Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 114 245
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofiq
Mariya G лидата вече не е като старата от едно време с многото странични ефекти и добри резултати, според мен само мейзитанга си запази качеството. Сестра ми пи новата формула на лида, тя е по-слаба но поне си действа. Аз все още чакам отзиви за тези с лютия червен пипер, някой нещо ?  newsm78

# 451
Мерсиии val_s, ще го пробвам, то и пи него 2 модела, но ще заложа на стария. Дано има успех Grinning

# 452
Здравейте! Искам да сваля 6-7 кг, какво бихте ми препоръчали  Майзинг, Лида или нещо друго!?!?!? newsm78

# 453
  • Sofiq
Здравейте! Искам да сваля 6-7 кг, какво бихте ми препоръчали  Майзинг, Лида или нещо друго!?!?!? newsm78

Според мен обикновения мейзитанг в пакет дето е.

# 454

А дали има ефект от чушките? Знам, че самите люти чушки имат много положителни качества, ама под формата на хапчета не съм пробвала ?!?@  Някой от опит да изкаже мнение newsm12

# 455
  • София

А дали има ефект от чушките? Знам, че самите люти чушки имат много положителни качества, ама под формата на хапчета не съм пробвала ?!?@  Някой от опит да изкаже мнение newsm12

Аз минавала година бях пила едни хапчета с червен пипер и това бях написала в миналата тема

Цитат
  Печелившият продукт беше   La Jiao Shou Shen (не можаха да измислят нещо по-просто значи) Та резултата е 5 килограма надолу. И сега някой ще каже, това тука същество се е регнало да ни рекламира хапчетата. Да ама не. Исках да споделя моя опит (то па един опит ). Разбира се, за мене това си имаше и положителна и отрицателна страна. Започвам с положителната - най-напред имаше ефект. 5 килограма са един добър резултат. Друго хубаво нещо беше, че се напивах адски бързо ( аз много обичам да спя мноооого). Покрай хапчетата си изградих навика да ям ябълка с кафето си. След като се наспивах по-бързо имах време и за яки неща като да скачам на въже или да ходя повече, а не постоянно да гоня автобуси, защото съм се успала. Вече нямах лудата нужда да ям в 2-3 през нощта. Но.....има едно НО. Първите 2 дни кълна се щях да умра от глава. Но това се преживяваше. По-големия ми проблем беше жаждата. И без хапчетата аз винаги съм пиела около 2-3 литра вода на ден. Понякога ако се задържа повече вкъщи стигам и до 4-5. С хапчетата съм достигала до 6-8 литра. Това си е адски множко. Аз не можех да мръдна никъде без бутилка вода в мене. Разбира се, това водеше и до едно постоянно тичане до тоалетна. Голям цирк бях. Тези хапчета не са за хора с нормален прием на вода.

# 456
  • Sofiq
OrleanAngel
Колко кг имаше за сваляне и после задържа ли ги?

# 457
  • София
Според моите изисквания имах 15 кг да сваля Wink Все още имам около 8-9, но май вече свикнах с тях Laughing Килограмите ги задържах. Може би за тази година и нещо да съм варирала 1 кило нагоре, 1 надолу  Wink Но пак предупреждавам - за 1 месец не знам колко вода изпих. Постоянно ме мъчеше жажда #Crazy

# 458

Аз също бях чула за чушките и ги пробвах  Twisted Evil, но при тях ме посъветваха да се направи един месец прием и после да се разреди през ден, през два и така, докато организмът свикне и лека полека се възстанови метаболизма. Аз си ги купих от www.bezglad.com и за 60 дни свалих 17кг  Blush с тях (даже повече от колкото исках) и ми останаха 3 блистера. Ако някой има желание да ги пробва мога да ги дам за 20лв.

П.С. Не е съвсем като изцерителните качества на истински лют пипер, но спрямо Лидата която бях пила преди имат доста по поносими симптоми и се изкарва по-лесно на тях.

# 459

Аз също бях чула за чушките и ги пробвах  Twisted Evil, но при тях ме посъветваха да се направи един месец прием и после да се разреди през ден, през два и така, докато организмът свикне и лека полека се възстанови метаболизма. Аз си ги купих от www.bezglad.com и за 60 дни свалих 17кг  Blush с тях (даже повече от колкото исках) и ми останаха 3 блистера. Ако някой има желание да ги пробва мога да ги дам за 20лв.

П.С. Не е съвсем като изцерителните качества на истински лют пипер, но спрямо Лидата която бях пила преди имат доста по поносими симптоми и се изкарва по-лесно на тях.

Стига реклама!!!

А от мой опит -  да от хапчетата с  чушките се сваля (мнооого странични ефекти) спрях ги - задържах килограми за 1-2 месеца - и после дубъл кила отгоре...ще ви кажа нещо с риск да ми се смеете - Вземете от най- лютия пипер (най-добре от пазара домашен) и го увийте ( 5-10 гр. от пипера) в тоалетна хартия (става като капсула, а тоалетната хартия е разградима, няма да навреди) и така 2 пъти по една "доза" ...НОООО внимавайте със стомаха, има ли дискомфорт - спрете. Червения пипер (ама много лют) засилва метаболизма  Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 18:16 от klopi

# 460
[

И се регистрира за да ги продадеш  #2gunfire?

# 461
Да, регистрирах се за да си намеря на кого да ги продам, защото никой не си е намерил парите на улицата. Линка го дадох, за да се сравни цената и да се види, че е основателна. Нека администратор да изтрие сайта в поста ми, защото не видях как. Все пак благодаря!

# 462

Цитат
Вземете от най- лютия пипер (най-добре от пазара домашен) и го увийте ( 5-10 гр. от пипера) в тоалетна хартия (става като капсула, а тоалетната хартия е разградима, няма да навреди) и така 2 пъти по една "доза" ...НОООО внимавайте със стомаха, има ли дискомфорт - спрете. Червения пипер (ама много лют) засилва метаболизма  Simple Smile
Ти сериозно ли?  Shocked Мислех, че чая от лютив пипер е върху на дивотията, но приемането му с тоалетна хартия го надмина.  Peace
И аз съм ги пробвала хапчета по съвет на приятелка, която отслабна чудно с тях, но ми излязоха пъпки, твърди и болящи като рани. После половин година си чистих белезите.
Свалих 2-3кг, но ми излязоха през носа...  Peace

# 463
Цитат
Вземете от най- лютия пипер (най-добре от пазара домашен) и го увийте ( 5-10 гр. от пипера) в тоалетна хартия (става като капсула, а тоалетната хартия е разградима, няма да навреди) и така 2 пъти по една "доза" ...НОООО внимавайте със стомаха, има ли дискомфорт - спрете. Червения пипер (ама много лют) засилва метаболизма  Simple Smile
Ти сериозно ли?  Shocked Мислех, че чая от лютив пипер е върху на дивотията, но приемането му с тоалетна хартия го надмина.  Peace
И аз съм ги пробвала хапчета по съвет на приятелка, която отслабна чудно с тях, но ми излязоха пъпки, твърди и болящи като рани. После половин година си чистих белезите.
Свалих 2-3кг, но ми излязоха през носа...  Peace

Поне знаеш какво пиеш, а капсулите с лют пипер какво са според теб...незнаен прах - капсулован в незнайно какво  Grinning Това с увиването в хартия е за тези който не харесват люто   smile3560 иначе 5 гр. си е една чаена лъжичка

# 464

Мейзитанга в пакета, ли се води стара формула? ОРИГИНАЛА  има ли някакви отличителни белези или е до късмет   Praynig?!
P.S. И относно нападките за "рекламите"  не се палете, аз винаги проверявам дали си струва.

Общи условия

Активация на акаунт