Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
zuzi_79,Ако искаш количка подобна на Лупото,но малко по-евтина,вземи си Атлантика на Еспиро.Аз също се чудих между двете,но продавачката успя да ме убеди,че почти няма разлика,а цената на Атлантика е много по-евтина.И след дълго колебание си поръчах Атлантика-ще ми престигне на 1.08.А в момента до 04.08 Атлантика са в промоция.

# 361
zuzi79- на мен пък 2 количка ми беше на Бертони ( първата на Чиполино- няма такъв боклук за мен). Бертонито го скапвах от експлоатация, багаж и пране и накрая я дадох на една мама, още я ползва.

# 362
Здравейте , много много ми хареса Atlantic Espiro-то и го намерих 3 в 1 да 257 евро от гръцки сайт. чудя се да поръчвам ли. Има ли някоя мама ,която да го е използвала или да го използва.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 363

Ами до 600лв. е тази, която аз съм си харесала - Britax Romer - B-Agile 4
8кг. е, не е триколка, има чифт по-големи гуми, но не много големи, не е от марките, които си посочила и тук едно момиче писа, че е маневрена.
Не е 3 в 1. Но има и кош към нея и столче за кола. С коша ще се вместиш в 600лв, за столче за кола няма да се събереш в този бюджет  Peace

Към нея обаче няма абсолютно никакви аксесоари включени.
Няма покривало за крачетата, трябва да се търси някакво което да пасне на количката. Няма също дъждобран, нито чанта. Ако се добавят цената ще скочи много и би влязла в съвсем друг ценови клас.

Освен това не се сменя посоката и подложката на крачетата не се вдига нагоре, т.е. бебето спи седнало.
Струва ми се не много удачно решение за тези пари.

Понеже и аз доста я загледах, но в последствие се отказах точно заради горното - може да се закупи от английския амазон и ще излезе около 200лв по-евтино, ако се решите. А хубавото там е, че когато seller е амазон, при проблеми са много коректни  Peace

# 364
Здравейте , много много ми хареса Atlantic Espiro-то и го намерих 3 в 1 да 257 евро от гръцки сайт. чудя се да поръчвам ли. Има ли някоя мама ,която да го е използвала или да го използва.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Майките,които ползват Атлантика са доволни и незнам има ли нужда да си я поръчваш от чужд сайт,като в момента е на промоция.Нали по назад точно това се обсъждаше.

# 365
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Ами до 600лв. е тази, която аз съм си харесала - Britax Romer - B-Agile 4
8кг. е, не е триколка, има чифт по-големи гуми, но не много големи, не е от марките, които си посочила и тук едно момиче писа, че е маневрена.
Не е 3 в 1. Но има и кош към нея и столче за кола. С коша ще се вместиш в 600лв, за столче за кола няма да се събереш в този бюджет  Peace

Към нея обаче няма абсолютно никакви аксесоари включени.
Няма покривало за крачетата, трябва да се търси някакво което да пасне на количката. Няма също дъждобран, нито чанта. Ако се добавят цената ще скочи много и би влязла в съвсем друг ценови клас.

Освен това не се сменя посоката и подложката на крачетата не се вдига нагоре, т.е. бебето спи седнало.
Струва ми се не много удачно решение за тези пари.

Понеже и аз доста я загледах, но в последствие се отказах точно заради горното - може да се закупи от английския амазон и ще излезе около 200лв по-евтино, ако се решите. А хубавото там е, че когато seller е амазон, при проблеми са много коректни  Peace

Според мен, това, че няма включени аксесоари не е голям проблем - през първата година покривало за крачета няма да ми трябва. Нали в тази цена ми влиза зимния кош - ще го ползвам точно до лятото (термина ми е декември), т.е. покривало за крака ще ми трябва след 1 година - продава се от производителя, така че има покривало, което пасва точно на тази количка  Wink Чанта мога да си намеря и за 20лв., дъждобран универсален струва около 12лв.  Peace

# 366

Майките,които ползват Атлантика са доволни и незнам има ли нужда да си я поръчваш от чужд сайт,като в момента е на промоция.Нали по назад точно това се обсъждаше.

Да, но но това са 517лв с доставка за 3 в 1 ,в България е 500лв 2 в 1 .

# 367

Да, но но това са 517лв с доставка за 3 в 1 ,в България е 500лв 2 в 1 .
А гаранция дават ли ти като си поръчваш отвън?Да не излезе по-евтиното по-скъпо???

# 368

От кой гръцки сайт?

# 369
Днес обикалях магазините с надеждата да си взема количка.Тръгнах за Чиполино Лумина.Рамката ми се видя много нестабилна и се отказах.Чудих се за Хаук,но на всички мами около мен се счупиха рамките (с модели 2011г. са).Спрях се на Чиполино Ферара или Триа.Дайте съвет  Praynig А дали Хаук моделите 2012-2013г. са толкова проблемни?Благодаря предварително!

# 370
Здравейте мами, малко да вмъкна разнообразие - както виждам всеки се оглежда за колички , а какво ще кажете за шишетата? Дайте няколко мнения ,че смятам днес да се поразходя и за това Wink

# 371
  • София
Шишета в 20 г.с. - напълно излишна покупка...продават се навсякъде, при нужда винаги могат да се купят, но ако кърмиш, може никога и да не ти потрябват. И няма нужда от такива рразнообразия, има теми за шишета колкото щеш, както и за всичко останало. Wink

# 372
Здравейте мами, малко да вмъкна разнообразие - както виждам всеки се оглежда за колички , а какво ще кажете за шишетата? Дайте няколко мнения ,че смятам днес да се поразходя и за това Wink

Joy Joy Joy
Ми така де,23-та тема само колички,колички,колички. Crossing Arms
Аз викам и някой турски сериал да подхванем.
Та,гледате ли турски сериали и ако да,кои?

# 373
Шишета в 20 г.с. - напълно излишна покупка...продават се навсякъде, при нужда винаги могат да се купят, но ако кърмиш, може никога и да не ти потрябват. И няма нужда от такива рразнообразия, има теми за шишета колкото щеш, както и за всичко останало. Wink

Докато кърмите вода не давате ли ?

# 374
  • София
Скрит текст:
Някои дават, някои недават, някои бебета не искат да вкусят , някои дори повече от година отказват вода(това дори и хранени с АМ), така че най-добре почакай, или си вземи само 1 малко, да имаш, но не и някакви комплектища от 10 вида шишета и т.н.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404952.0;topicseen тази тема за покупки може би е по-точната за твоите въпроси и е активна и актуална. Hug

Общи условия

Активация на акаунт