Отново заедно с "Aşka Sürgün", проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги '24

• 66 038
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София/Бургас
Здравейте, газелки!  Hug
На вън е един малък порой и за мое огромно съжаление се наложи да се прибирам точно в разгара му, но след като пуснах песните на калпазанина даже не ми пукаше, че играх ролята на мокра кокошка!  Joy  

Ето новата серия - http://play.novatv.bg/play/316442/?autostart=true

Аз се потапям в нея и отивам да спасявам Хазар.  Mr. Green

Ето и няколко снимки, качени във Facebook днес :
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 19:07 от ChemistryLady

# 661
  • Хасково
Рая, сега какво ще гледаш ? На мен пък ми се гледа оригиналният Клонинг, не онази латино боза, която пуснаха като ремайк, ама никъде не го намирам (или пък е на други езици).

Извинявам се,че така нахлувам,но видях поста в който се споменава за Клонинг /оригинала/
Слагам линк откъдето могат да се изтеглят всички серии на български език с няколко изключения липсващите на бг език са на руски.
http://www.escape-bg.net/torrents.php?search=O+Clone+2001&ca … dead=0&lang=0

# 662
  • София/Бургас
kassandra810107, много благодаря!   smile3525  

Във Facebook продължават да качват снимки :
Скрит текст:

# 663
 Hug
Моля, за малко пояснение от Милена - една статия за Özcan Deniz  , спомената днес от Диди, в която присъства  и името на МК и по-скоро откъс от нея
http://haber.stargazete.com/magazin/reyting-savasi-bizi-de-bitirdi/haber-769888
Скрит текст:
Herkes Özcan Deniz olamaz

Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz gibi yorumcuların sinemaya geçmesi acımasızca eleştirildi. Ama sanat ruhu olan bir insanın (gerçek sanatçıların), sanatın her dalında yeteneğine ve bilgisine göre başarılı olabileceğini düşünüyorum. İkisi de kendini bu konuda kendilerini kanıtlamış isimler. Özellikle Özcan Deniz. Müzik, senaryo, yönetmenlik ve oyunculuk. Bu kadar farklı alanlarda iş çıkarmak çok değerlidir.

А тази снимка Иве,МК с пистолета е от Zalim- преди време бях открила няколко серии в нета, но сега не ги намирам Sad

# 664
  • София/Бургас
Ана, то и да ги намериш са на турски. Аз щях да ги гледам, ама като не разбирам както казва дядо ми - джиджи кино.

# 665
Диди сега погледнах статията която си постнала,доколкото разбирам е интервю с Açelya Elmas http://tr.wikipedia.org/wiki/A%C3%A7elya_Elmas.
Май е приела да учасва в новия филм на Йозджан.
Ани и аз видях че се споменава и МК,но наистина е по-добре Миленка да погледне.
А от Zalim и аз не ги откривам няколкото серии.

# 666
  • София/Бургас
Оххх, голям пост ще му удари Хазар!  ooooh!  От къде го вади това търпение не знам, направо е железен! Даже целувка не получи!

Ресул - smile3508 - Тази вечер какво те чака Михриии!

Ахузар и Низар са като ученици! Охх, заболявам ме корема от смях с тях!

Любимите ми сцени от Медиат!  Heart Eyes Да си бяхте стояли в Медиат и да не се прибирате при злобила Берин, Пепелянката и всички идиотщини, които ви чакат!  Naughty

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 19:58 от ChemistryLady

# 667
Момичета на тази снимка са Махсун и починалия му брат нали?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 16:12 от вили-72

# 668
[kassandra810107 Благодаря   bouquet

Да Вили

# 669
  • София/Бургас
Диди, сега с теб ще се клонираме ли ?  Hug
Този сериал съм го гледала като много малка и нямам търпение да го изгледам отново. Даже знам, че някъде из къщи има касети със записани серии, ама видеото е развалено.

# 670
А аз Вили Zalim го бях открила в някакъв сайт и то имаше поне 6,7 епизода - ама пусто като не помня кой беше . Интересно ще ми е да видя играта на МК в стар филм, нищо че не назнайвам турски Sad

# 671
  • София/Бургас
Ана, странното е, че е изчезнал навсякъде. Нищо не намирам с чичко гугъл и из youtube,  а преди излизаха доста резултати и няколко цели серии (ама кой да седне да ги гледа тогава Whistling ).

# 672
Иве може и да се клонираме но  знам със сигурност кой искам да клонирам   Grinning

# 673
Таня ЧУЧУЛИГАТА  Peace
Миленче, много информация, много нещо  newsm10
И всички останали Hug
Направо се затрупахме с хубави песни, клпчета и какво ли не. Аз изгледах на Ди клипчето с ЙД. Нещо като приказка-легенда, явно от сериал. Ди, на воина колко му отиваше да готви, да къпе, да реше и да е семеен Simple Smile
Малкият Махмут ми е също любимец. И на снимката с момченцето от клипа със Седа са ми много сладки. Пдсле клипа с изпълнението на всички, пеещи в "ah deseler" Peace
Силве, това момиче май става за калпазанина, но да знаещ-доверявам се повече на вкуса ти.
Изчетох/чух толкова неща наведнъж и повечето от тях ми харесаха. Трябва отново да ги видя/чуя. Ето хубавата песен от ОС и в другото изпълнение, което пусна Вили, също е много хубава!
Вили, МАХСУН и големият му починал брат Махмут, на който е кръстил сина си.
 wavey

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 10:41 от Iva49

# 674
  • София/Бургас
Иве може и да се клонираме но  знам със сигурност кой искам да клонирам   Grinning

И аз, и аз (то май човека е един и същ).  smile3521
Само да разбера каква е технологията и ...  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт