Горски дъхави цветя - за Мама ЮЛЧЕТО набра:)

• 62 272
  • 602
  •   1
Отговори
# 330
  • Burgas
a.l.e.n.a стискам палци. Всичко ще е наред и знаем,че си струва Simple Smile

# 331
  • в 1001-та нощ
 Hug

# 332
a.l.e.n.a  стискам палци бързо да се оправят нещата и да си доизкараш спокойно и безпроблемно бременноста  Hug

# 333
  • Stavanger, Norway
Благодаря за пожеланията. Ние вече сме вкъщи на антибиотик през устата. Надявам се скоро да е напълно здрав, че ми омръзнаха тия лекари, лекарства и т.н.

Алена, желая ти всичко да се оправи лесно и бързо да отмине стреса  Hug

# 334
Да се похваля тук, че преди месец моята Габи стана кака.

Бях забравила колко хубаво е да гушкаш бебенце и как сладко миришат (преди да те наакат или наповръщат  Mr. Green). Дребното е още по-неспокойно и от кака си - заспива трудно, но пък спи малко. Въпреки това доста се усмихва, даже на моменти сякаш се смее, издава един странен звук като смях. Има цял нов арсенал с трикове - още от първия си ден вкъщи си избра легло - нашето  Crazy Рева две нощи в кошарката и количката, когато се прибрахме вкъщи без да успеем да го успокоим. На третата нощ го сложих до мен на леглото и млъкна магически, та се наспахме. Оттогава отказва да признае друго легло  newsm78 Когато е буден пък иска непрекъснато да го разнасям, преоткрих слинга, че иначе не мога нищо да свърша.

Габи почна детска градина - направо се възхищавам на Кости и Ади и изобщо всички майки справили се с две деца едновременно. На мен поне в момента ми е невъзможно както сме залепени с малкия. Три дни на градина и се върна на третия със сополи. Много се надявам да минат уикенда, че не знам какво ще я правя.

В градината ни сервираха супер изненада - ремонт два месеца (септември и октомври, а както обикновено става ще отече и ноември) и групите са сборни в различни градини. Сега са в музикалния салон на друга градина - една малка стая набутани легълцата и масичките, има много малко свободно място за игра и си нямат почти никакви играчки. До тоалетна ги водят цялата група накуп, защото е в някоя от другите групи. В едно гардеробче са нещата на 3ма. Направо ми се доплака. И така ще е още поне месец.

Колкото до адаптацията в градината - първите два дни нямахме никакъв проблем, добре че не разбира и не обръща внимание на обстановката, ходи и се прибира с желание. На третия като ревна, че не иска, защото децата я блъскали  ooooh!

Това от мен, че стана много дълго, но едва ли ще имам време скоро за форума  Simple Smile На всички очакващи лека бременност.

# 335
scarly честито! Да ви е жив и здрав малкият юнак и дано занапред се наспивате повече!
Как се казва?
И Ивони първите два дни се сдра от рев в леглото си и откакто я сложих при нас на спалнята се успокои. А ми беше и по-лесно да я кърмя така, без да се налага да ставам Wink

cvetulka надявам се, че Алекси вече е напълно здрав и сте се отървали от всякакви хапчета и сиропи. Дано по-скоро се адаптира в детската, без излишен стрес. Много хубав съвет е дала Даниела, аз бих пробвала Peace

Алена Hug стискам палци! Всичко ще е наред, вярвам го Praynig

И накрая малко фук-фук Simple Smile Другата седмица се женя Laughing Ще правим кръщене на малката и решихме да направим и сватба заедно. (Имаме само граждански брак, църковният е същинският тук, та ще има и празненство след това) Откакто започнаха приготовленията ме е обхванал един ентусиазъм, не мога да се позная. Не съм вярвала, че един скептичен по отношение на сватбите човек, като мен, толко ще се впечатли, че дори и ще се чувства като малко момиченце, мечтаещо си да стане принцеса Joy Ама е готино.

# 336
  • в 1001-та нощ
Страхотни новини, Момичета  Heart Eyes

Кости  Heart Eyes аз съм била на гръцка сватба и зная за какво говориш  Heart Eyes

# 337
Охо, scarly, честита радост. Да е здрав и с късмет малкия мъж.   bouquet
Трудно е в началото с две малки деца.
Едва ли някога ще забравя, как в едната ръка държах новородения Росен, а с другата вдигах "кака" Габи/на 3год./да я сложа на тоалетната, пък после да я избърша... Или пък - с една ръка държа бебето, с другата се опитвам да приготвя нещо за ядене на каката...  Crazy  Но пък сега са си неразделни другарчета. Все двамата си играят и въобще не ме търсят, та мога и аз да седна и да изпия една чаша вино с мъжа ми.  Grinning

kosty, браво за решението. Да качиш после някоя снимчица и тук.

# 338
  • в Кошера
Скарли, честито!   bouquet
Да ви е жив и здрав малкия мъж, много да ви радва, да спинка повече и да плаче по-малко!  Grinning

# 339
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
scarly, честита радост и от мен, да ти е жив и здрав малкия мъж   bouquet

Kosty, честито и от мен   bouquet

За ежедневието с две деца и аз от сега го мисля как точно ще се справям, но до колкото мога, в крайна сметка няма да съм първата, няма и да съм последната.
В тази връзка да попитам, вие спирахте ли по-големите дечица от градина, за да не карат вируси на бебенцата?

# 340
Трудно е в началото с две малки деца.
Едва ли някога ще забравя, как в едната ръка държах новородения Росен, а с другата вдигах "кака" Габи/на 3год./да я сложа на тоалетната, пък после да я избърша... Или пък - с една ръка държа бебето, с другата се опитвам да приготвя нещо за ядене на каката...  Crazy 

Охх, колко познато звучи Crazy

Цитат
Но пък сега са си неразделни другарчета. Все двамата си играят и въобще не ме търсят, та мога и аз да седна и да изпия една чаша вино с мъжа ми. 
А, дано! Малко почивка мога да си позволя едва след 22:00, но тогава вече съм прекалено уморена. Ако пък се заседя с баща им на по чашка, малкото веднага проплаква, че не съм до него ooooh!

Е, непременно ще се похваля с някоя снимчица.

# 341
В тази връзка да попитам, вие спирахте ли по-големите дечица от градина, за да не карат вируси на бебенцата?

Мда, аз каката въобще не я пуснах на ДГ. Говорих с директорката, написах молба да й запазят мястото и я пуснах, когато Росен беше на 10 месеца. Но пак не се опазихме от вирусите.
Останалите родители с малко бебе и по-голямо дете, които познавам, също си задържаха големите вкъщи, докато бебетата поотраснат.

# 342
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Много се чудя какво да правя, от друга страна си казвам, че Борко не мога да го оставя цял ден вкъщи - ще излезе на площадката, ще отидем на детски център, където пак ще е в контакт с деца и общо взето пак може да донесе вирус... ooooh!

# 343
скарли,честито! да е послушно,здраво и щастливо малкото човече!

кости и аз съм била на две гръцки сватби в разстояние на два месеца,а едната от тях беше оооогромна! и аз знам з акакво става въпрос и чакам снимки с нетърпение:)

# 344
Скарли честито ново бебче  Hug Дано да е послушен и спокоен  Praynig

Аз не съм спирала Зар от ясла. Всъщност спрях го когато разбрах, че са под карантина. Бях бременна тогава. Така и не успя да се сбогува със сестрите и лелките. Беше болен преди това и когато щях да го пускам ми казаха, че имат варицела.
Пуснах го направо на градината от 17ти септ. И изпака 2 седмици и се разсополиви. Първо бебето се разкашля, а няколко дни по късно и баткото. Дали вирусът е от градината...Божа работа. Та го спрах, че да го лекувам. Задържах го 2 седмци, за да спре хремата напълно и щях в понеделник да го пускам. Събота и неделя (предните) беше на гости на баба си, а в неделя докато го събличах и цъфнаха пъпки  Shocked Та както щях да го пускам здрав в понеделник, така го водих в Инфекциозно отделение на преглед. Обаче пък изкара варицелата много леко (пу пу). Все още завяхват пъпките, но за седмица и се оправи. Нито температура, нито дрги усложнения.
Все още обаче съм на тръни за бебето. Уж се раждали с имунитета на майката, уж кърмата пазела... да видим.

Алена как си?

Общи условия

Активация на акаунт