Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от iHerb?
Как мога да се регистрирам в iHerb?
Как да избера подходяща пробиотична добавка за дете на 3 години?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от iHerb?
За да пазарувате от iHerb, ще ви е необходима валидна банкова карта (VISA, MasterCard, American Express или Discover), валиден имейл адрес и акаунт в iHerb. Пазаруването включва влизане в акаунта ви, попълване на кошницата с продукти, избор на метод за доставка и плащане. Важно е да изберете надеждна транспортна компания и да сте наясно, че услугите на DHL или UPS може да не са подходящи за всички. За да използвате повторно код за първа поръчка, ще трябва да създадете нов акаунт с различен IP адрес, информация за плащане и адрес за доставка.
-
Как мога да се регистрирам в iHerb?
-
Как да избера подходяща пробиотична добавка за дете на 3 години?
-
Как мога да използвам кокосово масло за козметични цели?
-
Какви са препоръките за укрепване на имунната система?
едното което ще поръчам е IP 6 то струва 20,70 $ искам да си допълня поръчката с някакви витамини, но незнам какви
когато я родих лекарката ми каза да пия бирена мая (за кърменето ) около 3месеца, действаше ми добре, косата ми беше лъскава, ноктите здрави, но напълнях
сега от пресата пак ми излязоха сухи крайща
моля да ми препорачате нещо за вътрешно или външно подхранване