АВГУСТинката пере, подрежда и чака с трепет своята надежда! - 13

• 36 252
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
добро утро и от мен,помня че го бяхте коментирали и преди,вие как сте с пулса??кръвното ми е ок но пулса ми е доста учестен около 100 .при вас как е

Аз съм с учестен пулс, питах и ми казаха, че за бременна е нормално, аз съм дигала пулса и до 120, на 100, когато ми е съм що годе добре. Като го дигна повече обикновено ми пада и кръвното и не ми е много комфортно, но доктора каза - бременна си, това е.

# 451
  • СОФИЯ
добро утро и от мен,помня че го бяхте коментирали и преди,вие как сте с пулса??кръвното ми е ок но пулса ми е доста учестен около 100 .при вас как е

Аз съм с учестен пулс, питах и ми казаха, че за бременна е нормално, аз съм дигала пулса и до 120, на 100, когато ми е съм що годе добре. Като го дигна повече обикновено ми пада и кръвното и не ми е много комфортно, но доктора каза - бременна си, това е.
  Laughingявно всичките ми неразположения ще отдавам на бремеността си ,аз предполагам че и жегата допълнително ми влияе ,но все пак

# 452
Ох, да ви се оплача, през май ми излезе един външен хемороид  Embarassed, който се получи от запек и напъване, много болеше, купих някакви мазила от аптеката, отделно пия Флебодия, билкови таблетки и сиропи против запека, не знам колко са помогнали, но по-скоро от самосебе си се сви и едвам се напипваше. Вчера с ужас установих, че ми е излязъл още един, този път огромен, а запек от първия не съм имала. Изпаднах в ужас просто Thinking Thinking Thinking
Дали ще изчезне след раждането, някоя от вас има ли моя проблем, представям си какво ще стане от напъването по време на раждането, или по-скоро не искам да си представям  Cry Cry Cry

# 453
Отчет: тонове на беба-идеални,кръвно 120/70, килограми-25 потвърдени,следваща консултация на 22.07. ако ОЩЕ не съм родила  Laughing и акушерката и АГ-то бяха  Shocked като влязох   Mr. Green Била съм герой с моята къса шийка. Не са ме бъркали за разкритие,но аз и не настоявах,само ще ме боли и ще се ошашкам допълнително,така или иначе сме на нисък старт с ММ.
Използвах излизането,за да понапазарувам малко. Най-накрая се сдобих с лансинох,взех десетина ампули физиологичен р-р(ако потрябват) и 70% спирт. Почистващи кърпи за кърмачки на Чико,един твърд повивалник,едно боди и една шапчица в лилаво  Heart Eyes Инструктирах ММ каква помпа за кърма да ми купи,ако се наложи,както и одеалце за изписването. Остава само довършителната част по ремонта и почистването. На десети правя 38 седмици и почвам 39 ,така че след петък бебка има зелена светлина да излиза  Peace
За "красотичките" по д-то: имам си един отпреди бременността,сега се сдобих с още един  Tired Няма да изчезнат след раждането,за съжаление...

# 454
  • София
По повод на планувата бременност да ви разкажа нашата история: Година и нещо не се бяхме пазили, но така и не бях забременяла. По принцип имам поликистозни яйчници и знаехме, че ще стане малко по-трудно и не се бяхме отчаяли, но за момента се отказахме от децата. Решихме да се пробвам да кандидатствам за по-добра длъжност в София - това стана м. Ноември, и съответно, ако нещата се получат да изчакаме поне 1 година докато си устроим нещата за да пробваме отново. Докато минат всички етапи на кандидатстването, разбрах в края на Януари, че съм одобрена и решихме да приема работата. Месец Февруари ни беше наситен с много събития и аз започнах да чувствам някакви неразположения. На 1 март трябваше да сме в София, а аз на 23.02. си направих теста, който се оказа положителен - направо се разплаках от щастие и притеснение какво ще правим. Обадих се на ММ и му казах и той беше много изненадан, но го прие доста по-спокойно от мен. На 25.02. бях на преглед и ми казаха, че съм в началото на 4-ия месец  #Crazy, направо не можах да повярвам. Все пак решихме, че няма връщане назад и сега живеем в София.

# 455
И аз днес си взех 45-дневния болничен. Много мина, мъничко остана..., трябва вече  да се стягам и да напазарувам, каквото е необходимо.

vi-ta, тоя проблем го имам от преди първата бременност, след раждането ме боляха доста, продължавам да си ги имам, за след раждането смятам да се запася с това и най-вече с това

# 456
Аз пък имам разширени вени на вулвата.  Cry Не ме боли,нищо не усещам,но са доста гадни на вид.Два броя са-едни сини като пъпчици.Док каза нито да ги пипам,нито да ги мажа-нищо!Каза,че няма страшно.Били братовчеди на хемороидите.Ужас!Само забравих да го питам от какво са се получили  doh Оффф,дано се махнат,сега в четвъртък пак съм на запис и ще го питам.

# 457
  • София
Забравих да ви питам дрехите на бебо на каква програма ги перете и с или без центрофуга? А и много се чудя как се стерилизират стъклените шишета без стерилизатор?

# 458
И аз днес си взех 45-дневния болничен. Много мина, мъничко остана..., трябва вече  да се стягам и да напазарувам, каквото е необходимо.

vi-ta, тоя проблем го имам от преди първата бременност, след раждането ме боляха доста, продължавам да си ги имам, за след раждането смятам да се запася с това и най-вече с това

Аз мисля след някой друг месец след раждането да посетя някоя клиника за лазерно премахване на тези красоти, иначе аз се мажа с Пайлекс, който е много прехвален, но не забелязвам да има ефект, нито да намалява болката. Според мен мазилата само донякъде облекчават положението, но проблемът си остава  newsm78 newsm78 newsm78

# 459
  • гр.Пловдив
Здравейте мамита,реших да се запиша при вас,дано не преча.
Аз прочетох,че си поръчвате разни неща от чужбина,може ли някой да ми каже сайта.
Да споделя с вас нашето бебче е желано много особенно от мен  pregnant ,всеки път като неставаше плачех и се отчайвах,но сега съм много щастлива и си я чакам с нетърпение  newsm07 .

# 460
Привет и на вас момичета,

тези дни без интернет поради гръмотевицата в пловдив и разбира се ние бяхме единствените в квартала сигурно със някаква изгоряла жичка ли беше  какво беше на Близу , после нямахме вода после асансьорите и двата се развалиха . А днес за капак се събудих страшно мрънкаща и недоспала , та после пак си легнах и се наспах  така да се каже.
 За бременността - беше планирана , първия месец не стана и татито се притесни даже се насълзи , но втория месец стана и така на 6 декември нещо ми се зави свят във една банка като станах от стола и реших че е хубаво да си купя теста за бременност . Вечерта когато трябваше да чакаме чертичките - татито държеше теста и аз му викам дръж така след малко трябва да се появи втора чертичка  ако е +...той ме погледнав този миг  Laughing погледна теста и каза : Ами то няма смисъл да чакаме ...вече се появи втората    bouquet  Бяхме направо толкова щастливи, такъв уникален  новогодишен подарък си направихме както се изказа гинеколожката като ни изпращаше!  Бяхме като замаяни от вълнение след като видяхме малката точица на екрана.
 На 16 юли  съм на преглед при моя док, който си взе отпуска до 15-и . До тогава  дано да няма изненади, въпреки че доктора бил наблизо някъде и да му звъня по всяко време  ако имам някакви притеснения. Иначе изследваниятя са ми перфектни, кръвно като по книга. За всеки случай ми изписа глобули Макмирор, въпреки че нямам никакви гъбички и инфекции от резултатите , но има някакво течение , явно профилактично ми ги изписа.  Повишил ми се апетита гледам , нямаме кантар вкъщи кой знае колко ли  ще съм на 16-и на прегледа.
 Трикси  хубаво че ме подсети и аз да заведа татито да му покажа помпичката за кърма , ако се наложи да търчи да я купи при нужда.
Radi 1982   и ние с татито  имаме 12 години разлика , той е на 40  и се беше притеснил след първия неуспешен опит да не би да е остарял  Wink и какви ли не глупости му минаваха през главата . Ама я го виж сега колко е щастлив , даже и за второ вече си мислим . Напротив аз мисля че когато има такава разлика мъжете са си по-улегнали , а и на повечето им идва акъла в главата след 35 години  за семейство , иначе вятър на бял кон ги вей Joy и си харесват ергенлъка . Нали ги гледам мойте набори само се размотават с гаджетата, но за семейство не си помислят, а момичетата ги гледаш  си чакат , защото часовника си тик така за една жена като наближи 30. Та понякога  разбирам защо се получава тази разлика в годините .

# 461
Здравейте сладурки,
отдавна не съм писала,но не ми остава никакво време.Аз си работя от нас (хоум офис) и ще се работя и след като родя,живот и здраве,на всичкото отгоре каката се разболя и е много зле вече цяла седмица и я гледам и нея в нас.Вчера с 300 зора сортирахме с мъжо бебешките дрешки и пуснахме 2 перални.Остават още 5-6  Joy После да ги подредя.Честно казано не мисля да ги гладя,нито имам време,нито желание,нито мисля,че е нужно,но всеки сам си преценява  Peace
Утре съм на преглед - тонове,ехо,мерки и теглилки.Да видим док какво ще каже дали има симптоми за скорошно раждане или не.Аз още си пия Нутри-Мага.Имам за 6-7 дни и после го спирам.Аз сега ако забравя да го пия ме почват контракциите,а представям си като го спра какво ще е.
Уж планираме да направим едно море за 4 дни от 20.Свеки ще ходят та ще ги закараме и ще останем за няколко дни.Още не сме го решили на 100% де.......
За планирането - при нас каката беше супер изненада.След едно море ми закъсня и се оказа,че бях бременна  Mr. Green Странно и мъжо не знаеше,че ще има нещо и само повтаряше,че тестовете са фалшиви или с изтекъл срок  Joy Дори и след първия преглед не повярва.Каза,че доктора не разбирал и му бил развален видеозона  hahaha
Това бебе беше планирано - първия месец имахме 1 опит и не стана,но втория стана  Peace Сега вече чакаме и тримата.Бройм дните до края и само се моля поне този път да родя преди термин,а не като предния път  Praynig
Хайде изчезвам аз,че работа ме чака.
Пазете се момичета  Hug

# 462
Привет и от мен.Днес ходих да си взема 45 дневния болничен.Бебчо вече е 2500гр.
Кони,защо мислиш,че мъжът ти няма да обича бебето,защото вече има една дъщеря?Майките например и 5 деца да родят си ги обичат всичките еднакво.При мъжете е същото.Това ,че вече един път е станал баща само може да е от плюс.Може външно да не показва някаква голяма еуфория,но е наясно какво ви очаква.Наясно е с отговорностите,грижите,безсънните нощи,емоциите на майката и т.н.А когато човек е наясно,може да действа адекватно .Като се появи бебчо ,ще видиш,че страховете ти са били напразно.

# 463
И аз днес бях на преглед, както и да си взема болничния. Бебчо е 2430г и върви малко по-големичък Simple Smile
Бебешките дрешки ги изпрах на 40 на антибактериална програма, изгладих ги ( въпреки че мисля, че не е нужно, по-нататък ще си спестявам усилието да гладя ).

Трикси, сега загледах лентичката ти и оставащите дни до термин  Shocked Много вълнуващо- скоро ще ти остават едноцифрени Simple Smile

# 464
  • София
стъклените шишета се стерилизират в стерилизатор или в една тенджера с вода се изваряват около 5-10 минути.
Дрешките си ги пера на 40 градуса с центрофуга.

При нас и двете бременности бяха желани, само дето се случиха в най-неочакваният момент, но аз съм доволна, както и таткото.

Общи условия

Активация на акаунт