Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Ами 820лв. Но аз не плащам транспорт - смисъл, нямаше избрания от нас цвят в магазина. Така с поръчаните колички за зареждане на магазина, поръчаха и нашата.
Сега, обаче погледнах, че на сайта на Тако, твоята количка 3 в 1 е 1850 злоти newsm78
Чадърът влиза и при моята.
Иначе гледам новите модели кои ще да са - City Move и Alive  в някои цветове.....

# 511
Ами 820лв. Но аз не плащам транспорт - смисъл, нямаше избрания от нас цвят в магазина. Така с поръчаните колички за зареждане на магазина, поръчаха и нашата.
Сега, обаче погледнах, че на сайта на Тако, твоята количка 3 в 1 е 1850 злоти newsm78
Чадърът влиза и при моята.
Иначе гледам новите модели кои ще да са - City Move и Alive  в някои цветове.....

Извинявай, платих 1850 злоти за 3 в 1, грешка при набиране на цифрите  Blush
Сега и аз погледнах на сайта на Тако, но там за 3 в 1 излиза 1830 злоти моята количка.
Новите модели наистина са Alive i City move, но има още два: Marine i Sportime. Ако трябваше сега да купувам количка за малкия, сигурно щях да избера Sportime в един от двата цвята:
- много харесвам синята рама и сините джанти - прилича донякъде на нашата количка по това,

или тази: изглежда някак наистина спортна като за момче  Simple Smile

# 512
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI - матрикса е коментиран през няколко страници точно в темата - къс, тесен, ужасно тежък. Много са им хубави количките като цяло на хане, но този кош разваля работата. 3 в 1 са им по-добрите варианти, с отделен кош за новородено и отделно столче за кола.

Благодаря Angel_Dust, аз имам спомен за кошчето на Стоке-то, че се коментираше, явно Хането съм го пропуснала  Rolling Eyes

Аз в крайна сметка намерих в един сайт описание и наистина на Хането е по-тесен дори от на Косатото - само 30см.  ooooh!
Ох имам чувството, че избора на количка наистина е мисия невъзможна, направо се отчаях вече  Tired

# 513
Здравейте, харесала съм количка Baby Design Lupo и вчера за малко да я капарирам. Но забелязах, че на летния кош, където сяда детето, като пипнеш седалката се усещат много тръбите на шасито, което според мен ще убива. Все едно тръбите са облечени в плат без подплата /не ме бива много по обясненията Grinning/
Може ли мамите с такива колички да ми кажат мострата ли е била дефектна или по принцип моделът е такъв? И ако е такъв моделът убива ли наистина и слагат ли нещо от долу. Пипнах и други модели колички, но не се усеща така.
Ще се радвам да ми препоръчате и други модели до 700 лв с цяла дръжка и големи колела, Не ми остава много време, а ако наистина моделът е такъв най вероятно ще се откажа да я купя.

Благодаря предварително за отговорите!

# 514
Здравейте, харесала съм количка Baby Design Lupo и вчера за малко да я капарирам. Но забелязах, че на летния кош, където сяда детето, като пипнеш седалката се усещат много тръбите на шасито, което според мен ще убива. Все едно тръбите са облечени в плат без подплата /не ме бива много по обясненията Grinning/
Може ли мамите с такива колички да ми кажат мострата ли е била дефектна или по принцип моделът е такъв? И ако е такъв моделът убива ли наистина и слагат ли нещо от долу. Пипнах и други модели колички, но не се усеща така.
Ще се радвам да ми препоръчате и други модели до 700 лв с цяла дръжка и големи колела, Не ми остава много време, а ако наистина моделът е такъв най вероятно ще се откажа да я купя.

Благодаря предварително за отговорите!

Ау сега много ме притесни. Дано Тоничка се включи, както и други или имащи вече такаваколичка, или които са я видели и смятат да я купят.

# 515
Момичета, някъде из София дали могат да се видят колички BABY JOGGER?

# 516
Бадемов цвят, ти направо ме уби с тази информация  Mr. Green А ти защо не потърси обяснение от продавачката. Не че и те са много ориентирани.

Пандичка, аз и да се включа, какво да кажа. Нищо не ми говори това напипване на тръби. Аз не съм сядала в количката, не знам  Grinning

# 517
О питах я, тя каза, че бебшките дупета не били като нашите и на тях не им убива:)

# 518
Някой знае ли как става поръчването директно от полски сайт и по-специално от Skapiec(намерих колички,които там са доста по-евтини),дали изобщо правят доставки извън страната и колко ли излиза до тук? newsm78

# 519
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
О питах я, тя каза, че бебшките дупета не били като нашите и на тях не им убива:)

Joy  по-пухкави са, вярно  Peace

# 520
Много умно обяснение ти е дала Mr. Green

# 521
моя приятелка има Лупо,но не съм я чула да се оплаква от "този" проблем,дори е доволна,че е лесно проходима,утре ще я питам за подробности

# 522
Бадемов цвят, ти направо ме уби с тази информация  Mr. Green А ти защо не потърси обяснение от продавачката. Не че и те са много ориентирани.

Пандичка, аз и да се включа, какво да кажа. Нищо не ми говори това напипване на тръби. Аз не съм сядала в количката, не знам  Grinning

Ами предположих, че като ще я купуаш вече си я гледала и опипвала. Simple Smile Аз дори не мога да си представя къде под дупето минават тръби?!  newsm78

# 523
Гледах я. 2 пъти. Но не се сетих да опипам седалката и матрачето...
Ели, чакаме отзив. Най- обективно ще е мнението на ползвателка  Peace

# 524
  • София
TDI - матрикса е коментиран през няколко страници точно в темата - къс, тесен, ужасно тежък. Много са им хубави количките като цяло на хане, но този кош разваля работата. 3 в 1 са им по-добрите варианти, с отделен кош за новородено и отделно столче за кола.

Благодаря Angel_Dust, аз имам спомен за кошчето на Стоке-то, че се коментираше, явно Хането съм го пропуснала  Rolling Eyes

Аз в крайна сметка намерих в един сайт описание и наистина на Хането е по-тесен дори от на Косатото - само 30см.  ooooh!
Ох имам чувството, че избора на количка наистина е мисия невъзможна, направо се отчаях вече  Tired

А навингтън не ги ли харесваш? http://www.novobebe.com/bebeshki-detski-kolichki-navington/navin … deno-bg-4268.html

Това плико 3в1  е доста изгодно http://moetobebe.bg/prams/combined/Pliko%20P3%20modular-6157
http://moetobebe.bg/prams/combined/Pliko%20P3%20modular-6159 и в още един цвят, ако си се отказала от идеята 0-18 столче. Въпреки, че е малко над бюджета, но пък има и стол и всички необходими  аксесоари. И за коша за новородено, мисля, нищо лошо не може да се каже.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 08:37 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт