Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 133
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
BeBoLiNkATa при мен резултатите са никакви  Laughing
Все още мисля как/с какво да продължа.
Вчера от Кауфланд си взех този чай за 1,50-1,60лв..Просто си разглеждах за някакво чайче ("нормално") и погледът ми попадне на него.Снощи го пих и сякаш ми притъпи чувството за глад..сигурно пак е внушение  Mr. Green
А някой да е пил Японския Инхуа?Гледах го в аптеката за 7лв. и нещо.Има стари дискусии в бг мама-та,но нови не срещнах.В нета виждам,че има и хапчета  Thinking

# 646
Как да се различи истинския от фалшивия Мейзитанг.
http://www.slimming-meizitang.com/news/identification-of-real-vs … izitang-a-16.html

# 647
  • Варна
Да разбираме,че нашият е бил истински или фалшив ?
На мен по опаковката ми изглеждаше,че е от фалшивият.Контурите бях по-одебелени/черни сякаш.
В капсулите не намирам разлика.
Единствено не пробих една,за да видя как е съдържанието.Не ми се изхвърляше едно цяяяло хапче чудо  Laughing

# 648
  • Sofiq
От личен опит и лично проучване мога да кажа, че търговците имат собствени критерии за това кой продукт е оригинален и кой е фалшив. За съжаление има само извесетни показатели, но нищо конкретно за това кое отговаря на истината. Ако се разрови човек из интернет може да види какво ли не по въпроса. Истината е, че докато не се тества не може да се каже със сигурност кое действа и кое не.

# 649
val_s ние по собствена воля сме опитни мишки в стремежа си да сме с една/две идеи по-слаби. Лошото в случая, че отвсякъде ни заливат с ментета, на които пише ORIGINAL и ние балъците купуваме ли, купуваме и пълним джобовете на некоректни доставчици 
Ето един сайт който претендира за оригинална формула със сертификат.  9,95 $ = около 15лв блистер.
ТУК
Скрит текст:
   още претендират за оригиналност  -  42лв - 5блистера
И ето тук   - 29,99лв блистер
 newsm78   

# 650
  • Sofiq
Glamur точно това и аз исках да кажа. Всеки си слага цена дето го устройва и казва моя продукт е оригинален по еди какво си се познава и плюе другите. За това само на личен опит и препоръка на някой много близък.

# 651
Според мен до голяма степен разочарованието идва от това, че вярваме прекалено много на рекламата "15 килограма, без диети и без спорт"  Naughty Все пак при положение, че не се спазва никакъв режим, няма движение, натоварване и т.н. и сваляме по 2-3-4кг, явно има някакъв ефект  Thinking Какъв точно е трудно да се каже, защото при различните хора е различен. Аз съм доста податлива на регулиране на теглото и както лесно качвам, така и лесно свалям и на мен каквото и да съм пила ми е подействало  Crossing Arms къде по-силно, къде по-слабо, но определено има ефект  Peace Все ми се ще да се появи някой български сайт, който да запази качеството на продуктите, които предлага, но уви, щом станат известни и ... originalnata lida освен името на сайта, вече няма нищо друго оригинално там от повече от година  Naughty Аз за сега от безглад съм доволна, дано и там не ударя на камък  Praynig

Не се отчайвайте, защото всичко е в главите ни, а вие сте прекрасни   bouquet

# 652
  • Sofiq
Аз към мейзитанга на сайта на лидата нямам никакви забележи, ама виж лида конкретно старата формула според мен отдавна никъде няма читава, а бе наистина уникален продукт.
На мен пусто все ми е проблема да задържа постигнатото и сега мисля да пробвам една схема с прием през два дни та да видим.

# 653
  • Vraca
Здравейте момичета,
наскоро си купих Лида, старата формула (уж оригинална), от слимлида. Десега не съм пила подобни хапчета и от прочетеното малко ме е страх от страничните ефекти (все още не съм ги почнала)...
Та да ви попитам някои поръчвал ли си е от този сайт и какви са ви отзивите?

# 654
Здравейте момичета,
наскоро си купих Лида, старата формула (уж оригинална), от слимлида. Десега не съм пила подобни хапчета и от прочетеното малко ме е страх от страничните ефекти (все още не съм ги почнала)...

Не се притеснявай - отдавна тези хапчета не са това което бяха. Но все пак след като изпиеш едно /рано сутрин на гладно/ виж как ще се чувстваш и сама прецени.

# 655
  • Vraca
Здравейте момичета,

Не се притеснявай - отдавна тези хапчета не са това което бяха. Но все пак след като изпиеш едно /рано сутрин на гладно/ виж как ще се чувстваш и сама прецени.
Вече трети ден пия хапчетата, апетит нямам, но хапвам нисковъглехидратни храни, вода пия по 3.5л на ден, не страдам от безсъние, нервност, кръвното ми налягане савсем малко е повишено. Иначе чувствам лекота. Ще ви споделя след месец резултата в кг.

# 656
Мами, весело изкарване на страховития Хелоуин  Twisted Evil

Започнах да ходя 2 пъти седмично на Босу в 2fit, но тренировките ми идват много тежки и изморителни, та някой комбинирал ли е каквито и да е капсули - Мейзитанг, Лида или други с ефедрин или псевдоефедрин и да е спортувал?  Thinking Притеснява ме кръвното и пулса, защото босуто е много интензивно  newsm44 Аз съм пила по половин таблетка, ама без физическа дейност, ама сега не ми стига въздуха направо и се чудя пак да взема и да увелича на 1 хапче? newsm78

# 657
Мами, весело изкарване на страховития Хелоуин  Twisted Evil

Започнах да ходя 2 пъти седмично на Босу в 2fit, но тренировките ми идват много тежки и изморителни, та някой комбинирал ли е каквито и да е капсули - Мейзитанг, Лида или други с ефедрин или псевдоефедрин и да е спортувал?  Thinking Притеснява ме кръвното и пулса, защото босуто е много интензивно  newsm44 Аз съм пила по половин таблетка, ама без физическа дейност, ама сега не ми стига въздуха направо и се чудя пак да взема и да увелича на 1 хапче? newsm78
Няма смисъл да комбинирате с нищо,само ефедрин -хубаво е да е комбиниран с кафе и асперин 30 мин преди тренировки и проблеми с издържливостта няма да имате.По добре Black Spider,има всички необходими съставки .Пила съм и псевдоефедрин-судафет,нулев резултат.

# 658
Благодаря за отговора.   bouquet

Чист ефедрин не мисля, че може да се намери  newsm78, затова съм се насочила към псевдоефедрин, който ще комбинирам с други капсули.  Embarassed В 2fit има една жена, която предлага паяка на дребно по капсули, но няма добри отзиви и треньорът по босу препоръчва да си вземем псевдоефедрин като по-евтин и ефикасен вариант. Аз съм пила, но не съм комбинирала и не знам колко е препоръчителната доза. Thinking За паяка в чужди сайтове няма много положителни коментари също "B* Spider Ephedra extract does not contain ephedrine so it is a useless marketing addition", "Ephedrine is the the alkanoid that has the effect of increasing lypolysis... Without it the compound is useless for fat burning", та съвсем се отказах. Naughty

Нека, ако някой е пил Мейзитанг, Лида, Липовон или каквото и да е и е комбинирал с псевдоефедрин да сподели. Praynig

# 659
Благодаря за отговора.   bouquet

Чист ефедрин не мисля, че може да се намери  newsm78, затова съм се насочила към псевдоефедрин, който ще комбинирам с други капсули.  Embarassed В 2fit има една жена, която предлага паяка на дребно по капсули, но няма добри отзиви и треньорът по босу препоръчва да си вземем псевдоефедрин като по-евтин и ефикасен вариант. Аз съм пила, но не съм комбинирала и не знам колко е препоръчителната доза. Thinking За паяка в чужди сайтове няма много положителни коментари също "B* extract does not contain ephedrine so it is a useless marketing addition", "Ephedrine is the the alkanoid that has the effect of increasing lypolysis... Without it the compound is useless for fat burning", та съвсем се отказах. Naughty

Нека, ако някой е пил Мейзитанг, Лида, Липовон или каквото и да е и е комбинирал с псевдоефедрин да сподели. Praynig
Аз съм инструктор по фитнес и няма нещо което да не съм пробвала и ти гарантирам ,че от псевдоефедрина няма никаква полза,освен да си дадете парите отново на вятъра.Успех.

Общи условия

Активация на акаунт