Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 280
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
zuzi_79 - без да обиждам някой- малко тежичка ми се вижда...иначе пък има доста аксесоари и цветовата им гама е доста широка. Просто аз имам лош спомен от тези големи единични гуми. За да я кача на тротоар аз просто се набирах и обратното ако я свалям все едно бях с щанга ...е за моите 46кг това си беше сложно-така че не бих си взема такава с големи гуми. И все пак аз не съм критерий , моето мнение е че най- добре ще придобиеш впечатление ако помолиш някоя майка с такава да опиташ да я побуташ -едва ли ще ти  откаже някоя мама, всички сме минали по този мъчителен път ! Успех с избора - аз вече спя спокойно  Peace

# 346
  • Варна
Забелязали ли сте ,че въпреки дългото търсене и внимателното подбиране в повечето случаи майките си взимат 2 колички Wink уж сме огледали мн. внимателно първата ,която е комбинирана и сами се убеждаваме ,че ще я бутаме  до края  и после пак си взимаме някоя друга уж по- лека, уж по-маневрена и т.н  и уж по-евтина. В най-лошия случай лятото като пораснат децата си взимаме възможно най-леката и лесно сгъваемата за най-малко пари ако може за 100-150 лв Wink Така че.....и моята работа на там ми намирисва  newsm78
Така е.   Peace И аз се главоблъсках 7-8 месеца, подбирах, мерих... и пак направих избор, който от сегашната ми гледна точка си е съвсем грешен. Купих 3 в 1, ако можеше и 5 в 1 да купя... Бързичко си закупих и една лека "лятна" количка, за да съм поне малко независима и подвижна. Сега се чудя как да продам първата велика количка, за да си купя следващата избрана, която сега ми се струва идеална, ама едва ли е.  Thinking

# 347
kapulety, благодаря за отзивчивостта!  Hug
Аз точно количка с големи гуми търся, по-скоро ми се иска да видя вътре как са, дали кошовете са достатъчно просторни, дали е стабилна количката, дали е маневрена...Май доста рядко се срещат тук тези колички и точно това ме притеснява, че няма къде да я видя  Rolling Eyes

# 348
  • Варна
zuzi_79- добре изглежда, аз също държа на големите гуми. Обаче никъде не съм виждала такава, сигурно ще ти е трудно да намериш "на живо". Видях, че X-Lander имат модели с подобни големи гуми (не знам дали си ги разглеждала)  newsm78
То иначе и мойта е с големи гуми, ама май друго положително нещо няма в нея  smile3555

# 349
ами аз към момента съм се спряла на Baby design Lupo, тя също е с такива гуми, каквито търся и определено е супер маневрена и удобна. Нещо подобно ми трябва, но ако може малко по-евтино, че тази с кошницата за кола става над 800 лв  Whistling Ако не открия алтернатива, все пак ще взема нея  Rolling Eyes

Sunny.G, твоята каква е, че така се удряш по челото  Joy

# 350
  • Варна
  Тази Baby design Lupo много добре ми изглежда  Peace Понеже имам лятна Еспиро, засега съм много доволна от полското производство  Mr. Green Има една Kinder kraft 3 in 1, която излиза по-изгодно май.
Моята е Jane Trider Matrix- най-грешно похарчените пари. Кош за новородено, който се трансформира в столче за кола... Ни едното не е, ни другото. Триколка- нестабилна. Много дълга- в никакъв асансьор не влиза, особено в нашия, седи си в багажника на колата, а аз мъкна детето под мишница, щото в другите 3 ръце мъкна торби с багаж  ooooh!. Много тежка, коша с бебето вътре беше непосилно дори за мъжа ми да го мъкне, а шасито- 10 кила. Сега ако ме питаш, бих купила една лека кошница за кола да пасва върху леко и миниатюрно шаси с огромни ненадуваеми гуми, и лятно столче с голям сенник. Никакъв кош за новородено не ми е трябвал. То верно, че човек се учи от грешките си, ама колко грешки са нужни, не е ясно.
Май сега намерих количка, която ме заплени и сега се глася да купувам, ако някой купи предното ми попадение.  Crazy

# 351
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Забелязали ли сте ,че въпреки дългото търсене и внимателното подбиране в повечето случаи майките си взимат 2 колички Wink уж сме огледали мн. внимателно първата ,която е комбинирана и сами се убеждаваме ,че ще я бутаме  до края  и после пак си взимаме някоя друга уж по- лека, уж по-маневрена и т.н  и уж по-евтина. В най-лошия случай лятото като пораснат децата си взимаме възможно най-леката и лесно сгъваемата за най-малко пари ако може за 100-150 лв Wink Така че.....и моята работа на там ми намирисва  newsm78

Оооо да, аз вече минах по тоя път. Затова сега искам нещо функционално на не много висока цена и после с чиста съвест да му бия шута и да си купя нова  Laughing  най-вероятно пак Плико, ако моето не оцелее по софийските улици, където го дадохме за лятото   Peace
Здравейте, мами, моля за съвет. Търсим бебешка количка до 600 лв и да отговаря на тези изисквания:
-да е компактна и лека
-да не е триколка
-да е 3 в 1, с кош за новородено и столче за кола
-да е с големи гуми
-да не е от тези марки: bertoni, chipolino
-да е маневрена и удобна на майката и бебето
Знам че изискванията са много  Grinning ,но ще съм ви благодарна ако ми отговорите .Wink

Ами до 600лв. е тази, която аз съм си харесала - Britax Romer - B-Agile 4
8кг. е, не е триколка, има чифт по-големи гуми, но не много големи, не е от марките, които си посочила и тук едно момиче писа, че е маневрена.
Не е 3 в 1. Но има и кош към нея и столче за кола. С коша ще се вместиш в 600лв, за столче за кола няма да се събереш в този бюджет  Peace
Ето я количката:http://www.bebe-best.com/britax-romer-bebeshka-kolitchka-agile-c … 2013-p-48661.html
Тук пак количката с всички аксесоари:http://www.detski-sedalki.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0% … B8-britax-b-agile

Друго за тези пари е Hanna на Cangaroo : http://www.hippoland.net/cangaroo-kombinirana-kolichka-3v1-hanna

А това пък е едно Chicco,което ако има някой мнение, моля да се изкаже, че аз го загледах и сега вече се триумя  Laughing
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/kom … ion-coal-3v1-2013

# 352
  • Варна
TDI- ако позволиш, бих дала един глас "за" Britax, който си харесала. Чикото с тез миниатюрни двойни колелца... ще засяда доста из дупките.

# 353
Ами до 600лв. е тази, която аз съм си харесала - Britax Romer - B-Agile 4
8кг. е, не е триколка, има чифт по-големи гуми, но не много големи, не е от марките, които си посочила и тук едно момиче писа, че е маневрена.
Точно днес бутах такава с 9-килограмов младеж и моята 14-килограмова X-Move с 11-килограмово бебе се бута в пъти по-леко и е в пъти по-маневрена от Бритакса. Peace

# 354
Добро утро и в днешния ден на терзания, покрай търсене на количка  Joy

Вчера гледахме ЕТО ТАЗИ Lorelli Carrera и останах изненадана колко е маневрена (подкарах и триколката и тази с 4 гуми). Зимният кош е широк, лесно се сгъва/разглобява. Това, което ме замисли е, че кошницата за кола не може да се монтира на рамата, има едни не особено качествени пластмаси, които сгъват/разгъват летния сенник, а самия сенник е малко един такъв...като го бутнеш леко, ходи насам-натам   Mr. Green
Та изписах всичко това, защото ще се радвам някой да сподели мнение за тези колички и изобщо за Бертони (Лорелли) Whistling

# 355
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
zuzi_79 количка Bertoni не сме имали, имахме стол за хранене (беше ни подарък). Моят син на 7 месеца сам счупи закопчалката и падна от стола, който си беше височък  Confused  Закопчалката си беше останала закопчана, а пластмасата до нея, където се промушва колана се беше счупила, колана се беше измушил и детето на земята от метър и малко  ooooh!
има едни не особено качествени пластмаси
Та като писа за пластмaсa и се сетих за това  Peace
Извинявам се за радикалното изказване, но за мен Бертони не са марка  Rolling Eyes

Ако искаш да е нещо българско по-добре Чиполино или Cangaroo Peace
Първата ми количка беше Cangaroo Exclusive (пак подарък, не съм си я избирала, дори не знам колко кг. беше) и излезе много здрава. Тя вече разхожда 3-то бебе подред  Laughing  
На Чиполино пък имаме много играчки- камион за бутане с крачета, например...еми тоя камион от каква пластмаса е нямам си идея..то не беше хвърляне, джазкане... малкия го кара като в един клип на Снуп Дог, в който предните гуми на една кола се вдигат, ако се сещате  Laughing

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 10:30 от TDI

# 356
zuzi79 и аз мисля като TDI за Бертонито,имах паяк на тази марка,докато проходи детето паякът се счупи,за това съм резерве.
Иначе Лупото е добър избор,аз имам Вектор Про на Еспиро с 4 големи гуми и съм страшно доволна,разгледай я ако искаш.

# 357
  • София
Хъм. На количка пише да не се пере, а да се почисти с влажна кърпа. Спазвате ли подобни ограничения  newsm78 Предвид ползването от дете ми се струва направо налудничаво  Shocked

# 358
Вектор Про на Еспиро е хубава, но е по-скъпа от Лупо-то, което аз харесвам  Mr. Green В краен случай ще купим Атлантик на Еспиро..добър компромис между цена и качество Rolling Eyes

# 359
  • София
Повечето се перат.

Общи условия

Активация на акаунт