ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 354
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
И аз съм при д-р Емин по фонда. Направих първоначалните изследвания, още не сме се виждали за да ги коментира, а и всички резултати не са излезли, но от тези които са, вече намерих два показателя, които ме притесниха. ЛХ - 4.7 , ФСХ - 17.5 ? Cry на 3 ден от цикъла.
И положителни антинуклеарни антитела, това пък какво е? Дано се преодолими тези неща, опитвам се да не се шашкам, докато не ги види доктора и да си каже думата, ама ми е свито.

# 676
На мен доктора ми предписа 70 ампули имуновенин, аз съм 56 кг, на момичатата които са вливали какво количество сте вливали?Дали ще ми ги влеят на веднъж или два пъти?

# 677
Момичета,много ми е криво днес Sad
И сега и д-ра щом няма да работи толкова дълго време,най вероятно ще пропусна Клостила и ще трябва да започна чак на другия М.,който сигурно ще  е чак март месец.Още не ми е дошло-60 ден,а толкова се надявах.
Писна ми и от колежки селянки,които не си мерят приказките. NaughtyПостоянно някакви коментари правят-айде какво чакаш,айде годинките минават.Ами няма пък да им споделя за проблема си-не искам.Какви са ми те на мен?
Абе изобщо напоследък съм ужас.

П.П.-Съжалявам за негативизма,но само тук ви чувствам близки Hug

# 678
И сега и д-ра щом няма да работи толкова дълго време,най вероятно ще пропусна Клостила и ще трябва да започна чак на другия М.,който сигурно ще  е чак март месец.Още не ми е дошло-60 ден,а толкова се надявах.
Писна ми и от колежки селянки,които не си мерят приказките. NaughtyПостоянно някакви коментари правят-айде какво чакаш,айде годинките минават.Ами няма пък да им споделя за проблема си-не искам.Какви са ми те на мен?

whiteflower  Hug Hug Hug Hug мисля , че всички тук те разбираме и особено за тия неловки и безразсъдни въпроси , които задават .Майната им , знам че няма как да не се обръща внимание на тях , защото дразнят прекалено много , когато дойде поредния неудобен въпрос , просто им хвърли една майна и ги оставяй , те няма да те разберат никога какво ти е на теб.Ние нали сме с теб , друго не е важно  Hug

# 679
емека, благодаря за милите думи   bouquet
Не ви познавам ,но искам на всички ви да кажа :Благодаря  Heart Eyes

# 680
  • Варна
И сега и д-ра щом няма да работи толкова дълго време,най вероятно ще пропусна Клостила и ще трябва да започна чак на другия М.,който сигурно ще  е чак март месец.Още не ми е дошло-60 ден,а толкова се надявах.

newsm51 Я да не ти пука за хорски приказки. Данък "обществено мнение" няма да плащаш! Ако тях ги щрака ревматизма и мислят по цял ден как им минават годините, хич да не си мислиш за това! Ще се чувстваш млада и хубава и ще изглеждаш така, те да си стареят. Направи си прическа, иди на масаж и козметик и ги отсвири! Накарай ги да ти завиждат и да ги е яд на настроението ти.
Между нас казано - стигнала съм до извода, че нещата се случват в най-подходящия момент. Всички моменти, който съм си мислела, че съм изтървала - после се е оказало, че е станало супер така.  Добре, че съм ги изтървала. Мисли си по този начин, по-позитивно е. Все пак трябва да се научим да приемаме нещата, които не можем да променим...
Някой път на работа колежките коментират - на какво казали по новините за нашата професия, например сега другите ще си мислят, че пак взимаме много пари, пък то това е средната заплата в сферата, заедно с тази на министерството... Казала съм им - я не се тровете, може да не е така, ма поне ще ни завиждат всички. В семействата ни знаят за какво става дума, другите да ги е яд.
Опитай се да не се сбръчкваш от това, че времето минава, не е важно какво мислят другите, а какво мислите двамата с мъжа ти.
Онзи ден тръгваме от свекървата и тя охка на вратата - Мъжа ми я пита - какво ти има? И тя - нищо ми няма, всичко си имам, ма деца няма... /Тя има две внучета, а мъжа ми до преди 4 месеца не знаеше иска или не иска да е татко, ама откак Алкан Емин му каза - кофти спермограма, не става - е от тогава много иска да е татко... Та хич няма причина да ми охка, даже днес става един месец как сме женени./  И той така както си ходим по доктори - на нея хич нищо не сме казали и я отряза - Ми като искаш деца си направи.
Понякога не трябва да показваш какво ти е на сърцето, ставаш уязвима. Не са те хората дето ще им се размекваш! Иди си купи нов тоалет - една шопинг-терапия, може да е чорапогащник на сърчица - все файда Heart Eyes

# 681
whiteflower да не ти пука, хубаво са ти казали вече момичетата, най-важното е да се чувстваш добре в кожата си. Гледай да сте си вие добре и в хармония със себе си, всички останали отсвирвай и си свиркай. И аз се ядосвах че все отлагаме от септември, защото аз се разболявам в последния момент и сега заради празниците и този месец пропускаме, ама започнах да свиквам и да се научавам на търпение. А това не ми е силна черта, овенска душа не трае ама като се налага къде ще ходи.  Crazy В крайна сметка всяко нещо си има смисъл в този живот.
И на мен ми казват, че времето минавало... минава за някои, за мен сега започва и знам че сега е момента а не е било по-рано.
Хайде нова година - нов късмет. Пожелавам на всички да започнем на чисто и всичките с бременни коремчета ,да последваме примера на emeka  Hug а на нея пожелавам лека бременност и нямам време да видим първото бебе в тази темичка    newsm32

# 682

Hug и от мен. Прекрасно те разбирам... Аз имам една на работа, която като ме чуе, че ми е зле и все ме пита "Да не си бременна?". Един ден ме ядоса и й казах, че ако се надява на поста ми няма да й се получи, защото и без това съм си харесала др заместничка и хич да не ми задава такива въпроси. Тогава спря  Laughing
И мен ме хващат всеки ден депресии. В рамките на 2 дни разбрах за 4 бременни познати. Минавам от яд (на себе си) до радост (за жените) за секунди и обратното. В единия момент рева, в другия се смея на снимки като тази  https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1471213_1 … _1715466264_n.jpg (пиклата на най-добрата ми приятелка)

Успокоява ме това, че с всяка изминала минута съм все по-убедена, че го искам и съм готова, и все по-близо до крайната цел. Нищо хубаво не е лесно, нали.
Майната му на всичко останало.

kokoshinkata,   Hands Clap а дано!

# 683
  • Варна
Мдааа, оказва се всички минаваме през едни и същи душевни терзания и липса на разбиране от околните. Моля се само на Господ, да ми даде сили да посрещна предизвикателствата които ми е подготвил, защото знам че те имат за цел да ме направят по-силна от преди. Знам и че няма нищо случайно, макар от време на време да се питам защо точно така, защо на мен. Ще дойде момента в който ще си отговоря и на тези въпроси. И аз нямам търпение празниците да минат и да започнем да правим нещо по същество, но колкото ми се иска да е по-бързо, толкова и ме е страх пък да не се получи. Много ми се иска да постигна онова състояние на духа към което се стремя от самото начало - душевно равновесие.

# 684
  • Варна
Здравейте,момичета мили! Точно така е ,всички минаваме през същите емоционални терзания. И на мен един колега ми изтърси "А ти нали се сещаш,че нямаш много време,действай и прави бързо,бързо" . Споделих му,какво предстои след НГ,във връзка с това,че ще се налага да отсъствам,защ през януари ще ми правят хистеро,после за процедурите,със сигурност ще се налага да отсъствам,и му споделям, как излзиат допълнителни неща,които забавят нещата,....и се втрещих,като ми "припомни', че съм нямала време. Аз не съм забравила,че съм на 34г. ,но не съм искала да минаваме през всичко това ,в последните 2 години и нещо....
Много болно ми стана от думите му, споделих с ММ, той ме успокои,да не мисля за него,че няма смисъл и т.н. Добре,че той ,като повечето мъже не обръща внимание на всеки,кой какво казал...
А и аз си мислих октомври месец ...оооо отиваме и до НГ сме направили 1 или даже 2 процедури, да,ама не..Търпение,търпение,и отново търпение! Трудно,но на това се уча! Всяко нещо идва в подходящия момент! Банален и омразен израз,като се има предвид,че я не съм наумила нещо,я не съм го планирала,организирала,и осъществила. Но....уча се сега...
Знаете ли, разговарях с една дама, невероятна жена,изключителна личност. Тя казва,а и отпреди съм го знаела,че..." Истината, обаче, е, че детето се появява в точно определен момент, в който е най-подходящ за него, за да може да изпълни мисията си на Земята. Ние не можем да го контролираме. Фактът, че искаш това дете означава, че то вече е проектирано в нефизическия свят и чака своя момент да се имплантира."- цитирах това,защото много ме докосна..
Прегръщам ви отново,милички, и да не забравяме " Най-тъмна е нощта преди изгрева".  Hug Praynig Hug

# 685
  • Шумен
Здравейте момичета, на нас ни предстои пускане на контролна ММ.
Кога ще работи доктора?

Много се притеснявам и аз - искам да почнем да правим нещо, но и ме е страх от резултата.

Следя темата, радвам се за успелите, и стискам палци за всички нас !

# 686
Много сте ми мили всички  Hug
Незнам защо ама ми се върти в главата да си направя един тест.Отдавна такова закъснение не съм имала. Rolling Eyes
Ох как ще се разочаровам пак.........

# 687
  • Варна
Айде пробвай се, може пък да стане чудо. Стискам ти палци и повярвай ми познавам разочерованието от едната черта и напълно те разбирам. Hug

# 688
Емоциите надделяха-направих тест,разбира се отрицателен е  Sad
Но аз съм си виновна....д-ра си ми каза,че нямам О. този месец и че не се знае М.кога ще дойде.Просто закъснението ми се проточи доста.(повече от два месеца)
Обадих се на доктора преди малко да го питам дали да почвам Клостила все пак,ако ми дойде тези дни.Той отсече-категорично не,защото няма как да ме следи заради почивните дни.Така,че чакам си и се надявам следващата година да е успешна за всички нас.
Прегръщам ви момичета Hug

# 689
Скъпи момичета, пожелавам на всички ни една весела коледа, да на този ден се случвали чудеса, затова пожелайте си на следващата коледа да не сме сами. Вярвам че мечтите се сбъдвам, вярвам в чудесата! Не се предавайте, вярвайте и вие в тях!
Весела Кледа и успешна нова година!!!

santa2 Nature Snowman Close-mas:

Общи условия

Активация на акаунт