ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 386
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • гр. София
60 лева е самото вливане.
Аз вливах в събота в друга клиника Октагам от 5 мг. - 30 лева вливането + 485 лева е препаратът

# 646
  • Варна
60 лева е самото вливане.
Аз вливах в събота в друга клиника Октагам от 5 мг. - 30 лева вливането + 485 лева е препаратът

Това същото като Имуновелина ли е ,или е друг препарат?  newsm78  В ценоразписа на Емин  пише 60лв вливане, отделно ли се купува препарата?  #Crazy

# 647
  • гр. София
Имуновелина е по-евтиния вариант, но не мога да ти кажа цена. Зависи от дозата, но ако тропнеш в гугъл, може да се ориентираш ценово.

# 648
вливането на имуновенин при доктор Емин пише че е 80лв, а на мен ми каза че може да се наложи вливане и на двете и на имуновенин и на интралипид, а за тази комбинация пише обща цена 130лв, само за самата манимупация, скъпичко ми се вижда като се има в предвид че е просто слагане на система, затова питам тези които вече им е правено къде са я правили и за каква сума?
Аз имам леко завишени нк клетки и най-вече доста завишени антитела срещу двойно верижна днк, което е някакъв вид имунно заболявание, което не съм остановила още какво е!

# 649
Shokoladche ти в коя клиника влива?

# 650
  • гр. София
Вливах в
Скрит текст:
Надежда
,

И аз имах завишени Анти-двойноверижна ДНК при д-р Емин, но повторих изследването в Иван Рилски с цел след него да се консултирам с ревматолог, но пък всичко си беше в норма.  Peace

# 651
  • Варна
може ли някой да ми каже в какъв срок излизат резултатите от разширена спермограма в МЦРМ „Радост”
благодаря ви предварително  Simple Smile

# 652
Shokoladche, ти май изобщо не си пациентка на доктор  ЕМИН, останах с впечатлението, че тук си забременяла, а май в Надежда. Мога ли да попитам, защо пишеш в тази тема, била си пациентка преди на доктора ли?

# 653
Нашата беше готова за около 4-5 работни дни.

# 654
  • гр. София
Правих консултация с доктора.  Peace Мнение никога не е излишно.

Мога ли да попитам, защо пишеш в тази тема, била си пациентка преди на доктора ли?

Ама ако не ви интересува мнението ми, спирам да пиша. Мисля, че съм ви полезна все пак.  Crossing Arms

# 655
Shokoladche, ти май изобщо не си пациентка на доктор  ЕМИН, останах с впечатлението, че тук си забременяла, а май в Надежда. Мога ли да попитам, защо пишеш в тази тема, била си пациентка преди на доктора ли?

Аз не виждам проблем да пише и да споделя мнение, намирам го даже за полезно да разбера, какво правят в другите клиники. Споделянето на опит не е никога излишно!

Shokoladche, сърдечно благодаря за инфото. Моля те дръж ни в течение!

# 656
Не че е проблем, просто едва ли не, се бях зарадва, че още едно момиче забременяло при доктора и нали разбирате,човек си казва ей този доктор успява! За това питам, защото се върнах назад в публикациите и не можах точно да разбера! Лошото е че примерно търсим така или иначе инфо за Варна,
а примерно ако се коментира ето това и аз питам инфо за Варна, защото едва ли ще правя вливки в София
трябваше да прочета почти цялата история на шоколадче за да разбера че става дума за клиника Надежда в София, а не за Клиника и лаборатори Надежда Варна

# 657
може ли някой да ми каже в какъв срок излизат резултатите от разширена спермограма в МЦРМ „Радост”
благодаря ви предварително  Simple Smile

Нашата стана за 2-3 дни.

Аз не виждам проблем да пише и да споделя мнение, намирам го даже за полезно да разбера, какво правят в другите клиники. Споделянето на опит не е никога излишно!

Shokoladche, сърдечно благодаря за инфото. Моля те дръж ни в течение!

Присъединявам се към skuki! Всяко мнение и опит са полезни, всичко чета с голям интерес и благодарност   bouquet

# 658
  • гр. София
Ама нямаше и да знаеш, че цената посочена в сайта е само за манипулацията, а не за препарата.  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 659
Цитат
Ама нямаше и да знаеш, че цената посочена в сайта е само за манипулацията, а не за препарата.
И аз бях останала с впечатление, че цената е за вливането с препарата заедно.  newsm78
Аз също имам леко завишени НК клетки и като питах какво се прави, той каза, ще направим вливане да не се притеснявам, не е скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт