"ПЕРЛА" и Сонгюл и Къванч след нея - тема 81

• 83 865
  • 418
  •   1
Отговори
# 60
Мили Перлички, ето едно ново инфо за наш Киво. Не е сам , не го мислете  Joy Joy Joy

Хубав ден! Hug

Мисля го, фенче, как да не го мисля, нали на сърце ми лежи  Grinning И като  съм се замислила така, се сещам, че преди време се чу за френска авантюра, ама тъй и не се потвърди. Май всички слухове накрая излизат верни Wink Нашето момче да не го гони носталгия по Париж и манекенството  Thinking

# 61
bunny : ) Добре дошла  Hug

# 62
  • София !

Дет се вика - добре заварила душицо  Hug

# 63
  • Бургас
Мили Перлички, ето едно ново инфо за наш Киво. Не е сам , не го мислете  Joy Joy Joy

Хубав ден! Hug

Мисля го, фенче, как да не го мисля, нали на сърце ми лежи  Grinning И като  съм се замислила така, се сещам, че преди време се чу за френска авантюра, ама тъй и не се потвърди. Май всички слухове накрая излизат верни Wink Нашето момче да не го гони носталгия по Париж и манекенствотоThinking

Не, бе, naidenova  ooooh!  Crossing Arms  Naughty, човекът се е насочил към голямото френско кино!
А с момата или ще приключат бързо-бързо, или ще се окаже, че са си лика-прилика и ще я откарат и по-дълго!   tooth

queen_fenka, благодаря за инфото!   bouquet Друго си е да знаем, че момъкът си е намерил сродна душа...

# 64
bunny,какво става с Огледалния свят ,мило? Rolling Eyes Видях по БТВ,че рекламират нов сериал от понеделник в20ч,пак ли ще спират Фериата или ще го местят по друго време?Тъкмо стигнахме до интересен етап. Laughing

# 65
# 66
  • София !
А не душицо няма да го спират , само в понеделник няма да го има после си продължава по същия начин , а този новия филм не знам май ще е на мястото на Далас  newsm78 . Ферито си остава  Heart Eyes !! Аз по принцип гледам турските серии напред , нямам нерви да се занимавам да чакам тия от бтв  Naughty  Mr. Green , така го влачат филма че  ooooh! .

Heart Eyes

# 67
bunny,мерсаж за успокоението!  bouquet
Лято е... Laughing,но от време на време сядам пред тв-то  и гледам Емир и Фериа.Сладка двойка са,имат излъчване на влюбени деца-едни такива чисти,крехки и много лесно раними. Hug

# 68
  • София !
Да , да определено е така  Hug ! Няма страшно има още много серии , само не знам БТВто да не го спрат пак  Laughing , или пък да резнат някъде че те си обичат  Whistling .

Въх , въх , въх ........  Crazy

# 69
Да , да определено е така  Hug ! Няма страшно има още много серии , само не знам БТВто да не го спрат пак  Laughing , или пък да резнат някъде че те си обичат  Whistling .

Няма да резнат ,дарлинг!Да не сме арабския свят Joy Joy Joy.Помня ,че навремето арабските серии на Перла бяха толкова изрязани,че една голяма част от красотата на любовната история м/у Мехмет и Инджи беше унищожена.А арабите дори и така продължават да ги боготворят до днес.Сега гледам любовната история на Сонгюл в копродукция за Дубайската  и Египетската тв-   с арабския хабиби карат само на държане за ръце,милувки и две и половина прегръдки,едната от които като наклонената кула в Пиза,без никакъв допир на телата от кръста надолу.newsm62 За целувка пък дори и не си помислям! tooth
А у  нас изобщо няма такава опасност,още повече, че няма и кой знае какво за цензуриране,турските сериали са толкова пестеливи на пълноценни любовни сцени!... ooooh!

# 70
  • София !
Е да да не забравяме че все пак там не са много по тая част  Mr. Green , всъщност по точно казано - не я изразяват толкова видимо !

# 71
Е да да не забравяме че все пак там не са много по тая част  Mr. Green , всъщност по точно казано - не я изразяват толкова видимо !

Абсолютно си права Grinning ,че не показват видимо тая част от нещата. Joy Но май доста си падат по нея... Wink

А за лека нощ един сладък момент точно по темата от спалнята . Heart Eyes

# 72
  • София !

А за лека нощ един сладък момент точно по темата от спалнята . Heart Eyes

Heart Eyes  Heart Eyes

# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт