iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 45-та тема

• 56 403
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • София
От доста време спряха да помнят кредитните карти в сайта и е доста дразнещо, но нищо не можем да направим Simple Smile))

Т.е. всеки път трябва да се въвежда номера ли?
Е, не ще и не ще, единствената причина за която се сещам, е да няма достатъчно кеш, или пък вече да не приемат дебитни карти.

# 346
От доста време спряха да помнят кредитните карти в сайта и е доста дразнещо, но нищо не можем да направим Simple Smile))

Е, не ще и не ще, единствената причина за която се сещам, е да няма достатъчно кеш, или пък вече да не приемат дебитни карти.

Да всеки път, незнам защо го направиха така. Преди само на единия ми профил беше така, отскоро е и на двата....пази само шипинг адреса, но не и картите.

Код за отстъпка при първа поръчка за $5-$10   VAY598

# 347
Здравейте!
Имах поръчка от 18 Май, която така и не дойде. Когато минаха 2 месеца, реших вече да им пиша. И днес получих много любезно писмо, в което ми обясняват, че най-вероятно пратката ми е спряна от митническата служба, заради непозволено съдържание (това е невъзможно, защото вътре имаше 2 чаши за чай, при това под 30 лв. и ги чаках в пощата). Или пък, че не са платени някакви такси за освобождаването. И тъй като Ихърб не носят отговорност за непристигането на пратките при този избор на транспорт, ще ми възстановят цялата сума "по изключение". Молят ме да се запозная с условията на местната митническа служба, защото за в бъдеще няма да ми възстановяват пари за неполучени поръчки  Confused
Та въпросът ми е друг имал ли е такъв случай и какво следва да направя. Може би трябва да изоставя този акаунт и да ползвам друг  newsm78  Би било твърде неприятно, ако не си получа някоя по-голяма поръчка, както мислех да пускам за ензимите.
Някой със съвет?  Praynig

# 348
А ти потърси ли поръчката в пощата, на митницата?

Аз писах малко по-назад, че за 55 поръчки досега не ми се е случвало някоя да не дойде, макар че някои са се бавили по 1-2 месеца, но все пак никога не е изключено. В крайна сметка, евтината доставка без тракинг номер има своите рискове и човек се съгласява с тях, когато я избира. Не виждам разлика дали ще използваш същия или нов акаунт занапред. И според мен все още има шанс поръчката ти да пристигне.

Код за $5-10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 349
  • Испания
Моя колежка така и не получи пратка от началото на миналата година.Върнаха й парите ,но горе долу със същото предупреждение,че това ще е единствен случай;Всичко друго след това е пристигало,слава богу. Аз нямам непристигнала,пу-пу . Мнооого ми харесаха какаовото и кокосовото масло  Hug,ще поръчвам пак ,че свършиха за нула време,на плаж ,след плаж-супер са  Peace

# 350
Здравейте. Днес проверих в пощата, без да съм получила известие и поръчката ми беше пристигнала. Шипната е на 07.07. Доволна съм от всички продукти.

Код за отстъпка при първа поръчка за $5-$10   ZWH 373

# 351
  • Варна

Приемат дебитни карти  Peace

# 352
Моля за помощ/съвет: Защо не помни картата ми Виза Електрон, с която съм пазарувала за последен път пред февруари т.г. Въвеждам наново номера и ми казва да въведа валидна карта, при условие че е валидна до 2015 г. И един мегатъп въпрос: Номерът на картата с интервалите ли се въвежда или без  Grinning, защото вече не помня как беше

Как така са спрели да помнят кредитните карти? Никога не съм имала подобен проблем с моята.  newsm78

Код за $5-10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 353
Здравейте и от мен Simple Smile Днес доста часове постоях в тази тема като я проследих от създаването и, благодарности на  PinkPanther, че е споделил сайта на iherb с хората,да е жив и здрав и всички, които продължават да я поддържат.
Влязох в тази тема главно заради коластрата,тъй като тук в България цените са космически надути.
И така по същество-ползвам коластра на Аквасорс и зелена енергия,но ми идват  скъпички дори и на дистрибуторски цени,а както виждам в iherb са доста по евтини и мисля,че си заслужават, извинявам се ако се повтарям,бихте ли ми казали продуктите на now food дали са качествени,чисти, био,както и коластрата на 21st Century Health Care, лично мое мнение мисля,че Американските продукти са по-качествени от Европейските, благодаря предварително за вниманието ви.

# 354
  • Бургас
Здравейте, до сега не съм поръчвала от сайта. По препоръка на приятелка започнах да търся продукт на дженезис, видях че се предлага в IHerb http://www.iherb.com/Genesis-Today-Green-Coffee-Bean-with-Svetol … Veggie-Caps/46056. Някой ползвал ли го е, виждам че коментарите в сайта са добри. Тук се предлага около 60 лв, а в сайта е на доста добра цена.
И още един въпрос, ако поръчам само този продукт и използвам код за първа поръчка дали ще се налага да площам мито  newsm78
Благодаря   bouquet

# 355
Здравейте
Имам следния въпрос: Получила съм известие за поръчката ми от пощата. Поръчката е над 30лв, но я получавам в пощата, защото нямаме митница, т. е малък град. В известието пише сумата на ДДС-то и отделно някаква пощенска такса от 6лв. Каква е тази такса и имат ли право да я взимат. Не ми е за 6- те лева, но и преди пощите си начисляваха някакви такси, които се оказаха незаконни и затова питам  Laughing
Благодаря предварително за отговора  Peace

Код за първа поръчка KQW791

# 356
  • Казанлък
Arven, да,имат право до ти вземат пощенска такса.

misi77Hug аз съм вземала само от този вид: http://www.iherb.com/Nutritional-Concepts-Pure-CoffeeMax-Green-C … Veggie-Caps/45559

Доколкото си спомням,ако ползваш 5$ отстъпка при първа поръчка,то те не влизат в сумата,която се изписва на кашона и би трябвало без проблеми да си я получиш в пощата(дано да се включи още някой,който скоро си получи първата поръчка). Мито няма,има 20% ДДС за поръчки на стойност над 30 лева

Код за 5/10$ отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com DUR632

# 357
  • София
Здравейте, до сега не съм поръчвала от сайта. По препоръка на приятелка започнах да търся продукт на дженезис, видях че се предлага в IHerb http://www.iherb.com/Genesis-Today-Green-Coffee-Bean-with-Svetol … Veggie-Caps/46056. Някой ползвал ли го е, виждам че коментарите в сайта са добри. Тук се предлага около 60 лв, а в сайта е на доста добра цена.
И още един въпрос, ако поръчам само този продукт и използвам код за първа поръчка дали ще се налага да площам мито  newsm78
Благодаря   bouquet

Ако поръчаш само този продукт и ползваш код - пратката ще пристигне в Пощата и няма да плащаш нищо
Сложи си 1 Безплатна мостра: http://www.iherb.com/Free-Samples

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 358
И още един въпрос, ако поръчам само този продукт и използвам код за първа поръчка дали ще се налага да площам мито  newsm78
Благодаря   bouquet

Здравей,
аз съм ползвала този продукт на New Chapter, принципно ги харесвам като марка и са качествени и съм доволна от резултатите - new-chapter-coffeeberry-green-coffee-bean-extract-30-vcaps

Код за отстъпка при първа поръчка за $5-$10   VAY598

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 16:18 от Мун

# 359
  • Бургас
Имам въпрос по повод на green coffee bean- да разбирам ли, че има продукт за подсилване на имунната система и друг, отново с кафени зърна, за отслабване? Как да различа кой за какво е?

Общи условия

Активация на акаунт