АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 312
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Instinkt, ти къде ще раждаш? Нещо ми се върти в главата болница Надежда?....

Триски, дано се споразумеете с бебка  Peace

# 211
А аз направих 32 пълни седмици, постоянно се взирам в календара, в събота идват майсторите и почваме и ние, голямо напрежение ще е  #Crazy , а и у нас с това ново строителство е толкова тясно и стаите са толкова малки...

# 212
Триски и аз съм така с нервите покрай ремонта.. уж щяхме да сме готови до 15 Юни.. да ама не.. 2ри месец съм при моите родители защото в къщата бомба е паднала и не виждам напредък изобщо.. Sad и както се очертава да съм секцио.. ужас.. дано се стегне ММ и да приключва вече, че ми писна.
Сушилня нямам, тепърва ще си купувам нова пералня, но няма да е със сушилня.. не ме кефи.

Злати и вие ли рремонт ще почвате?

# 213
Да, от събота - ще усвояваме 2 тераси в апартамента.

# 214
  • СОФИЯ
момичета не се ли притеснявате тепърва ремонти да започвате???при нас само едно пребоядисване трябва,но го отлагам за догодина ,не ми се почва сега

# 215
момичета не се ли притеснявате тепърва ремонти да започвате???при нас само едно пребоядисване трябва,но го отлагам за догодина ,не ми се почва сега
Е ние го почнахме бая отдавна ама нещо не върви работата.. Sad

# 216
Понеже се наложи да купуваме пералня скоро и аз разглеждах варианта за комбинирано пералня+сушилня. Масово из форумите властва мнението,че няма по-голямо прецакване! Нито пералнята пере,нито сушилнята суши. Та затова се реших да са по отделно.
Lacuna coil,на мен ако знаеш как не ми се иска...но няма начин,наложително е  Tired

# 217

Късно-късно, ама иначе нямаме място. А досега пък време нямахме Simple Smile . Добре поне че ще има къде да живеем докато трае ремонта.

# 218
  • СОФИЯ
Привет,
Да ви кажа нищо че съм в 31седмица,но много ми тежи,направо се чудя как да застана.
Едвам дишам и като прибавим и запека,който си имам по принцип направо снощи имах чувството,че ще ми се пръсне тумбачето. А има още доста.... Sad

# 219
ох здравеите на всички, и ние сме в ремонт на спалнята, но покраи нея ми е разбутана цялата къща, нямам идея как ще се оправям .Аз багажа за болницата още не съм го започвала да го оправям, нито пък нещо съм си купила, уж мисля че е рано още , но то ще си мине времето бързо.На 15 съм на преглед и тогава ще ми пуснат и 45 дневния болничен и мисля тогава вече да заповна да се подготвям.

# 220
ох здравеите на всички, и ние сме в ремонт на спалнята, но покраи нея ми е разбутана цялата къща, нямам идея как ще се оправям .Аз багажа за болницата още не съм го започвала да го оправям, нито пък нещо съм си купила, уж мисля че е рано още , но то ще си мине времето бързо.На 15 съм на преглед и тогава ще ми пуснат и 45 дневния болничен и мисля тогава вече да заповна да се подготвям.
Спокоино , вижда му се края Grinning

# 221
Трикси, на нас ни предстои в близката седмица купуване на пералня със сушилня също. Апартамента ни е малък и нямаме тераса /усвоихме я за кухня/ и съответно - липсва място за простиране. Вариантът ни е комбиниран, защото над клапана за пералня в стената има проточен бойлер и при мисълта къртене и плочки и прочие, за да се премести,бързичко отрязах, че ще е комби. Спряли сме се на Аристон, май от комбинираните варианти това е най-доброто като комбинация от параметри. /Е, изключвам Miele за 2-3 хиляди лв. Wink /.
Успех с ремонтната дейност, и у нас има толкова неща за довършване, че бяс ме хваща, но нямам много какво да направя.., ММ е малко от типа "бързата работа, срам за майстора" и дишам дълбоко да не изпадам в излишни истерии  Rage fiuuuuuu

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 11:24 от lepelissima

# 222
Здравейте и от мен и да ви успокоя!
Ние правим цялостен ремонт на 2 етажа-аз вече съм 34г.с ... преди 2 седмици,дори ми казаха,че може да родя по това време вече,а с ремонта сме направили само кухнята(готова е ,но не е сглобена дори още ), с хола само тавана е готов Grinning ! Само едната тераса,другата не сме я започнали изобщо още! Grinning А горе стаите са абсолютно на никъде  Joy ! Коридора е готов само и изобщо нито сме обзавели нещо,нито сме избрали обзавеждане!  #Crazy !
За капак не сме взели и нищо за бебКа още ,освен комплекта за изписване  hahaha !
Сега успокоих ли ви?!  Whistling  Peace

# 223
Мами аз да кажа за пералнята със сушилня-няма по голяма глупост.
Пералнята си пере ок обаче като сушиш дрехите после миришат на изгоряло(няма и помен от омекотител) и са ужасно мачкани и нямат гладене..Имах такава и я смених без да ми мигне окото!

# 224
Шамандурка,за запека мога да ти препоръчам кисело мляко с овесени трици. Не е много агресивен метод и действа. Не трябва да допускаме такова положение в напреднала бременност за наш комфорт,а и за бебчето.
Лепелисима,когато няма друг вариант е разбираемо  Peace По-добре така,отколкото влага и мухъл  Wink

Общи условия

Активация на акаунт