Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 10

• 133 713
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Не е виц,от темата със смешките е,но лично аз много се смях Laughing
Имам познат, който ходи в планините и горите, за да стреля с лък. Жена му ми казваше, как като отишли в Странджа и трябвало да разпъват палатката/как само звучи това/, той казал, че има само един час до залез, грабнал лъка и забегнал да стреля. Жена му и другата семейна двойка, се впрегнали да разпъват, като по това време излезли ония малките мушици, вярвам знаете ги, и тримата си сложили водолазните маски, за да виждат какво точно вършат. Сега, представям си, ако аз, като един случаен турист, пеейки си айларипи и берейки билки, видя един Тарзан с лък и бягайки от него, се натъкна на четирима остъклени, разпъващи плат.....

# 661
Как се нарича някой, който си завира дини в задника?
- Динозавър!

# 662
Култови реплики на посетители в дискотека към DJ:

Скоро се бяхме събрали с познат, който е DJ и доста вицове за DJи разказа. Запомних само за DJя, който хванал златната рибка, огледал я и я пуснал. Тя казала :"Чакай, ами желанията?" а той :"Оф, айде, казвай!".

# 663
  • София
Казват ми: "Трябва да пиеш с мяра!". Погледнах в речника - мяра, старославянска мярка за обем, равна на 26,24 литра.

Запознах се с мадама в интернет. Толкова ми харесваше. Решихме да се срещнем. Оказа се чичка, плешив и с шкембе. Честно казано и сексът не беше кой знае какъв.

Нищо няма да украси вашата празнична маса така, както пиратка в руската салата.

# 664
Най-тъжният човек на света - катаджия, който гледа Формула 1!

В дом за слаботелестни:
- Помооощ! Хлебарка!
- Убий я.
- Не мога! Влачи ме!

# 665
- Мамо, мамо, купи ми сутиен!
- Не!
- Ама, мамо, аз съм вече на 15!
- Иване, не ме занимавай с глупости!

# 666
- Друсаш ли?
- Не бе тате... кълна се, че нико...
- Абе кретен, не съм баща ти, а кучето ти.
- Оф бе Рекси изкара ми акъла!

# 667
  • Варна/Лондон
Скрит текст:
На пазара.
- По колко са краставиците?
- 4,50.
- Наври си ги в гъза!
- Не мога. Там вече са доматите по 6,90 и дипломата от университета...

# 668
Съвет към учениците:
Презерватив, поставен в джоба на баща ви, ще отвлече вниманието на родителите ви, от глупавите въпроси за училището.

# 669
- Тате, тате, тоя филм защо е забранен?
- Сядай тука, сега ще видиш.

# 670
 Едно момиче за да бъде принцеса баща й трябва да е крал................... ама МНОГО да е крал.....

В България с финанси се занимават хората, чиито пари са в чужди банки, а с образование - хората, чиито деца учат в чужбина.

Иронично е, че банкноти с Алеко Константинов (100 лв.) са обикновено в задния джоб на Бай Ганьовци

# 671
  • София
На въпроса: Какво ще направите, когато видите зелено човече?
80 % отговорили - Ще спра да пия.
15 % отговорили - Ще започна да пия.
5 % отговорили - Ще пресека улицата.
-Защо македонците не могат да правят френска любов? Защото нямат език.
Не е срамно мъж да плаче, срамно е ако му се размаже грима...

# 672
Срещат се президентите на Франция, САЩ и България.
Саркози: - При нас заплатата е 4000 евро, данъците като се извадят, получават се 3500. За живеене са нужни 2000. Къде отиват другите 1500 не ни интересува!
Обама: - При нас заплатата е 6000 долара, данъците като се извадят, получават се 5500. За живеене трябват 3000. Къде отиват другите 2500 нас не ни интересува.
Българският президент: - При нас заплатата е 600 лева, данъците като се извадят, получават се 500. За живеене трябват 1000. Откъде взимат другите 500 нас не ни интересува!

# 673
Не е виц,от темата със смешките е,но лично аз много се смях Laughing
Имам познат, който ходи в планините и горите, за да стреля с лък. Жена му ми казваше, как като отишли в Странджа и трябвало да разпъват палатката/как само звучи това/, той казал, че има само един час до залез, грабнал лъка и забегнал да стреля. Жена му и другата семейна двойка, се впрегнали да разпъват, като по това време излезли ония малките мушици, вярвам знаете ги, и тримата си сложили водолазните маски, за да виждат какво точно вършат. Сега, представям си, ако аз, като един случаен турист, пеейки си айларипи и берейки билки, видя един Тарзан с лък и бягайки от него, се натъкна на четирима остъклени, разпъващи плат.....

LaughingХахах

# 674
Скрит текст:
   Двама ескимоси си говорят:
- Има ли бели хора?
- Ами да, разбира се!
- А черни има ли?
- И черни има - миналата седмица един беше тука.
- А такива, дето са бели отпред и черни отзад има ли?
- Е, такива няма!
- Пфу, значи вчера пак сме е*али пингвин…

Общи условия

Активация на акаунт