ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 403
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро на всички, чудех се дали има момичета в процедури, хайде трябват ни малко добри,окуражителни новини, че ние може би до месец започваме!!! Simple Smile И за настроение в нашата тема ви подарявам това:
 newsm51  love001 newsm47 newsm53 smile3503 smile3534

# 631
Аз се моля да съм здрава този път и да излезе чиста контролната Мб, че около 14-ти да се мятаме  Peace

# 632
 newsm75 newsm75 newsm75 ето ви малко прашец за късмет

# 633
 Crazy пръскай пръскай мила, имаме нужда от този прашец  Hug

# 634
Аз си чакам МЦ - 43 ден и няма и следа от него ooooh!

# 635
  • гр. София
Отивай докторът да те види.  Naughty

# 636
а ходи ли на преглед, да нямаш задържан фуликул

# 637
Д-ра ме гледа на 29-ти ден от МЦ,каза че няма и не е имало О. и няма никакви фоликули.
Каза,че може да ми даде хапчета за да дойде МЦ,но по добре да си го чакам без лекарства.И ми каза като ми дойде 3-7 ден Клостил,към 12-ден преглед.
 Hug

# 638
Стискам палци в такъв случай да дойде по-скоро  Peace

# 639
И аз като whiteflower ще си почакам мнооого дълго време. Обаче на мен няма да ми даде хапове за предизвикване, заради изследванията после. Мислите ли, че в такъв случай мога да пия чай от бял равнец? Няколко пъти пробвах с него и при упорито наливане с тая гадост имаше резултат. Малко ме притеснява дали не бърка нивата на някакви хормони.  newsm78
whiteflower пробвала ли си го?

# 640
kokoshinkata, Hug
МарияLA, аз никога не съм пила бял равнец.Но ако бях на твое място нищо нямаше да пия (лично мнение) Peace

# 641
И аз мисля, че е по-добре без да пиеш нищо.

# 642
Ще се чака значи. Ама никак не ми се иска, като знам, че и по 6-7 месеца не е идвало без хапчета.

# 643
Здравейте момичета искам да ви питам- тези които им се е налагало вливания, от къде се закупува имуновенина. Доктора ако го предлага пак ли слага тлъста надценка или ни го осигурява на цени каквито на всякъде ще го получим? Питам защото виждам, че за самото вливане си е сложил пак едни прилични суми. Дали ще позволи да си го влея другаде, ако намеря някъде по-евтино. Вие как постъпвате, какво ще ме посъветвате?Колко часа съм ангажирана за самото вливане и по кое време на деня се прави?

# 644
  • Варна
Здравейте момичета искам да ви питам- тези които им се е налагало вливания, от къде се закупува имуновенина. Доктора ако го предлага пак ли слага тлъста надценка или ни го осигурява на цени каквито на всякъде ще го получим? Питам защото виждам, че за самото вливане си е сложил пак едни прилични суми. Дали ще позволи да си го влея другаде, ако намеря някъде по-евтино. Вие как постъпвате, какво ще ме посъветвате?Колко часа съм ангажирана за самото вливане и по кое време на деня се прави?

Здравей, на мен също ще ми се налага вливане, заради завишени НК клетки, на теб защо ти го препоръча? Гледах в ценоразписа,че са по 60лв,вливанията, еднократно предполагам. Попитах го,за подробности,не каза нищо детайлно. Бих те посъветвала,да попиташ информативно другаде, ако са по-ниски цени, да му кажеш директно,че предпочиташ да си го направиш другаде. Аз за полипа директно му казах,че хистероскопия ще ми направи моя АГ гинеколог. Емин нямаше нищо против, може би защото той не прави тази процедура,а насочва към София при някаква лекарка. sonne79, потърси другаде, дано да намериш по-евтино, не би трябвало да има против,това е система,вливане.  Hug Пиши по-натам какво  е станало. Успех  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт