Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Ако знаете къде се намира МОЛ Сердика-точно срещу входа му от другата страна на булеварда.Незнам от коя страна на София ще дойдете,но адреса на мола може да го видите в интернет.

Много благодаря!   bouquet

# 121
# 122
Baby Design могатдасе видят в шоурума на Еспиро, както kmp е казала, и в магазин Слънчице в Люлин.
Ето информация за всичките им дистрибутори в БГ:
www.espiro.eu/ko,бебешки магазини

absolutpartystar, в кой магазин на Чиполино има изложени многото модели на Кам (по-лесно ми е да те питам отколкото да звъня на всичките да ги разпитвам  bouquet)

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 22:50 от titolino

# 123
  • София
В Галакси Трейд Център в София ги видях. Не съм ги разглеждала много-много, защото вече съм си избрала, но ми направи впечатление, че повечето бяха Кам. Не съм писала в кой магазин точно, защото не всички са от София и така ще е по-лесно и за мами от други градове да се ориентират към техните магазини.

# 124
И аз вчера ходих до Хиполенд да видя количките. И са доста по различни от снимките , направо съм разочарована Grinning Но ще видим.Като че ли се спрях на Макларъна , само ме дразни , че има малки гуми и не ляга много. Като пробвах да бутам Кам-а .... то едното колело не се въртеше ... на другата едното беше по на високо от другото.... не знам ...

# 125
  • София
Кой макларън? Те имат и колички които лягат достатъчно и за новородени:)

# 126
Да , да знам , обаче не ми се дават и много пари Grinning Grinning Triumph-a харесах , мисля че Quest-a ляга повече,ще видим Simple Smile

# 127
unfeeling, в магазина блокират предните колела. Ако някое от тях не се върти, може да е било блокирано.

# 128
unfeeling, в магазина блокират предните колела. Ако някое от тях не се върти, може да е било блокирано.
Може , ама защо така ?

# 129
  • София
Може , ама защо така ?
Laughing за да не тръгне количката и да разбута всички останали, ако някой случайно се подпре на нея.

# 130
titolino днес гледах в магазина на Еспиро летните,нали искаше за пътуване със самолет-имат си и удобна дръжка за носене на рамо при сгънато положение.

# 131
titolino днес гледах в магазина на Еспиро летните,нали искаше за пътуване със самолет-имат си и удобна дръжка за носене на рамо при сгънато положение.

Мерси Simple Smile Реших в понеделник да отида на място да ги видя Simple Smile

# 132
Хора помагайте. Миналата година бяха пуснали доста намалено нови бяха към то 150 лв сега ги гледах нови са двойна цена този модел.

Сега си търся втора ръка тази количка или подобна на цена до към 60 лв макс
Изискванията са ми следните:
-висока дръжка
-сгъване тип чадър
-гърба да пада (да има някакво легнало положение)
-да има все пак амортисьори
-да не са чак толкова малки колелата

Аз съм си супер доволна от бейби дизайна, но заема доста място в колата или по-точно не е чак толкова мястото колкото целия друг багаж в колата трябва да се реди около количката. И второ  като пътувам с автобуси на градския транспорт , ако автобуса има кол по средата на вратата тегаво се влиза.
Знам че са ми малко футуристични изискванията, и ако не намеря ще си карам с бейби дизайна ама нещо гледах летни колички за една приятелка и тъй се зарибих, че не мога да заспя чак Simple Smile

Cyber/SAS Има една страхотна триколка на много хубава цена http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=456
Една приятелка имаше такава. Удобна е. Можеш да отидеш да им я видиш в магазина на околовръстното.

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 00:49 от sinapovaaya

# 133
  • София
Да , да знам , обаче не ми се дават и много пари Grinning Grinning Triumph-a харесах , мисля че Quest-a ляга повече,ще видим Simple Smile

Намесвам се непитана, но да си кажа за Триумфа- с тази количка изкарах 2 години близо, всеки ден напред-назад със сина ми. Качвах и свалях 3 етажа на задни гуми, друсах по разбити тротоари- желязна е, не е мръднала! Много лека, много удобна за бутане въпреки малките колела (преди нея бутах колички с огромни колела и правя разлика).
Това, че не ляга особено никога не е било проблем за детето, спеше си в нея когато трябва.
И за да я дорекламирам Simple Smile - дадох я на приятелка за едно пътуване със самолет, да й е по-леко. Прибра се и си купи същата Simple Smile

# 134
  • София
sinapovaaya - аз изобщо не съм я виждала за 150 лв нея, 150 бяха и са аксесоарите към нея.

Общи условия

Активация на акаунт