АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 266
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
UNynaeve, много е хубава пералната  и с голям капацитет, нали знаеш, че първото пускане трябва да е без дрехи на 90 градуса?

Да, да, вече ми е трета пералня Simple Smile. Нямам търпение, ако трябва по нощите ще я пускам, но ще си направя сефтето днес Simple Smile.

Аз не го знаех и доста се прецаках.

# 391
  • Пловдив
UNynaeve, много е хубава пералната  и с голям капацитет, нали знаеш, че първото пускане трябва да е без дрехи на 90 градуса?

Да, да, вече ми е трета пералня Simple Smile. Нямам търпение, ако трябва по нощите ще я пускам, но ще си направя сефтето днес Simple Smile.

Даже е хубаво и втора употреба, ако е да се пусне първата празна, за да се дезинфекцира. Какво ви се случи, защото аз си мислех, че е само за дезинфекция?

# 392

Даже е хубаво и втора употреба, ако е да се пусне първата празна, за да се дезинфекцира. Какво ви се случи, защото аз си мислех, че е само за дезинфекция?

Добре че пуснах една завивка за проба, миришеше на гума страшно много почти бях решена да я хвърля, но майка ми разубеди. Правело се заради гумените уплътнения не само за дезинфекция, ама кой да прочете упътването  ooooh!.

# 393
ооо дами благодаря за инфото за пералнята, не се бях замисляла...

Аз да се похваля, днеска си купих почти всичко за мен(за болницата) остана само термометър, йод и памперси за бебето.. Купих и някой друга дрешка за бебо и ми остана козметиката и чаршафите и обиколниците. Почти готова за раждането хих

Марго честито !

# 394
Здрравейте Sunglasses
аз сега се чудя в унисон с името на темата, като се има предвид,че моя термин е чак накрая на август кога да изпера и изгладя всичко и да наредя постелята в легълцето. смисъл чудя се има ли разлика кога ще го направя. Защото нали идеята на гладенето най-вече е да се убивам микроби и бла бла, та си мисля ако ги приготвя всички неща от прекалено рано не се ли губи смисъла на цялата история.  newsm78

# 395
Ако питаш мен то това си безсмислено по принцип, защото няма как да се дезинфекцира с ютията, а и не е нужно, според мен е прекалено. Аз ще започна много накрая, може би две седмици преди да родя, защото имам още малко разместване да направя, да си взема кошарката от една приятелка и първо нея да изпера.

# 396
Ради,най-вероятно показва наличие на антитела,което ще рече,че си боледувала преди да забременееш и си изградила имунитет(което е най-добрият възможен вариант изобщо  Peace) Има много малка вероятност да си се заразила след първия триместър,но тогава вече е лечимо с антибиотици и не е опасно. А и след като до сега наблюдаващия ти лекар не е видял нищо тревожно няма причина да се притесняваш  Peace съжалявам,ако с предния си пост съм те притеснила,явно не съм се изказала много ясно.
П.С. Миленка,на вас и йод ли ви искат?!

# 397
Ох аз снощи не можах да спя като хората,като се събудих в 3.15 и няма заспиване,та до 6.30.Естествено после не мога да стана на сутринта  #Crazy.Това сигурно,защото се похвалих,че заспивам само като помириша възглавницата,няма да се хваля повече Simple Smile.Сега ще се завлача до леглото.
   Покрай нас има много детски рожденни дни този месец и само ходя по магазини и партита,установих обаче,че дългото седене не ми понася въобще,май предпочитам на крак права отколкото седнала или ми се ходи на бар май Simple Smile

Другата седмица съм запланувала пазар по списък,а и на 10.07 ще ходя на отворени врати във Вита,та щее видя и за там какво искат.Дрехи май няма да купувам,освен за изписването и нещо ако много ми хареса,че две приятелки ми дадоха и съм напред с бройките дрехи,а за шишета и тяхните подобни още се чудя м/у АВЕНТ и ТОМИ ТИПИ,май вторите са ми по симпатични,ще се видя с една вносителка от продавалника и разчитам и на нейното мнение,че тези девойки по магазините хич ги няма.Ще се отчитам по-късно Simple Smile

# 398
  • софия
Ох аз снощи не можах да спя като хората,като се събудих в 3.15 и няма заспиване,та до 6.30.Естествено после не мога да стана на сутринта  #Crazy.Това сигурно,защото се похвалих,че заспивам само като помириша възглавницата,няма да се хваля повече Simple Smile.Сега ще се завлача до леглото.
   Покрай нас има много детски рожденни дни този месец и само ходя по магазини и партита,установих обаче,че дългото седене не ми понася въобще,май предпочитам на крак права отколкото седнала или ми се ходи на бар май Simple Smile

Другата седмица съм запланувала пазар по списък,а и на 10.07 ще ходя на отворени врати във Вита,та щее видя и за там какво искат.Дрехи май няма да купувам,освен за изписването и нещо ако много ми хареса,че две приятелки ми дадоха и съм напред с бройките дрехи,а за шишета и тяхните подобни още се чудя м/у АВЕНТ и ТОМИ ТИПИ,май вторите са ми по симпатични,ще се видя с една вносителка от продавалника и разчитам и на нейното мнение,че тези девойки по магазините хич ги няма.Ще се отчитам по-късно Simple Smile

за томи типи - препоръчвам ти ги, взех си един огромен комплект точно от продавалник и си ги харесвам много, пластмасата няма нищо общо с другите и като дизаин са супер, а бебо ще ги хареса ли вече не знам  newsm78

# 399
  • София
Добро утро, ранобудни мами с тумбачета!  Simple Smile
Разправям на ММ, че утре излизам с 45 дневния в майчинство, и той милия - "Олеле..., ама то наближило, какво ще правим сега"  Laughing И опулил едни очи такива  Shocked Направила съм план, за две седмици да приключим с подготовката - живот и здраве и ако е рекъл Бог. Събрали сме килимите за пране, само ремонта малко ме притеснява - мислехме да правим външна изолация на апартамента, а още нямаме дори майстор... Иначе вътрешен ремонт няма да правим, миналото лято беше  Grinning
Вчера да ви се оплача, повръщах зверски - и през нощта, и през деня... Цял ден карах на препечени филийки със сирене и обикновени бисквити. Сега от сутринта се чувствам по-добре  Whistling
Хубав неделен ден на всички ви   bouquet

# 400
  • София
И аз да пожелая приятен неделен ден на всички  Heart Eyes

И аз не спя добре нощно време, въртя се, неудобно ми е както и да застана, все не мога да си намеря място на краката..... понякога будувам по 2-3 часа..... но явно това е нормално за този етап. Иначе с покупките напредвам полека-лека, купих си 2 сутиена за кърмене, нощница + пижама за кърмене, еднократни гащи 5 бр., подплънки за сутиен. За бебето спално бельо, пелени, одеалце, хавлийка, някои дрешки, даже к-т гребенче и четка взех. Помпа за кърма ми даде една приятелка, то при мен ситуацията е сложна и не знам колко ще ми дадат да кърмя де. Същата приятелка ми даде и дрешки, които изглеждат като нови, явно наистина бебетата растат много бързо в началото и дрешките се обличат само по няколко пъти. Остават ми шишетата, козметиката за бебо (още не съм решила каква ще е), комплекта за изписване. А големите покупки - количка, креватче и ваничка сме решили да вземем в последния момент, към 10 август. Иначе съм ги избрала.

# 401
Добро утро   bouquet
Понеже всички май сме на тема ремонти да кажа: вчера бяхме в Практикер и ни дадоха формуляр за семейна карта с 10% отстъпка за всичко от магазина. Може и да нямате брак,стига да чакате дете или да имате общо такова на възраст до една година. Предполагам,че офертата ще важи за всички магазини в страната.

# 402
Аз си купих едно шише (евентуално за вода и чайчета за колики по-нататък) и повече няма да взимам засега. Препоръчаха ми стъклени, не пластмасови и с каучукова биба, не силиконова. Взех на NUK.
Бях чела в една статия за кърменето, че не  е хубаво да се запасяваш със шишета, адаптирано мляко и т.н., понеже има шанс да се изкушиш да ги използваш и да се откажеш от кърменето Simple Smile По същата причина не исках да купувам и залъгалка, но сестра ми е твърдо убедена в предимството от ползването им, та ми подари една за всеки случай. Смятам да я скрия и да я използвам в краен случай Simple Smile)) Не знам, изобщо не харесвам биберони, все едно запушваш устата на бебето...

# 403
Добро утро и от мен Simple Smile Макар че си легнах късно,още в 6,30 вече се чудих каква поза да заема. Жега е и хълбоците ме болят - въртя се ту наляво ту надясно ама и обръщането трудно - като кит съм  newsm53
аз още не съм започнала да пера,гладя и нареждам!Чакаме гости другата седмица (сестрата на ММ с мъжа и 2-те деца) и ще е една дандания у нас... ooooh! Като си тръгнат след 10-на дена започвам и аз  wash hang 1ironing
Но сме купили почти всичко - остава ни повивалник, корито със стойка и някой дребни неща.
Миленка, и на мен ми стана любопитно за този йод?За какво ви го искат?
Относно залъгалките и аз съм против,че да видим - имам 2 подарени Simple Smile

# 404
  • пловдив
Добро утро и от мен!И аз вече немога да спя като хората-събуждам се до тоалетна през 1 час,после докато си намеря удобно място....Добре поне че през ноща е все още хладно!!!Трикси не се извинявай-аз просто вмомента проучвам всички възможни варианти-притеснено ми е.....ВъВ вторник ще знам и другите резултати....А за другите неща-и ние сме взели почти всичко-кошарка,количка,дрехи за изписването,други дрехи за бебечо,шишета взехме ТОМИ ТИПИ-горещо ми ги препоръча една позната с 3 деца,шампоани....Абе за бебо само памперси,мокри кърпички,и корито не сме взели но има време.Остава ми още едно ходене по магазините което ще е може би след 2 седмици.А иначе аз съм решила първо да почистя основно-и на мен ще ми е трудно защото сме в ремонт ,който скоро няма да преключи защото мъжът ми си го прави сам а работи на 2 места и просто няма физическата възможност,но....Накрая на този месец вече като съм в 9-тия мисля да изпера и изгладя дрешките,да приготвя всичко за родилното,за изписването,кошарката и т.н.След това само да чакам да се появи бебо-малко ще помързелувам дет се вика преди появата на бебо!!!

Общи условия

Активация на акаунт