ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Цената зависи от вида препарат и колко мг ще се вливат.

# 661
Ясно, като настъпи момента ще разбера и ще споделя.  Hug

# 662
Интралипид за НК клетки вливането струва 60лв всичко в център Радост

# 663
  • гр. София
На Интралипида цената му е около 20 лева за 20% 500 МЛ.

# 664
И так аз все пак не разбрах момичетата от Варна къде са си правили вливания и на какви цени?

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 21:44 от sonne79

# 665
  • Варна
На мен ми  правиха вливания за НК клетки в център Радост - струва 60 лв. всичко и отнема около 40 мин.  Дано съм била полезна   bouquet

# 666
  • Варна
Момичета с ендометриоза при д-р Емин:  Ако някой с такава дигноза е правил инвитро при него моля да каже с какъв протокол е била стимулацията, или какъв предлага първоначално? Аз съм с трета степен след лапаро и лечение 6 инж. и тъй като в предната клиника абсолютно безкомпромисно ми предложиха дълъг протокол, се чудя дали пък няма да се съгласи той на къс. Все пак е малко по щадящ, а моите яйчници са доста чувствителни на подтискане с декапептил и ми се струва че ще направим грешка с дългия.

# 667
Привет и от мен  55 Много отдавна не съм се включвала и реших да пиша. Аз вече съм в 5 месец, пожелавам на всички много скоро да се похвалят   bouquet Доста се разочаровах когато последните 5-6 страници четох само кое колко струвало и къде било по изгодно. Разбира се че е скъпо, където и да започнеш процедура се искат пари - къде повече, къде по-малко. Все пак д-р Емин е оборудван с най-нови технологии. Относно изследванията преди процедура, кОе е толкова странното, необходимо е да се направят всякакви изследвания, защото трябва всичко да е наред преди манипулациите. Искам да ви споделя, че единствено в клиниките, специализирани в проблемите при забременяване се правят всички тези изследвания, иначе може да ви излезе по евтинко, но няма да ви направят всички изследвания. И за сравнение, моя приятелка и съпругът и си правиха изследвания в Плевен при д-р Конова, излязоха й 1000 лв - само първоначалните изследванията, без лечение, хапчета и т.н. Едно също са ни изследвали.
Доколкото д-р Александров, имаше коментар - да при него винаги резултатите излизат добри - НО НЕ СА. Казвам го от личен опит, от опит на приятели. Работи със стари методи и технологии. Разровете се малко в интернет и ще намерите много други мнения като моето. И още нещо - за лекарствата, които се предлагат в клиниката. Аз лично не съм се занимавала да ходя да търся и да обикалям за да си ги набавя, какво по удобно от това, да си ги вземам направо от там. И не са по скъпи...
Не искам да си мислите че правя някаква реклама на доктора, или че съм някаква паралийка. Напротив - живея с ипотечн кредит. Написах този целия роман с идеята да ви успокоя и да ви посъветвам да вярвате на лекаря си, Ако мислите, че д-р Емин не е вашият доктор, по добре не започвайте, защото доверието е най-важно в такива моменти. Аз бях много спокойна, не съм задавала въпроси, не съм търсила мнения, не съм търсила други клиники, не съм се притеснявала. И за щастие ми се получи от първия път, и го отдавам изцяло на професионализма на д-ра и на моето огромно спокойствие Simple Smile) Дано не съм засегнала някого, идеята ми беше да ви накарам да се замислите и да се успокоите. И много мноооого се надявам скоро да има много по добри отзиви и коментари Simple Smile Лека на всички и успех успех успехххх  newsm17

# 668
damadjanka Благодаря за поста! Аз изцяло поддържам твоето мнение по въпроса.
Аз преживях първоначалния шок от цената на изследванията, защото не се бях сблъсквала и нямах идея какви са цените, не за друго. (където и да бяхме щяхме да дадем може би и повече).
Аз имам пълно доверие на доктор Емин, и за миг не съм почувствала че давам излишни пари и правя излишни и ненужни изследвания. Напротив - там се чувствам добре и знам, че всяка стотинка, която даваме има смисъл и не е безразборно. Изпълнявам каквото каже, не питам излишно и просто ще го оставя да си свърши неговата работа, останалото е божа работа. Дано този месец най-сетне стартираме процедурата. Вече ходя с маска на работа, може да изглежда странно отстрани но никой не се съобразява и не те взима на сериозно. Стискайте палци да не прихвана някой вирус пак в последния момент.  Peace
п.с.
И леко бременеене damadjanka  Hug  bouquet

# 669
  • Варна
 Party Ехее 5 месеца, как бързо растат хорските деца! То не останало!  Hug
Изобщо не мисля, че доктора прави на някой излишни изследвания, аз сигурно бих си направила всичките от списъка му. Относно хапчетата - ами да, изписа ни лекарство, което продават в Турция, защото българските ги изредихме  - те са 2 с една и съща активна съставка - ами не подействаха. Показа ни, че вече е заредил такива, като е видял, че при нас резултатът е отрицателен, за да раздава. Ами супер - по-удобно е, вместо да търсим начин - който описах по-рано - сами да си купим лекарство от Турция, какво по-лесно да ти го даде доктора. Относно витамините - ами всичките са на Jamieson и ги има по всяка аптека, че даже и по витрините са налепили огромни реклами. Излизат изгодно, има ги на промоции, може да си ги купи всеки без рецепта, пише че са от природни продукти. Едното шишенце го имах и му го върнах, другите си ги взех от него - има ли значение от къде са купени. Аз имам и рецепта за тях. Просто в старата рецепта с предишния пакет хапчета, които си купих от аптеката, докторът на ръка ми написа отсреща кое с кое да сменя. Ролята на тази рецепта я виждам само като на списък, който е твърде дълъг, за да го запомня от първия път, иначе никой не ти я иска в аптеката. Но винаги в аптеката могат да ти предложат заместител, който няма гаранция, че е по-евтин или по-качествен и дори може да е с друга дозировка.  Ако на изхода на клиниката имаше аптека и ги продаваха там, щеше ли изобщо да става дума за продажбата на лекарствата в кабинета?

# 670
  • на морето
Здравейте! Следя темата ви от известно време. Благодарение на съфорумки научих за д-р Емин.имаам 2 неуспешни инвитро при друг доктор.бихте ли ми казали при първичен преглед какви изследвания обикновено се пуска? Имам лапароскопия, цветна, хламшдии и това е.

# 671
добро утро момичета, само да споделя че доктора ще почиват от 24.12 - 06.01,клиниката ще е затворена,  много ми се искаше да започнем от този месец, но ......нищо може да е за добро!

# 672
Аз в понеделник съм за контролна МБ и на 14-ти ми е последното хапче от противозачатъчните и се надявах да започнем процедурата. Ще питам в понеделник какво ще правим. Много жалко ако още един месец отложим.

# 673
Ами то в такъв случай,ако не ми дойде М. до 2 дни ,да пия ли Клостил,след като няма да може да ме види на видеозона?Ако пропусна сега,сигурно другия М. ще чак март месец ooooh!
56-ти ден съм днес,отдавна не е закъснявал чак толкова много Tired

# 674
Най - добре в понеделник звънни да се консултираш с него.

Общи условия

Активация на акаунт