Теди все такава кротушка да ти е кукличката!
Да сте живи и здрави, много обичани майки и жени. През новата година желая най вече здраве за дечицата и за семейството 

разсмя ме с глас 

добре дошла
Госпожицата ходи ли на градина 

Иначе и ние сутрин гледаме Дора, любими са ни още Маша и Мечока, Франклин, Ну Заец, а сега (от както му подариха комплект с животни от джунглата) и Цар Лъв. 
Папка, спинка, започва и да будува, но по малко. За 25 дни е наддала 700гр., което според частната ни докторка е много добре, а ЛЛ сигурно ще каже, че я държа гладна. С Борко в такъв филм ме беше вкарала - той беше качил между 700 и 800 ще излъжа колко точно и тогава ЛЛ ми се развика, че съм го държала гладен, а на мен направо ми се ревеше и се чувствах виновна, че не съм разбрала нуждите на детето, а ето, че не е имало нищо такова... Цялата работа е да се "храни" АМ сектора, то е ясно, но колко късно го разбирам 

От Дядо Коледа вкъщи получи само 1 подарък - автомивка, която си беше поръчал. НО при свекърва ми има 8 подаръка - онзи ден тя пред мен му ги брои
единия от които е някаква комбайна за сума, която ме е срам да кажа... някои хора работят по цял месец за тези пари. Голяма грешка според мен

Всяка вечер например се разправяме за това, че трябва да си ляга... започваме от 21ч. и до 23ч. продължават драмите. Като му кажеш, че трябва да приключва с игрите и да си ляга и започва да реве
Преди го правеше веднъж в седмицата, сега е всяка вечер
Всички ми казват, че било ревност към малката, но аз не мисля така - просто се инати, налага се, кара някакъв ужасен период