Време ни е за промяна №121 - някои вече го направиха

• 25 015
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на любимия човек
Гледах цените на страницата на Щерев:
Съпружеска вътрематочна инсеминация1      450 лв.
Съпружеска вътрематочна инсеминация1 ( повтаряне на следващия ден)      110 лв.

IVF-ЕТ2  ИН-ВИТРО оплождане и ембриотрансфер    2 695 лв.
ICSI-ЕТ2  интрацитопл.инжектиране на сперматозоид    2 995 лв.
IVF-ЕТ2   на спонтанен цикъл    1 655 лв.
ICSI-ЕТ2  на спонтанен цикъл    1 955 лв.
IVF-ЕТ2   на лимитиран стимулационен цикъл    2 075 лв.
ICSI-ЕТ2 на лимитиран стимулационен цикъл    2 395 лв.
Пункция на фоликули      495 лв.
Ембриотрансфер4      415 лв.
Отстраняване на ДНК фрагментирани сперматозоиди      250 лв.
IMSI (морфологично селектиране на сперматозоиди)      400 лв.

1 (Инсеминация) Цената включва: ултразвукови прегледи за цикъла, обработка на материала, вътрематочна инсеминация. Забележка: Всякакви други изследвания, прегледи и манипулации неупоменати в пакета се заплащат допълнително.

2 (ИН-ВИТРО, ICSI-ET) Цената включва: ултразвукови прегледи по време на стимулацията, консултация с анестезиолог и интернист, ЕКГ, пункция на фоликули под анестезия, ин-витро/ICSI оплождане, ембриотрансфер. Забележка: Всякакви други изследвания, прегледи и манипулации неупоменати в пакета се заплащат допълнително.

Ако правилно разбирам една инсеминация и реинсеминация излиза 560лв. ИКСИ на естествен цикъл е 1955лв без лекарства ( не знам налага ли се). Ако не се стигне до оплождане само пункция ли се плаща?

Със сигурност, ако имаме зелена светлина ще заложим на сериозни опити следвашите 2-3 месеца. Дано да има резултат  Praynig Ако ли не - обмислям да пробваме с инсе, затова ви разпитвам така, защото след хистерото шансовете в следващите до 6 месеца са по-големи. Искам да разпитам и Тимева какво мисли по въпроса, но все пак да съм подготвена, за да не говоря глупости и да се излагам  Blush

# 601
Ето ме и мен.Преди малко се прибрах ,но първо похапнах няколко кайсии.
Дребното е близо 3 см,има си и ръчички и крачета и шаваше яко.Аз нали се сещате,пак ревнах  Mr. Green.Следващият преглед е на 15 юли при д-р Михова на скрининг.Бамби,позна и тоя път.Сега ми кажете какво е скрининг  Embarassed

# 602
  • софия
айде ма оуууу
 Hug Hug Hug Hug newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
знаех си

# 603
  • София
Светлеее newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 604
  • В сърцето на любимия човек
Браво Светле  newsm44    newsm44

# 605
  • София
Дребното е близо 3 см,има си и ръчички и крачета и шаваше яко.Аз нали се сещате,пак ревнах  Mr. Green.Следващият преглед е на 15 юли при д-р Михова на скрининг.Бамби,позна и тоя път.Сега ми кажете какво е скрининг  Embarassed
михова ще премери разни работи и ще ти вземат кръв, там за вероятностите за разни болести, даун и подобни.

# 606
  • софия
божкеее, бързала да хапне, па ние тука се изпритеснихме  ooooh! Laughing Hug

# 607
а тъй Светле! Бравос!  newsm68 newsm68   Hug Hug Hug Hug

# 608
Светле,   love001  love001 за теб и за маненкото  Grinning

Пънче, пак казвам-не разбирам от мъжки фактор, но инсето има смисъл с добри спермита и достатъчно на брой...При пречистването на материала преди инсето се губи бройка и то значителна...И много зависи от таймирането-да се улучи овулацията, защото пречистените спермита живеят по-малко...
Питай в клиниката дали връщат пари, ако не се стигне до трансфер след ЕЦ, или пък няма яйцеклетка ...И си решавай, както каза и Ванчето...

# 609
ау, светле, и аз ревнах, слаби са ми ангелите
аре сеа как да се обяснявам в офиса ooooh!
леле, ръчички и краченца, и цели 3 см - все такива хубави и окуражаващи новини да ни пишеш, много ти се радвам, браво, да се гледкате и да се грижиш за бебко хубаво Hug Hug Hug

# 610
 Браво Светле  Hug Имаше ли свободни часове за 15  Shocked защото на мен ми казаха ,че няма та чак на 18 се записах

# 611
Светле, чудесни новини!  Hug Hug Hug
 Бизи, ти кога ще правиш тест?

# 612
  • софия
Светлето сигур сега яде нещо по-сериозно  hahaha hahaha

# 613
  • софия
че с тия кайсийки не мож изхрани трисантиметровото  Grinning Hug

# 614
божкеее, бързала да хапне, па ние тука се изпритеснихме  ooooh! Laughing Hug

Ма прималЕ ми бре ,жена   Hug

Бамби ,за скрининга трябва ли да съм гладна и жадна,тоест за кръвта ?

Общи условия

Активация на акаунт