Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 113 974
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Нова съм във форума. Може би не е тука мястото да искам такъв съвет, но съм притеснена. Много четох за хапчета, сиропи, колани и т.н., но пак съм с объркано мнение. Приятелят ми е малко пълничък (115кг, 1.85м) и иска да отслабне, но не му остава време нито за спорт, нито за фитнес. През лятото, когато беше свободен, тренираше, но без сериозен ефект. Искам да му помогна, но знам как освен с хапчета. Силно впечатление ми направи Лида, и разбрах, че действа и при мъже. Проблемът, разбира се е как да се сдобия с оригинала? Бих се радвала много ако някоя от вас, може да ми помогне като ми даде сайт с оригинала.

Благодаря ви! Целувки Blush

# 661
  • Sofiq
Alissess не мисля, че има хубава стара лида в момента някъде. Пробвайте с новата формула или с мейзитанг.

# 662
Alissess не мисля, че има хубава стара лида в момента някъде. Пробвайте с новата формула или с мейзитанг.

Благодаря за включването! Доколкото разбрах новата Лида е за спортисти, а той не е такъв. За Мейзитанг не съм чувала. Ще може ли накакъв доверен сайт, от който мога да поръчам новата Лида или Мейзитанг. Пък ще го питам, кои хапчета ще си хареса.

# 663
  • Sofiq
Alissess писах на лични повече инфо, за да не спамим темата - успех!  Peace

# 664
Здравейте, аз в крайна сметка реших и с помощта на  ~Artemis~ взех мейзитанг, та днес ми е първи ден, почти нищо различно да си призная, най-лошото е, че имам апетит хахаха, някъде се писа из темата, че мейзито е с натрупване, така, че търпеливо ще изчакам и ще споделям резултати. Успех на всички!

# 665
Здравейте, аз в крайна сметка реших и с помощта на  ~Artemis~ взех мейзитанг, та днес ми е първи ден, почти нищо различно да си призная, най-лошото е, че имам апетит хахаха, някъде се писа из темата, че мейзито е с натрупване, така, че търпеливо ще изчакам и ще споделям резултати. Успех на всички!

Не очаквай чудеса, но бъди с положителна нагласа и ще се получат нещата!  Peace Трябва малко оптимизъм и постоянство. Стискам палци и успех!  Hug

# 666

От 12 дена пия синефрин, действа като ефедрин, но е доста по безвреден и напълно легален. Резултатът е много добър, минус 4,300 за тези дни. Пия доста вода и тренирам кардио в домашни условия. Най - важното е, че апетита към сладко намаля и имам много енергия. Купен е от този сайт, 90 капсули за 3 месеца http://lepigen.se/viktminskning/lepigen-superstrong.html

# 667
ninicaaa успех и от мен   bouquet
Така е ,аз също в началото си имах апетит,чак към 6-7 ден усетих всичко,жажда и без апетит  Peace ,но аз се стремях от самото начало да намаля храната,много е важно и психическата нагласа.

При мен нещата са ОК за сега след почти месец от както спрях да пия хапчетата съм на същия принцип на хранене и съм минус още едно кило Party
Настройвам се и аз сега ,че никога няма да се върна към стария начин на хранен ,внимавам с какво се храня и по колко  Peace

# 668

От 12 дена пия синефрин, действа като ефедрин, но е доста по безвреден и напълно легален. Резултатът е много добър, минус 4,300 за тези дни. Пия доста вода и тренирам кардио в домашни условия. Най - важното е, че апетита към сладко намаля и имам много енергия. Купен е от този сайт, 90 капсули за 3 месеца http://lepigen.se/viktminskning/lepigen-superstrong.html

Този продукт не се предлага в Бг. Как може да се закупи и какви са таксите за доставка?

# 669
Glamur, няма доставка до БГ, потърси дали в БГ  не се продава подобен продукт с активна съставка синефрин.

Синефринът се извлича от кората на Горчив портокал(Citrus aurantium fruit,Bitter orange extract), и се използва с най-различни приложения в традиционната китайска медицина. Синефринът е стимулант, който въздейства на бета-3 рецепторите, т.е. съдейства за освобождаване на адреналин и норадреналин. Синефринът притежава всички ефекти на ефедрина, но без неговите странични ефекти. Синефринът ускорява метаболизма с минимален ефект върху сърдечната честота или кръвното налягане, за разлика от ефедрина.

# 670
Синфрина също има ефект,но в пъти по слаб от ефедрина.Когато взимаш ефедрин в нормални дози ,според килограмите е безвреден,защото  е билка,стига да нямаш високо кръвно или здравословни проблеми.В Япония не е забранен ефедрина,а там много повече се мисли за здравето на хората отколкото в Америка.В Щатите го забраниха,защото е евтин и ефикасен и не могат да се правят големи печалби.А, иначе килограми може да свалиш с активен спорт и хранителен режим без да използваш добавки.Докато при ефедрина без да тренираш се топиш,но когато пиеш чист ефедрин,а когато го приемаш като фат бърнер,защото в него има кофеин,аспирин и други съставки на билкова основа,като малинови кетони,екстракт от грейпфрут и др.които потискат апетита,забързват метаболизма ускоряват топенето на мазнини,особено в проблемните зони,като корема ханша и дупето.

# 671
Синфрина също има ефект,но в пъти по слаб от ефедрина.Когато взимаш ефедрин в нормални дози ,според килограмите е безвреден,защото  е билка,стига да нямаш високо кръвно или здравословни проблеми.В Япония не е забранен ефедрина,а там много повече се мисли за здравето на хората отколкото в Америка.В Щатите го забраниха,защото е евтин и ефикасен и не могат да се правят големи печалби.А, иначе килограми може да свалиш с активен спорт и хранителен режим без да използваш добавки.Докато при ефедрина без да тренираш се топиш,но когато пиеш чист ефедрин,а когато го приемаш като фат бърнер,защото в него има кофеин,аспирин и други съставки на билкова основа,като малинови кетони,екстракт от грейпфрут и др.които потискат апетита,забързват метаболизма ускоряват топенето на мазнини,особено в проблемните зони,като корема ханша и дупето.

Така написано ме кара и аз да почна да го пия Simple Smile. Приятелят ми почна от днес да пие Мейзитанг. Препоръчаха ми го няколко момичета от този форум и хора от други места. Така че му го поръчах. Не разбирам много от билки и лекарства, но мисля че вече се усеща ефект. Казва, че не изпитва глад и за целия ден е изял само една пържола и един мюсли бар, и то малко насила. Усеща безсънние, но той винаги е такъв  Laughing. Не е почнал да пие много вода, но по принцип си пие много течности (все пак е зодия Риби)  Laughing. Единственото нещо, което ме притеснява е Мейзитанг-а да не се окаже фалшив  Confused. Някакви идеи какво не трябва да яде? Предполагам, че трябва да набляга главно на плодове и зеленчуци. Хляб не яде от години, но от време на време си похапва пица, спагети и домашни питки, когато правя  chef. Също така яде само прясно месо (свинско и риба). Не обича салами, луканки, шунки, кайми и кренвирши.
Дано има вече ефект, че какво ли не прави - тренировки, фитнес, колоездене, бягане и нищо  Praynig

# 672

Ефедрин и билка в едно изречение  #Crazy

Ephedrine is a substituted amphetamine and a structural methamphetamine analogue. It differs from methamphetamine only by the presence of a hydroxyl (OH).

Спрян е от употреба поради широкото му приложение в нарко-бизнеса  Naughty И е спрян от производство и разпространение в цял свят. Това, за което говориш ти е екстракт от ефедра, което е китайска билка и далеч от ефедрина като състав и действие. От две дни чета по темата и ...  Crazy

Иначе има много хранителни добавки със синефрин, дори в нашия фитнес има 2 фат бърнера със синефрин, така че може много бързо и лесно да се намери в България. Peace

Alissess, първоначалните симптоми са добри, дано има успех.  Praynig Да хапва повече белтъчини, ядки и зеленчуци и да избягва тестените храни под всякаква форма, както и сладко и захарни изделия. Naughty

# 673
По

Ephedrine is a substituted amphetamine and a structural methamphetamine analogue. It differs from methamphetamine only by the presence of a hydroxyl (OH).

Спрян е от употреба поради широкото му приложение в нарко-бизнеса  Naughty И е спрян от производство и разпространение в цял свят. Това, за което говориш ти е екстракт от ефедра, което е китайска билка и далеч от ефедрина като състав и действие. От две дни чета по темата и ...  Crazy

Иначе има много хранителни добавки със синефрин, дори в нашия фитнес има 2 фат бърнера със синефрин, така че може много бързо и лесно да се намери в България. Peace

Alissess, първоначалните симптоми са добри, дано има успех.  Praynig Да хапва повече белтъчини, ядки и зеленчуци и да избягва тестените храни под всякаква форма, както и сладко и захарни изделия. Naughty

Пробвали ли сте Black Spider за да убеждавате хората,че няма смисъл да се пие.Аз съм пила и Лида и Мейзингтаг,Липовон и мога да направя разликата.С първото свалих 10 кг за 40 дни,а с другите се мъчих 2 години и никакъв резултат.Само пари на вятъра.Успех.

# 674
Скрит текст:
По

Пробвали ли сте Black Spider за да убеждавате хората,че няма смисъл да се пие.Аз съм пила и Лида и Мейзингтаг,Липовон и мога да направя разликата.С първото свалих 10 кг за 40 дни,а с другите се мъчих 2 години и никакъв резултат.Само пари на вятъра.Успех.

И  от къде да се снабдим с това чудо?

Общи условия

Активация на акаунт