Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
може ли запис? Забравих да поискам  Wink

# 286
mida03 - в Малечко на Околовръстното м/у Симеоново и Драгалевци. Ако нямат на склад което е много вероятно ще поръчат. Около месец отнема доставката.

# 287
  • By the sea
TDI, Angel_Dust , благодаря ви за мненията Hug

В крайна сметка се спряхме на Пликото /на живо успях да видя само Макларъна, но не ме грабна сякаш/, та поръчахме го вчера, днес сутринта дойде и след малко ще го изпробвам с бебе вътре на дворчето  Simple Smile Чудесна количка на пръв поглед, лекичка, лесно се сгъва и разгъва, и без указанието й хванах цаката Wink Доволна съм! bowuu

# 288
  • София
Привет  Simple Smile

Трябва да си взема някаква лятна количка, че моето тупарлаченце натежа и носенето с Pognae се отразява зле на кръста ми. Имаме едно харизано комбинирано Chipolino, което е като стенобойно оръжие - отвратно тежко за мен и некомфортно и за бебето като седалка   Twisted Evil

Харесала съм си Maclaren Quest Sport, но прочетох за някои бъгове на модела - бебето не стои добре на седалката (изхлузва се надолу), не е много за нашите улици като проходимост, недостъпност на коша бебето като спи и нестабилност като се закачи чанта на количката. Тааа, така ли е или някой си е нямал работа, та е писал витиевати критики из нета  newsm78?

Дали си заскужава да дам повече пари за techno xt модела, но в черно, което е проблемен цвят за лятото?

Драмата ми е, че ситният обича да го нося в ергономична раница и недолюбва количката. И на мен раницата ми е по-удобна за градски транспорт, пазаруване в квартала и вършене на нещо в центъра. Хем не искам да давам много пари, защото евентуално по-рядката употреба не би оправдала цената, хем искам да е достатъчно удобна, за да имам стимул да я ползвам.

Ако имате някакви други идеи за лека, лесна за каране и не много скъпа лятна количка, ще се радвам да споделите  Hug

# 289
С какво може да се почистят петна/от неизвестен произход/от количка newsm78 Става въпрос за летния кош и сенника на модел Бертони Астра.Май и сенника не може да се отдели от металната част,а и летния кош като гледам не става за пералня,та явно ще е на ръка прането.Количката я купихме от обява на продавалник по спешност,нашата се счупи/за не малко пари като за втора употреба../но се оказа с доста петна за съжаление...Ще бъда благодарна на всякакакви съвети за отстраняването им  bouquet

# 290
  • София
С какво може да се почистят петна/от неизвестен произход/от количка newsm78 Става въпрос за летния кош и сенника на модел Бертони Астра.Май и сенника не може да се отдели от металната част,а и летния кош като гледам не става за пералня,та явно ще е на ръка прането.Количката я купихме от обява на продавалник по спешност,нашата се счупи/за не малко пари като за втора употреба../но се оказа с доста петна за съжаление...Ще бъда благодарна на всякакакви съвети за отстраняването им  bouquet
Има едни препарати на Dr. Beckmann,има ги в магазин Хит, ако си от София, и в ДМ. те са различни за различните типове замърсявания и чистят от мазни петна до ръжда.
Иначе ние си поръчахме количката, в неделя ще ходим с майка ми да я вземем, тъй като това ще е нейният подарък за бебка. Jane muum в графитен цвят избрахме.

# 291
# 292
Цветът е убийствен!

Търся си лятна количка. Изискванията ми са да е компактна в сгънато положение, да има легнало такова, че моята дама е от поспаливите, да има голям сенник.
Харесала съм тази красота: http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Swift-Lite-Stroller-Pretty/dp/B0 … rds=cosatto+swift , но не ми се дават толкова пари Blush.
С X-Lander X-Move съм, от който съм безкрайно доволна и не бих я сменила за нищо на света. Лятната количка ми трябва само за почивки и пътуване с преспиване, защото лендърът заема целия ни голям багажник.

# 293

Много е красива, но имат ли сайт на английски, че нищо не мога да разбера ooooh! И на каква цена е?

# 294
Шушулче, най-големите сенници, които аз намерих, са на Еспиро Avant и Active (малко по-тежка обаче). Нормално компактни са като за летни колички тип чадърче.
А най-компактните откъм дължина в сгънато положение са Cam MicroAir и Peg Perego Pliko Mini.

Както знаеш, аз взех Avant и съм сравнително доволна. Има доста полегнало положение, общо са 3 фиксирани положения, открихме няколко позиции за поставяне на предния борд. Това, което всъщност малко ме дразни, но не знам как е на другите летни колички, е най-изправената позиция - за мен не е достатъчно изправена и привързвах с един шал да стегне и да изправи облегалката. Иначе издържа една седмица по немските улици, паркове и влакове, натоварена със сума багажи и дрехи. По проходимост не може да се сравнява с X-Lander, но за пътуване е супер.

Аз открих една черта, която ми липсва - количката в сгънато положение да стои сама изправена, без да се налага да се подпира на нещо.

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 15:07 от titolino

# 295
Титолино, а какво не ти харесва? Може ли снимка на бебешондел в нея?

# 296

Много е красива, но имат ли сайт на английски, че нищо не мога да разбера ooooh! И на каква цена е?

Нямат сайт на английски:) Аз си четох за тях с гугъл преводач.
Точно тази количка 2 в 1 е 820лв с чадър, някакво като шалте за летния кош.
Иначе от тази марка бяхме харесали и други модели, които са на прилични цени - около 650-750лв , но в крайна сметка мъжът ми хареса тази и тази си остана.
Поръчахме я от Русе, имат представителен магазин там. Иначе бяхме се спрели на Тутек - пак полска, но просто Тутек отстъпва пред тази. Жалко, че са все още малко разпространени и хората не са и изказвали много мнения за тях.

# 297
Благоаря за информацията!  Hug
А от къде да разбера дали имат представители и тук или някъде наблизо, за да мога да видя на живо. Харесах си няколко модела, но не искам да се хвърлям на сляпо  Flutter

# 298
Мога да ти пусна майла на собственичката на магазина в Русе, тя може да те ориентира.
Аз по работа пътувам често и затова успях да ги видя в Русе, но да ти кажа - двоумих се между Ларет, тази която поръчахме и модел Alive, но все пак първото ни усещане, че ще е Ларет не ни подлъга. Много я харесахме наживо. Тук при нас във Варна я няма тази марка.

# 299
Благоаря, но се разрових и намерих, че ги има в една верига магазини  Peace . Ще отида в най-скоро време, за да ги видя, защото се влюбих в някои модели  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт