90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 229

• 40 315
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
 Mr. Greenднес съм на плодов,но забравих и след като изядох една пилешка супа се осъзнах Mr. Green
как можах да се объркам така,голяма съм newsm57
сега се налага да пропусна плодовия и продължавам напред
разсеяна история

# 211
  • в окото на щастието !
Mr. Greenднес съм на плодов,но забравих и след като изядох една пилешка супа се осъзнах Mr. Green
как можах да се объркам така,голяма съм newsm57
сега се налага да пропусна плодовия и продължавам напред
разсеяна история
Аз бих си вечеряла плодове , и утре - по график . Ама си пиши голяма черна точка Mr. Green и си нагласи алармата на всеки 4 дни да ти подсказва , поне докато свикнеш  Peace

# 212
Аз пък се успокоих. Ми тя баничката си беше със сирене. Все едно съм яла сирене и една филийка хляб  Mr. GreenЧе инак до довечера щеше да ме гризе съвестта.

# 213
  • в окото на щастието !
Такааа дойде края на моята Диета. Чукна 91 ден.
Стартирах 65,500 сега съм 56,100 = - 9,400кг. Не съм си мерила см. но май там ефекта е по-голям.
За мен това е най- хубавата диета. Пробвала съм какви ли не диети но, тази е супер. Хапваш си всичко и то по много. В началото допусках грешката да ям по много малко и никак не ми се топяха килцата. Като се отворих на много ядене и нещата станаха. Първите 4-ки имах и някой грешки в менюто. Направих си и водните дни, като цяло бях строго режимна. Надявам се да не върна много килца в почивката.

Поздравления ! Ако си спазваш правилата за почивката, няма да върнеш нищичко , даже още 2-3 килца надолу ще слезеш . Успех   bouquet
Аз пък се успокоих. Ми тя баничката си беше със сирене. Все едно съм яла сирене и една филийка хляб  Mr. GreenЧе инак до довечера щеше да ме гризе съвестта.
Хич не се успокоявай, до 12 ти е позволено само плод . Кое ти е плодчето- сиренцето или тестото ? За мазнината - да не говорим . И ти си  пиши черна точка , и  слагай  пред себе си голяма купа с плодове , красиво аранжирани , да ти завиждат колегите , а не ти на тях  Mr. Green

# 214
Днес въглехидрати Heart Eyes
- малини
- макарони и салата
- ще е сладолед и вафла

# 215

[/quote] Хич не се успокоявай, до 12 ти е позволено само плод . Кое ти е плодчето- сиренцето или тестото ? За мазнината - да не говорим . И ти си  пиши черна точка , и  слагай  пред себе си голяма купа с плодове , красиво аранжирани , да ти завиждат колегите , а не ти на тях  Mr. Green
[/quote]

Ама аз и една голяма ябълка изядох  Embarassed Искам пък да отслабна  Twisted Evil Ама то с тези птичите порции дето ги ядете, аз как ще свикна  м?  Crossing Arms

# 216
  • София
Ама аз и една голяма ябълка изядох  Embarassed Искам пък да отслабна  Twisted Evil Ама то с тези птичите порции дето ги ядете, аз как ще свикна  м?  Crossing Arms

С воля и затворена уста.

# 217
  • в окото на щастието !
Ама аз и една голяма ябълка изядох  Embarassed Искам пък да отслабна  Twisted Evil Ама то с тези птичите порции дето ги ядете, аз как ще свикна  м?  Crossing Arms

С воля и затворена уста.
Хихихих . Аз да си призная , в началото си хапвах големшки порции , ма само режимни неща за съответния ден , които обмислях и приготвях от предния ден , за да нямам изненади и изкушения . Постепенно ще си ги намалиш , няма и да усетиш как и кога . Споко . Пък тайната е в салатите , да ти кажа -  днес например салатата ми е от 2 домата и кратавица само за мен . Отделно тиквичките и млякото .

# 218
ами не знам дали да продължа с плодовете,така и така ядох пилешка супа,според мен е по добре направо да пропусна плодовия,довечера мисля 1 голяма салата с малко сирене.така ми се струва по правилно.

# 219
  • Пловдив
Здравейте.  Simple Smile

Аз щях от вчера да започвам диетата,ама до следобед я изкарах и от нерви цял ден вечерта се наядох като прасе с ориз,и нали е нережимно за деня си провалих първия ден.
Та от днес съм официално диетуваща на 1-ва дата  Simple Smile Майка ми започва и тя с мен отново.  Simple Smile

Днес 1-ви ден:белтъчен:
З-парче диня;
О-една чаша прясно мляко с кафе(подобно на фрапе,но без захар) и 2 резенчета кашкавал;
В-замислила съм да е малка кофичка заквасена сметана
С водата съм зле днес,щото съм си вкъщи и хич не се сещам да пия,но ще гледам да наваксам до довечера.

Нана,домът ти е станал много красив.Честито и със здраве да си ползвате всичко в къщи. Hug

# 220
  • София
Благодаря, Христинчето. За водата - купи си малко шише от минерална вода и винаги да е до теб.

# 221
Здравейте момичета,
Нана чак днес ти видях снимките на апартамента тъй като тия дни бях през GSM и нямаше да се видят хубаво. Всичко е станало страхотно, а като сравнявам старите ти снимки със сегашното ти аз направо не мога да повярвам къде са отишли тези 50 кг о.О !!Малко се засрамих като си помисля ,че се врънкам за моите 5 кг Simple Smile И ние почваме освежаване и се изхитрихме малко. Решихме на част от стените да бацнем 3 д фототапети да спестим мазането с боя Grinning  Но все още издирваме варианти за да стане хубаво съчетанието Simple Smile

За днес въглехидрати!
Закуска - череши и май ще са последните за сезона ,защото вече нямат много хубав вид.
Обяд- 3 филии хляб "вита" с кълнове и салата с домати и краставици
Вечеря- елда с мед и канела. Знам ,че се водеха дебати дали елдата е за бобов или въглехидратен , но аз я ям сладка и затова реших да я водя към въглехидратния .

# 222
Здравейте,и аз реших да започна 90 дд,за пръв път ми е,изчетох всички правила но искам да питам по-опитните дали мога да си направя пилешки крилца със сос от кисело мляко,че нали маи не трябва да смесвам месо с млечни продукти???Simple Smile

# 223
  • София
Здравейте момичета,
Нана чак днес ти видях снимките на апартамента тъй като тия дни бях през GSM и нямаше да се видят хубаво. Всичко е станало страхотно, а като сравнявам старите ти снимки със сегашното ти аз направо не мога да повярвам къде са отишли тези 50 кг о.О !!Малко се засрамих като си помисля ,че се врънкам за моите 5 кг Simple Smile

Ммм, отидоха някъде, надявам се да не се връщат  Joy

Отчетът за днес

з - череши и кафе
о - постно зеле със сирене
в - все още неизвестна, щото не знам мама какво е сготвила  Mr. Green

# 224
Здравейте,и аз реших да започна 90 дд,за пръв път ми е,изчетох всички правила но искам да питам по-опитните дали мога да си направя пилешки крилца със сос от кисело мляко,че нали маи не трябва да смесвам месо с млечни продукти???Simple Smile
Белтъци категорично не се смесват Simple Smile По- добре си купи една "пикантина" и ги поръси с нея. Колкото  повече подправки има едно ядене по - добре , тъй като богатия вкус повече засища. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт