Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 286
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
ООО съгласна съм 10 шишета са напълно излишни.....Става въпрос за 2-3, защото с голямата ми дъщеря ми се случи , да не пожелае едното шише-вероятно биберона просто не и допадна . А от тогава минаха доста години и определено исках да сондирам мнение . Благодаря !   bouquet

# 376
  • София
Е, това няма как да го предвидиш. Иначе мненията са разнии и разнообразни, всеки си хвали ползваното, надали мн ще те улесни.

# 377
Да , така е -то е като при количките -мнения толкова крайни. Чак ми е смешно , като започнат да се заклеймявай марки - "евтини боклуци" и  "ужасни скъпи танкове" . И за да се върнем на количките  Hug преди години Бертони бяха толкова здрави.....дъщеря ми е на 10г, е верно взехме такава след 1г- т.е за лятна, но след нея още 2 деца се изгледаха в нея. Е сега не бих си взела такава, но както има една поговорка "Кучето скача според тоягата" т.е ако имаш възможност вземи си и за 3-4000лв.... за мое учудване и такива видях - не говоря за Стокке  Grinning

# 378
Момичета, опитвам се да изчета темите от горе, от горе, за да не питам за неща, които вече са коментирани ама се отказах...  Crazy

Общо взето искам отзиви и мнения за тези колички. Как ви се струват?

Bexa B4 . Няма нещо, което да ме отблъсна в нея. Хубаво проветрение на сенниците, маневрена. Единствено ми се видя по- тесничка, но се оказа колкото Лупото.
Еспиро Енцо Ево Харесала съм цветове от колекция 2012 ( синята и сиво със зеленото). Но това не е всичко. Те са от старата колекция цвтове и май са с неопренови дръжки и ще се наложи да ми я претапицират  Crazy Ако изобщо ги намеря. Официалния вносител не предлага старите цветове.
Искам да видя и TAKO LARET, както и Тutek .Последните къде в Сф могат да се видят.

А и да не забравя да спомена, че Лупо в синьо и на мен ми е в топ 5  Peace

Общо взето съм се насочила към количка от този тип ( на показаните), на стойност до 850 ( мааакс 900). Не ми се дават повече пари за количка- 2 в 1 .  

# 379
Аз също май съм се спряла на Лупото за момента,но съвета ми е да видиш цветовете на живо. На мен нещо не ми допадна като цвят в магазина въпреки,че в сайта това ми беше фаворита.Сега се двоумя м/у зелената и сивата и се чудя коя да взема. newsm78

# 380
  • UK
Здравейте мами, малко да вмъкна разнообразие - както виждам всеки се оглежда за колички , а какво ще кажете за шишетата? Дайте няколко мнения ,че смятам днес да се поразходя и за това Wink

Ама, то си има и отделна тема за шишетата Crazy

# 381
Здравейте , много много ми хареса Atlantic Espiro-то и го намерих 3 в 1 да 257 евро от гръцки сайт. чудя се да поръчвам ли. Има ли някоя мама ,която да го е използвала или да го използва.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

От кой гръцки сайт?

http://dino.sklep.pl/nowy/promocja-wozek-3w1-atlantic-espiro-201 … atis-p-11250.html ето

# 382
Аз Лупо синя я виждах на живо и ММ много я хареса. Ако ме питат мен няма цвят на количка от горепосочените, който да ме е грабнал. Цветовете на Тако ми харесват ( ама съм я виждала само на тази снимка  Sunglasses ) Общо взето всичко е въпрос на компромиси  Close

# 383
Цветовете на Тако ми харесват ( ама съм я виждала само на тази снимка  Sunglasses )
Тако съм ги виждала на живо. Имат някои разминавания с официалния полски сайт. Нашата, която поръчахме изглеждаше патешко жълто, а на живо си беше наситено жълто-оранжава, но много ни хареса и не се разочаровахме, че не беше патешко жълто.

# 384
Tonichka , аз бих гласувала за Tutek - кошницата /столче/ дори и на много изгодна цена и +това има и покривало . Получава един глас от мен ! Peace

# 385
Здравейте , много много ми хареса Atlantic Espiro-то и го намерих 3 в 1 да 257 евро от гръцки сайт. чудя се да поръчвам ли. Има ли някоя мама ,която да го е използвала или да го използва.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

От кой гръцки сайт?

http://dino.sklep.pl/nowy/promocja-wozek-3w1-atlantic-espiro-201 … atis-p-11250.html ето

Catherine_78 ,но това е полски сайт,не гръцки. newsm78

# 386

От кой гръцки сайт?

Catherine_78 ,но това е полски сайт,не гръцки. newsm78

Приятелка си поръчала от там и каза ,че е гръцки. newsm78

# 387
Tonichka , аз бих гласувала за Tutek - кошницата /столче/ дори и на много изгодна цена и +това има и покривало . Получава един глас от мен ! Peace
И аз бях на това мнение, докато не видях Тако:)

# 388
Здравейте,

имам нужда от съвет относно количката, която искам да купя.
Спряла съм се на JANE НОМАД МАТРИКС
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=73831

1/ Цената ме устройва. Не мога да отделя повече пари от тези  Sad
2/ Много ми харесва на външен вид.

Но ... Тъй като кошът  за наовородено става и за кош за кола, не знам не е ли много малък  newsm78 Аз нямам представа как изглежда бебе на 3м или на 6м  Embarassed Просто не знам дали не е прекалено малък кошът за новородено?  Опасявам се да не стане така , че почти да не мога да го ползвам.
Много ще съм ви благодарна да ме посъветвате , защото сме на път да купим количката, а аз съм супер нерешителна.

Hug

# 389
Здравейте,

имам нужда от съвет относно количката, която искам да купя.
Спряла съм се на JANE НОМАД МАТРИКС
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=73831

1/ Цената ме устройва. Не мога да отделя повече пари от тези  Sad
2/ Много ми харесва на външен вид.

Но ... Тъй като кошът  за наовородено става и за кош за кола, не знам не е ли много малък  newsm78 Аз нямам представа как изглежда бебе на 3м или на 6м  Embarassed Просто не знам дали не е прекалено малък кошът за новородено?  Опасявам се да не стане така , че почти да не мога да го ползвам.
Много ще съм ви благодарна да ме посъветвате , защото сме на път да купим количката, а аз съм супер нерешителна.

Hug

Каква е дължината на коша за новородено?

Общи условия

Активация на акаунт