ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 360
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
звъннах му преди два дни - каза ми чакай да ти дойде и тогава ми се обади  newsm78

irenadubai
На мен Декапетила навремето, също доста ми забави МЦ Crazy дори д-р Емин вече мислеше варианти да ми го предизвика с Органометрил, когато просто си ми дойде.
Понякога това, че искаме по-бързо да се случат нещата ни изиграва лоша шега, та бъди търпелива и спокойна, ще дойде, няма начин да не дойде Peace

# 91
  • гр. София
фоликуларна фаза: (2-7 ден) - 27-122 pg/ml
лутеална фаза: (19-23 ден) - 49-291 pg/ml
овулаторна фаза (12-14 ден) - 95-433 pg/ml
менопауза - < 40

моят беше 439

Би ли погледнала мерната единица, която са ти написали за стойността 439, защото ако е в pmol/L:   , то стойността ти в pg/ml е 119?

# 92
439.10    pg/ml pishe

# 93
  • гр. София
Принципно покачването на естрадиола показва узряването на яйцеклетката. При стимулация е нормално нивата да са по-големи от тези в референтните граници. Консултира ли се с Емин относно този резултат?

# 94
Shokoladche , благодаря за инфото.По мои изчисления декапептила е като противозачатъчните , аз сега съм на Ясмин и доктора каза като останат от 3-5 таблетки да отивам и да започваме стимулация.

# 95
  • гр. София
Аз при моята стимулация бях на противозачатъчни - Регулон. На 19-20 ден бях на преглед и тогава ми беше предписан Мерионала.
Но не мисля, че има много общо между Декапептила и таблетките.

# 96
irenadubai, честито!!! Wink Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

# 97
irenadubai  честито миличка   bouquet Hug
дано повлечеш крак  Crazy

# 98
  • гр. София
Ама къде е писала Иренчето, че е бременна?  newsm78
Аз май се нуждая от очила.

# 99
Ама къде е писала Иренчето, че е бременна?  newsm78
Аз май се нуждая от очила.

Ами не е писала тук, но пък има хубава лентичка! Grinning Веднага ми направи впечатление!

# 100
  • гр. София
Ами, хайде да й е честита и безпроблемна!  Hug   bouquet
Ама да мине да се отчете как и какво е направила! Grinning

# 101
благодаря ви момичета, аз за ин витро се готвех а съм забременяла... за съжаление за сега не е безпроблемно прокървих и сега съм в болницата за задържане - овладяха кървенето дано всичко е наред и с плода но съм в една забутана болница видеозона им показвал пулсации след 8 г.с. а аз съм в 7 така че лежа и се моля всичко да е наред

# 102
  • гр. София
Иренче, с теб сме. Щом трябва ще лежиш и ще почиваш. Стискам палци всичко да е наред.  Hug
Навестявай ни в темата да ни държиш в течение как са нещата при теб.

# 103
 irenadubai  Успех , стискаме палци всичко да е наред Simple Smile Честито , страхотна новина какво по-хубаво от това  Hug

# 104
  • гр. София
Момичета, помагайте. Сега на 29 съм на преглед. Трябваше да спя в апартамента на една приятелка, но за съжаление плановете се провалиха и сега трябва да намеря някое прилично хотелче или студио за периода от 28.07 до може би 03.08 включително.
Моля, ако имате някакви идеи за местенца ми пишете тук или пък на лични.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт