iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 45-та тема

• 56 403
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте и от мен Simple Smile Днес доста часове постоях в тази тема като я проследих от създаването и, благодарности на  PinkPanther, че е споделил сайта на iherb с хората,да е жив и здрав и всички, които продължават да я поддържат.
Влязох в тази тема главно заради коластрата,тъй като тук в България цените са космически надути.
И така по същество-ползвам коластра на Аквасорс и зелена енергия,но ми идват  скъпички дори и на дистрибуторски цени,а както виждам в iherb са доста по евтини и мисля,че си заслужават, извинявам се ако се повтарям,бихте ли ми казали продуктите на now food дали са качествени,чисти, био,както и коластрата на 21st Century Health Care, лично мое мнение мисля,че Американските продукти са по-качествени от Европейските, благодаря предварително за вниманието ви.

Здравей,

и аз като теб ползвах на Аквасорс коластрата и зелената енергия за сина ми, че и за мен като усетя че се разболявам....но наистина дори и на дистрибуторски цени са си скъпички. В момента имам няколко продукта,които ги давам на сина ми :

childlife-pure-dha-chewable-250-mg-natural-berry-flavor-90-soft-gel-capsules
childlife-probiotics-with-colostrum-mixed-berry-flavor-90-chewable-tablets
symbiotics-colostrum-plus-wild-cherry-120-chewable-tablets

Да ти кажа не се е разболявал малкия досега, и много ги харесва, защото са дъвчащи. Повечето случаи сам си ги иска....докато преди с Аквасорса се чудех в какво и как да му ги давам. Лично аз съм много доволна от качеството. Разгледай и си реши, също от тук съм взимала мултивитамини и калций за деца. Ако имаш въпроси питай.

Код за отстъпка при първа поръчка за $5-$10   VAY598

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 16:17 от Мун

# 361
Имам въпрос по повод на green coffee bean- да разбирам ли, че има продукт за подсилване на имунната система и друг, отново с кафени зърна, за отслабване? Как да различа кой за какво е?

Принципно този продукт го дават с много добър ефект за отслабване. Но също помага за регенериране на клетките и  предпазване от свободните радикали, които причиняват стареенето на клетките. Като цяло помага и за двете, но все пак зависи колко дълго ще го взимаш продукта, защото от една опаковка не може да се очакват невероятни резултати Simple Smile

Код за отстъпка при първа поръчка за $5-$10   VAY598

# 362
divka, това, мързелът- голямо нещо. Grinning От седмица се каня да седна да опиша почти идентична случка и все ме домързява, та ти сега съвсем подробно си я описала. Няма обаче място за паника- на мен пратки не са ми пристигали два пъти от един и същ акаунт и са ми връщали парите. Това за примерно 3 години. Но това, доколкото разбирам, си е прецедент във форума, изключително рядко се случва, т.е. шансът да не получиш поръчка пак е минимален, а ако все пак стане - ще им пишеш, ще го прочете друг служител, ще ти върнат парите пак и тъй Simple Smile, поне аз така виждам нещата.

А, да, може би е интересно да спомена, че и двата пъти най-напред им писах на чата, където първо като папагали ти пействат да чакаш 6 седмици, след като вече си казал, че чакаш от (примерно) 8, ти учтиво, но настоятелно повтаряш - да, знам, ама 8!!! - и те ти казват, че ще ти пише някой на мейл до дни. Добре, ама и двата пъти - дръжки, писах им на имейла и чак тогава (след повтаряне на любимия диалог за 6-те седмици) стигаме до извода, че нещо дълбоко тайно и забранено съм поръчала и по изключение ще ми върнат парите. Не ме разбирайте погрешно - не мрънкам, хората си имат процедура, спазват си я- върнаха ми парите, доволна съм. Споменавам го просто, за да знаете да не взимате присърце възсериозните фрази, те профилактично тъй си пишат. Peace

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ и 5$ при по-малки суми в iHerb.com - HIV037

# 363
Моля за помощ/съвет: Защо не помни картата ми Виза Електрон, с която съм пазарувала за последен път пред февруари т.г. Въвеждам наново номера и ми казва да въведа валидна карта, при условие че е валидна до 2015 г. И един мегатъп въпрос: Номерът на картата с интервалите ли се въвежда или без  Grinning, защото вече не помня как беше

От доста време спряха да помнят кредитните карти в сайта и е доста дразнещо, но нищо не можем да направим Simple Smile))

Как така са спрели да помнят кредитните карти? Никога не съм имала подобен проблем с моята.  newsm78

Код за $5-10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

Да ти кажа и мен ме учудва, в началото беше само акоунта на мъжът ми така, отскоро и не помни картите и е дразнещо всеки път всичко наново...ама какво да се прави...

Код за отстъпка при първа поръчка за $5-$10   VAY598

# 364
  • Бургас
Имам въпрос по повод на green coffee bean- да разбирам ли, че има продукт за подсилване на имунната система и друг, отново с кафени зърна, за отслабване? Как да различа кой за какво е?

Принципно този продукт го дават с много добър ефект за отслабване. Но също помага за регенериране на клетките и  предпазване от свободните радикали, които причиняват стареенето на клетките. Като цяло помага и за двете, но все пак зависи колко дълго ще го взимаш продукта, защото от една опаковка не може да се очакват невероятни резултати Simple Smile

Благодаря на всички, които ми отговориха    bouquet
IVON аз точно за сваляне на килогроми се интересувам от тези продукти, сега започвам да чета и за този, който ти си използвала.
Успешни покупки  Hug

# 365
divka, това, мързелът- голямо нещо. Grinning От седмица се каня да седна да опиша почти идентична случка и все ме домързява, та ти сега съвсем подробно си я описала. Няма обаче място за паника- на мен пратки не са ми пристигали два пъти от един и същ акаунт и са ми връщали парите. Това за примерно 3 години. Но това, доколкото разбирам, си е прецедент във форума, изключително рядко се случва, т.е. шансът да не получиш поръчка пак е минимален, а ако все пак стане - ще им пишеш, ще го прочете друг служител, ще ти върнат парите пак и тъй Simple Smile, поне аз така виждам нещата.

А, да, може би е интересно да спомена, че и двата пъти най-напред им писах на чата, където първо като папагали ти пействат да чакаш 6 седмици, след като вече си казал, че чакаш от (примерно) 8, ти учтиво, но настоятелно повтаряш - да, знам, ама 8!!! - и те ти казват, че ще ти пише някой на мейл до дни. Добре, ама и двата пъти - дръжки, писах им на имейла и чак тогава (след повтаряне на любимия диалог за 6-те седмици) стигаме до извода, че нещо дълбоко тайно и забранено съм поръчала и по изключение ще ми върнат парите. Не ме разбирайте погрешно - не мрънкам, хората си имат процедура, спазват си я- върнаха ми парите, доволна съм. Споменавам го просто, за да знаете да не взимате присърце възсериозните фрази, те профилактично тъй си пишат. Peace

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ и 5$ при по-малки суми в iHerb.com - HIV037

и според мен няма как да откажат да върнат пари за стока, която не е доставена , освен ако не докажат, че получателят я е получил!

предполагам, че са имали случаи, в които получателите си искат парите, въпреки че са си получили пакетчето

и за това предупреждават....  newsm78
Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 366
Благодаря, момичета! Бях съжалила, че им писах. Но вие ме успокоихте. А може пък и да пристигне пакетчето. От над 4 години интензивно пазаруване от чужбина това ми е едва 3-та загубена пратка. Пу-пу Simple Smile

Arven, и в нашия град ни взимат 6 лв. такса при освобождаването. Но това си е написано в условията, така че не можем нищо да кажем. Май само в София е 3,50 лв. Затова реших, че ми е по-изгодно, когато пускам поръчка над 30 лв., то тя да е наистина възможно най-голяма.

# 367
Здравейте и от мен Simple Smile Днес доста часове постоях в тази тема като я проследих от създаването и, благодарности на  PinkPanther, че е споделил сайта на iherb с хората,да е жив и здрав и всички, които продължават да я поддържат.
Влязох в тази тема главно заради коластрата,тъй като тук в България цените са космически надути.
И така по същество-ползвам коластра на Аквасорс и зелена енергия,но ми идват  скъпички дори и на дистрибуторски цени,а както виждам в iherb са доста по евтини и мисля,че си заслужават, извинявам се ако се повтарям,бихте ли ми казали продуктите на now food дали са качествени,чисти, био,както и коластрата на 21st Century Health Care, лично мое мнение мисля,че Американските продукти са по-качествени от Европейските, благодаря предварително за вниманието ви.

Здравей,

и аз като теб ползвах на Аквасорс коластрата и зелената енергия за сина ми, че и за мен като усетя че се разболявам....но наистина дори и на дистрибуторски цени са си скъпички. В момента имам няколко продукта,които ги давам на сина ми :

http://www.iherb.com/childlife-pure-dha-chewable-250-mg-natural- … 2573?rcode=vay598
http://www.iherb.com/childlife-probiotics-with-colostrum-mixed-b … 0210?rcode=vay598
http://www.iherb.com/symbiotics-colostrum-plus-wild-cherry-120-c … 4880?rcode=vay598

Да ти кажа не се е разболявал малкия досега, и много ги харесва, защото са дъвчащи. Повечето случаи сам си ги иска....докато преди с Аквасорса се чудех в какво и как да му ги давам. Лично аз съм много доволна от качеството. Разгледай и си реши, също от тук съм взимала мултивитамини и калций за деца. Ако имаш въпроси питай.

Благодаря за бързия отговор, ще ги разгледам и ще реша,коластрата за мен я искам

# 368
  • Където е сърцето
Да ми препоръчате някакъв крем за пукнати капиляри на краката.напоследък станаха доста и мисля да пробвам с нещо за мазане.знам,че може и да няма ефект ама да опитам първо с мазане.

# 369
Аз си избрах ето тези : Sunglasses

http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-Colostrum-500-mg-90-Vcaps/855

http://www.iherb.com/Now-Foods-Thyroid-Energy-Thyroid-Support-90-Veggie-Caps/843

http://www.iherb.com/Now-Foods-Certified-Organic-Spirulina-500-mg-180-Tablets/14477

http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg-60-Softgels/1468

http://www.iherb.com/Dr-Venessa-s-Anti-Aging-3-Collagen-Type-I-I … -8-oz-307-g/23925

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-1000-mg-180-Tablets/19114

Имате ли впечатления - добри ли са тези продукти?     newsm78

Защо е толкова голяма разликата в цената между двата колагена? Заслужава ли си цената по-скъпият или и по-евтиният би свършил същата работа?  newsm78

Благодаря!   bouquet

# 370
Здравейте!
можете ли да ми подскажете коя серапептаза за смучене да взема  Praynig
да става и за деца

# 371
  • София
DanMary

Изборът ти е много добър, само за колагена на Dr. Venessa's ще споделя, че аз съм много доволна от него - той е предимно за кожа.  Приемах го с Коластрата с Пролин
Колагенът  на вкус е малко гаден  и доста кисел - от вит.С

За Now Foods, Thyroid Energy, Thyroid Support  - е добре да се консултираш с Ендокринолог и ако си с Хашимото, поискай мнение за коластрата, защото повишава NK клетките

Mamagemelar  
Серапептазата е на капс. - разтварят се във вода и се прави гаргара
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Serrapeptase-90-Veggie-Caps/4467

ПП. Папаинът е на дъвчащи табл.
http://www.iherb.com/search?kw=papain&okw=papaine&rank=0#cid=2043&p=1

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 14:14 от denis_d

# 372
  • Варна
Пускам първа поръчка:

Subtotal (5 items)   $21.58 
Savings                  -$5.85
Estimated Shipping  $4.00

You provided referral code ...

Estimated Order Total    $19.73

В крайна сметка трябва ли да я намалям, така ще пристигне ли в пощата, а не на митници. Цената на кашона е тази след остъпката ли?

# 373
Пускам първа поръчка:

Subtotal (5 items)   $21.58 
Savings                  -$5.85
Estimated Shipping  $4.00

You provided referral code ...

Estimated Order Total    $19.73

В крайна сметка трябва ли да я намалям, така ще пристигне ли в пощата, а не на митници. Цената на кашона е тази след остъпката ли?

по днешния курс на долара, това е под 30 лв
значи трябва да мине без митница !

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 374
  • Варна
Мерси за инфото.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт