Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Сега като попроетох, американците са спряли и други колички, вкл. и Валко Бейби, които са доста напед във всички класации за най-добри колички  ooooh!

# 571
  • Варна
Момичета,реших се и поръчах Макларък куест,дано не съм сбъркала в избора си и количката да е удобна на малката.Дали е тясна седалката,за спане навън става ли?Ако някой кма впечетления ,моля да сподели.Ще ми я доставят в неделя,нямам търпение да я видя на живо!

Аз си взех такава. Единствения недостатък  до тук е че няма пълно легнало положение. До сега не бях виждала толкова маневрена количка с малки гуми.

# 572
Някой по-запознат и с впечатления би ли изказал мнение за Navington cadet,не съм ги виждала на живо?
andji11 ако не искаш да се върнеш 2-3стр назад и да прочетеш коментара ми,то ще го напиша пак.Коша за новородено се клати страшно много.Някои продавачки го изтъкват като плюс на количката,но всъщност е един голям минус.Всеки ден виждам как моя приятелка съжалява за направения навремето погрешен избор и иска да я продаде,но уви.Не стига,че се клати постоянно(то да не тръгнеш по разбити улици-тогава е страшно),но след като бебето понаддаде и започна от тежестта си да се свлича и да си подпира краката в коша,защото тя провисва отпред и се притеснява да не се натоварват крачетата му.

# 573
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Вчера видях My Choice на Mother Care на много изгодна цена в магазина им и много се зачудих... по принцип мислех да изчакам, да видя и какви коледни намаления ще има, обаче тази количка не ми излиза от главата.
Някой отзиви, моля?

# 574
Запис да следя темичката и да се ограмотявам нищо, че съм далече...   Grinning  Mr. Green Въобще не съм наясно с количките. Като ги гледам си харесвам по красота, без да отдавам значение на марката, което разбах, че е абсолютно грешно. Бях си харесала доста модели на Бертони, но както казах само по красота, а всъщност те май не са добър избор!    Thinking

# 575
Аз да кажа, че от My Choice се отказах, защото няма вариант да се сгъне със седалката, а на мен това ми е проблем, ако излизам с кола. Преди слагах малкия в столчето му за кола и до него на седалката коша за новородено. Обаче сега на задната седалка ще имам 2 столчета за кола и не мога да го мисля този кош къде да го слагам, а в багажника и коша рагънат и шасито няма да се поберат.
Иначе количката е 630лв. ако някой се интересува  Peace

# 576
Привет! Simple Smile
Записвам се да следя темата и ако може да ме ориентирате в огромния свят на количките. Чакаме нашето бебче през януари, но още от сега с мъж ми обикаляме по магазините да оглеждаме. За сега най ми харесва Cangaroo Victoria, но има неща в нея които ме дразнят.
Ще се радвам да ме ориентирате какво мога да избера в ценовия клас до 400 лв. Бих искала количката да е с един кош (трансформиращ се за новородено и за след 6 м.), по възможност да е с 4 колела, големи, да има опция за обръщане на коша или на дръжката и да е подходяща за зимно бебе.
Май много изисквания, а пък малко средства съм отделила, но пък ще се радвам да дадете мнение!  bouquet
Благодаря предварително!

# 577
Какво те дразни във Victoria, да знаем, да не ти предлагаме такива Simple Smile

На мен тази ми харесва повече от Victoriata: http://www.bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=656   по-лека е и има включено столче за кола  Peace

# 578
Привет! Simple Smile
Записвам се да следя темата и ако може да ме ориентирате в огромния свят на количките. Чакаме нашето бебче през януари, но още от сега с мъж ми обикаляме по магазините да оглеждаме. За сега най ми харесва Cangaroo Victoria, но има неща в нея които ме дразнят.
Ще се радвам да ме ориентирате какво мога да избера в ценовия клас до 400 лв. Бих искала количката да е с един кош (трансформиращ се за новородено и за след 6 м.), по възможност да е с 4 колела, големи, да има опция за обръщане на коша или на дръжката и да е подходяща за зимно бебе.
Май много изисквания, а пък малко средства съм отделила, но пък ще се радвам да дадете мнение!  bouquet
Благодаря предварително!

Аз имам количка Даяна на Cangaroo и съм доволна от нея. Разликата и с Виктория-та е в гумите и цялата дръжка. Даяна обаче е с 3кг по-лека от Виктория. Ако не държиш на цяла дръжка и тя е вариант. Като забележка може да отбележа, че сенника избеля (не много, но се вижда). Има си и плюсове - голям сенник, който при седнало положение се захлупва до долу, голям кош за багаж и достатъчно позиции на гръбчето.

# 579
Какво те дразни във Victoria, да знаем, да не ти предлагаме такива Simple Smile

Ами Викторията няма опция за обръщане на коша или дръжката и когато е трансформиран в положение 6+ няма опция бебо да лилце в лице с мама. Другото което ме притеснява е че коша ми се вижда прекалено летен и отворен и няма да е подходящ за зимно бебе. Дали има по магазините някакви приспособления, с които бих могла да го уплътня и да става за февруари и март?
Стефито също е хубава, но пък на мен не ми трябва кошче за кола, защото нямаме. Peace

# 580
Angie-то на Cangaroo: http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/4219-angie-cangaroo-.html
Обръща се с лице към майката, коша става и на зимен и на летен и няма да се притесняваш през по-студените месеци, има големи гуми и ако не се лъжа е около 12-13кг (т.е. не е и толкова тежка) Simple Smile
Ето и подобен модел на Chipolino:http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/1133-chipolino-nan … -2012-azure-.html

# 581
Здравейте момичета спешно ми трябва мнение за тази количка http://www.childmode.com/2012/11/28/bmw-stroller-the-maclaren-bm … -cologne-germany/ Благодаря Ви много предварително  Hug Признавам си не съм чела темата от начало, само тук там и може да съм изпуснала отзивите за което предварително се извинявам  Hug

# 582
  • София
Ашли, конкретно за тази нямам лични впечатления (не съм я бутала), но Макларън са традиционно страхотни колички, дори да не е БМВ, няма да съжаляваш, сигурна съм.
А тази конкретна количка я имаше преди месец в "Дундьо" срещу Майчин дом. Вероятно още я има на витрината, можеш да минеш и да я разгледаш на живо. В "Малечко" сигурно също я има.

# 583
Angie-то на Cangaroo: http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/4219-angie-cangaroo-.html
Обръща се с лице към майката, коша става и на зимен и на летен и няма да се притесняваш през по-студените месеци, има големи гуми и ако не се лъжа е около 12-13кг (т.е. не е и толкова тежка) Simple Smile
Ето и подобен модел на Chipolino:http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/1133-chipolino-nan … -2012-azure-.html

Благодаря, Angie-то ми допада, харесах също и Drift-a на Cangaroo, но пък тя вече е 3в1 и е малко по-скъпа от определената сума. Simple Smile

# 584
Някой по-запознат и с впечатления би ли изказал мнение за Navington cadet,не съм ги виждала на живо?
andji11 ако не искаш да се върнеш 2-3стр назад и да прочетеш коментара ми,то ще го напиша пак.Коша за новородено се клати страшно много.Някои продавачки го изтъкват като плюс на количката,но всъщност е един голям минус.Всеки ден виждам как моя приятелка съжалява за направения навремето погрешен избор и иска да я продаде,но уви.Не стига,че се клати постоянно(то да не тръгнеш по разбити улици-тогава е страшно),но след като бебето понаддаде и започна от тежестта си да се свлича и да си подпира краката в коша,защото тя провисва отпред и се притеснява да не се натоварват крачетата му.
               благодаря ти много,това ми помага да не се заглеждам излишно в колички в разни саитове и да се чудя струва ли си Peaceизглеждаха добре,но явно само на картинка FlutterЩе си остана май на тако-то(новите модели),то ми е на 1 място в класацията засега като че ли ThinkingА в продавалник гледах нова Romey baby,стори ми се изгодно,за нея не успях да намеря отзиви в нета,изглежда ми че не е от най-здравите,но нищо конкретно незнам.Нещо да кажете и за тях?

Общи условия

Активация на акаунт