iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 45-та тема

• 55 463
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
П Р О М О Ц И Я

5% допълнителна отстъпка за поръчки над $60,00

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919
Teзи промоции къде ги виждате, както и преди дни за Bone - продуктите?  Thinking

# 631
  • София
  5% допълнителна отстъпка за поръчки над $60,00  - изписано е под кошницата: цък

30% намаление на продукти за ОДС беше обявено в секцията: Specials , но явно е изтекла

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 632
valpan, а как го даваш това масло от риган?

И нещо друго - моля, препоръчайте ми продукт или добавка, която да подобри положението ми при пътуване - става ми лошо и почти винаги, когато съм на по-дълъг път с кола, ми се замайва и ме боли ужасно главата. Да не говоря, ако пътуването е свързано с промяна във височината и завои - на крачка от  повръщане съм....Не съм бременна или каквото и да било.... Tired

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 11:56 от mamaLina

# 633
  • София
Да, това с 5те % го видях като направих поръчката.
Имам следното питане.
  На 8 срещу 9ти август поръчах 7 неща - едното беше това:
http://www.iherb.com/Natural-Factors-RxOmega-3-Factors-EPA-400-m … 120-Softgels/2717
Чак сега разбрах, защо го няма в заявката и Коензима (който беше безплатен при покупка на рибеното масло)... сега виждам, че имало друг бутон по-надолу...  ooooh!

Получих мейл на 9ти по обяд.
Статуса в момента е:
Order Placed - August 08, 2013 - Waiting for Approval
Estimated Shipping Date - August 13, 2013

Мога да премахвам артикули, но не видях опция да се добавят други?!
Ако не може вече да се коригира -дано се сетят да го добавят, и без друго безплатна мостра не съм добавял.  Praynig

# 634
Имам следното питане.
http://www.iherb.com/Natural-Factors-RxOmega-3-Factors-EPA-400-m … 120-Softgels/2717
Чак сега разбрах, защо го няма в заявката и Коензима (който беше безплатен при покупка на рибеното масло)... сега виждам, че имало друг бутон по-надолу...  ooooh!

Статуса в момента е:

Ако не може вече да се коригира -дано се сетят да го добавят, и без друго безплатна мостра не съм добавял.  Praynig

Не могат да се добявят артикули към пусната поръчка, само да се премахват. Докато статуса не ѝ е Ready to Ship може да я откажеш и да пуснеш нова, правил съм го няколко пъти

# 635
  • Казанлък
valpan, а как го даваш това масло от риган?

То е доста горчиво. Пише,че може да се слага във всякакви течности. Понеже аз го ползвах за болки в гърлото,то вечер преди да легна слагах 2 капки направо в устата. Търпи се...  Laughing Но през цялата зима не съм имала проблеми със фарингита си. Преди време за масло от риган много подробно писа един от мъжете,пишещи тогава в темата. Това ми направи впечатление,че е добър продукт за повишаване на имунитета.

hakama,няма да добавят сами със сигурност. По-добре канселирай поръчката и я направи отново. Ако теглото на продуктите ти позволява,разбира се...

Код за 5/10$ отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com DUR632

# 636
  • София
Имам следното питане.

Статуса в момента е:

Не могат да се добявят артикули към пусната поръчка, само да се премахват. Докато статуса не ѝ е Ready to Ship може да я откажеш и да пуснеш нова, правил съм го няколко пъти

Toва ми трябваше - значи сега ще пусна на ново всичко и без това исках да сменя витамините.
Мислех си да махна само въпросното Омега и при следваща да го взема... но падам под 60$ и губя -5%  Grinning

Въпросното Омега 3 + безплатно Q10 - може ли директно два комплекта да поръчам?

# 637
  • Казанлък

Toва ми трябваше - значи сега ще пусна на ново всичко и без това исках да сменя витамините.
Мислех си да махна само въпросното Омега и при следваща да го взема... но падам под 60$ и губя -5%  Grinning

Въпросното Омега 3 + безплатно Q10 - може ли директно два комплекта да поръчам?

Мисля,че няма ограничение за това. Само пробвай  Peace

Код за 5/10$ отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com DUR632

# 638
  • София
Ок, само не знам дали за тези 2-3 дни е извършен превод и ще дължа ли такса?!

От суперхраните, кое е най много си заслужава, виждам че някои неща (например кокосовота масло) е с идентична цена в един от биомагазините.
Сега ще видя семената от чиа колко вървят в София.

Започвам тренировки и ще ми трябва повече протеин, стремя се към хранителен режим с  неживотински източници (може би само яйцата ще оставя).
С

На прима виста се сещам за водорасли и култури като чиа, амарант, киноа... ядки, но тук цените са им  #Crazy Поне за водораслите видях в сайта има добри оферти.

# 639
  • Казанлък
Ок, само не знам дали за тези 2-3 дни е извършен превод и ще дължа ли такса?!

Парите са само блокирани за момента. Сайта ги тегли след като изпрати поръчката. Може би ще трябва някакво време да се появят във картата.(зависи от банката вече)

Аз от доста време ползвам семена чиа. С тях разнообразявам и закуските си. Хубавото е,че в сайта могат да се намерят такива органик(в София,предполагам,че не са... newsm78),макар че аз лично не се задълбочавам чак толкова. Ако не се лъжа,белите семена чиа са много добри.

# 640
# 641
  • Сливен
Денис много ти благодаря за информацията и темата относно кленовия сироп и поръчах вече съм в очакване

# 642

Разбира се - второто, само рибено масло и има повече EPA и DHA Simple Smile

# 643
Благодаря , но в описанието на двете масла виждам,че е еднакво:

Eicosapentaenoic Acid (EPA)    400 mg    
Docosahexaenoic Acid (DHA)    200 mg,
а комбинираното рибено има и ленено масло:

Organic Flaxseed Oil    1,000 mg    **
Alpha Linolenic Acid (ALA)    530 mg

Извинявам се , че досаждам,но моля още веднъж за разяснение.  bouquet

# 644
Здр Simple Smile едното което ще поръчам е IP 6  то струва 20,70 $ искам да си допълня поръчката  с някакви витамини, но незнам какви  newsm78 newsm78 чувствам се изморена от малката и без енергия  ooooh! когато я родих лекарката ми каза да пия бирена мая (за кърменето ) около 3месеца, действаше ми добре, косата ми беше лъскава, ноктите здрави, но напълнях  #Crazy сега от пресата пак ми излязоха сухи крайща  #Cussing out моля да ми препорачате нещо за вътрешно или външно подхранване   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт