Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 115 207
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofiq
Малеее, направо се обърках тотално  #Crazy Различни сайтове, различни продукти, различни отзиви... остава ми само да стискам палци и ... Praynig

Просто поредното доказателство, че при различните организми действието може да е индивидуално  Peace

# 631
gali-presi и Glamur понеже следя темата от известно време с надежда всеки да се похвали, съжалявам за резултата ви... Hug браво и на Bebolinkata  Simple Smile понеже времето вече много ме притиска и трябва да поръчам, в последните десет минути си смених мнението поне 6 пъти  newsm78 чушки-лида-мейзи.. и пак отначало  Sad живея в чужбина както споменах преди няколко поста и ще имам гости и искам да се възползвам и да ми донесат хаповете.. За съжаление, няма да мога, ако не действат да си кажа "оф нищо не става от тези, ще пробвам с други" Четох чудих се, мисля да се доверя на val_s мисля, че има опит и дава доста адекватни съвети на хората за, което и благодаря, между другото преди няколко страници прочетох, че имаш здравословни проблеми, искрено се надявам да се оправяш  HugТа спрях се на новата Лида от тук http://buyhealth.eu/lida-daidaihua-otslabvane.html (съжалявам че така пускам линкове) бях решила от ориганаллида, но прочетох тук няколко лоши коментара и се отказах... всъщност и аз не знам, ако някой има лош опит от сайта, който мисля да поръчам моля да ми сподели до ден. Само един въпрос имам, тъй като се съмнявам от активно физическо натоварване да имам по време на приема на нова Лида, която от своя страна е съчетана с елкарнитин, дали ще имам ефект или да се местя на старата Лида? Вие как мислите?  newsm78

п.п. За пръв път, поръчвам и ще пробвам китайско хапче и силно се надявам да смъкна килца Simple Smile Имам нужда не е като да нямам, четох, че организма когато не се е наситил на "билковите съставки" хапчетата действат... Въпреки, че резултата на
gali-presi  никак не е задоволяващ а тя взима за първи път Sad

# 632
Момичета не се мъчете с тези добавки,пълни измислици.Всичко съм опитала на пазара докато не започнах да пия Black spider,за 40 дена отслабнах 8 кг без тренировки,но с повече пилешко ,риба и салати.Имах проблем със сладкото ,но си взех хром и реших проблема,вече нямам нужда от него. Вече 2 месеца не ги пия и си поддържам кг,но задължително по 3 л вода на ден.Ако се интересувате моя колежка ги продава.Пие се всеки ден по 1 хапче сутрин или на обяд.Цената е 1 хапче 1.10лв.Повярвайте ми има резултат и вече не се интересувам нито от Лида или Мейзингтанг,лют пипер,всичко това са глупости.Давате си парите без резултат ,а тази хранителна добавка работи и вече не се притеснявам за килограмите си.Може да Ви звучи като реклама,но не един път съм споменавала този продукт и някой дами се възползваха от него.Пиша за него защото чета всеки ден как си давате парите на вятъра ,а резултат 1,2 кг,аз бях същата,докато не се позаинтересувах за нещо ново.Резултата идва с натрупване на хранителната добавка след 15,20 ден.Ако се интересувате обадете ми се и ще бъдете много доволни.Ако се интересувате пишете на лични.
Успех на всички отслабващи,аз вече го постигнах,пожелавам го на всички.

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 09:09 от Албена Матеева

# 633
  • Варна
Glamur измисли ли кои да са новите? Аз не,а Мейзитанга вече свършва.

# 634
Glamur измисли ли кои да са новите? Аз не,а Мейзитанга вече свършва.
Напоследък слушам добри отзиви за Липовон

# 635
Да липовон може би е добър , чаках го две седмици да дойде (защото използват доста малоумна куриерска фирма) и най-накрая изпих само две хапчета, ефектите са може би същите като на лидата, но знаете ли какво мен много ме е страх от йо-йо ефекта и за това ги пия рядко  Flutter

# 636
Момичета и мами, никъде в интернет не намерих съставките на този Black Spider  newsm78, освен че съдържа ефедрин, което е малко обезпокояващо.  Rolling Eyes Иначе таблетки ефедрин все още се намират по спортните клубове и ако на някоя мама и се рискува, може да се поразрови. Аз продължавам с моята борба с целулита и за сега съм доволна от ефекта на комбинация мейзитанг с линея и крема на кройтерхоф.  Peace Знам, че хубавите неща стават бавно, но за другото лято трябва да съм 6+ точки  Laughing

Aleksandra1993, от кой липовон си пила и от къде го купи? Коя фирма доставя за 2 седмици?

В безглад.ком имат 2 липовона и се чудя освен опаковката има ли разлика в съдържанието, защото цените са доста различни  Thinking

# 637
Момичета и мами, никъде в интернет не намерих съставките на този Black Spider  newsm78, освен че съдържа ефедрин, което е малко обезпокояващо.  Rolling Eyes Иначе таблетки ефедрин все още се намират по спортните клубове и ако на някоя мама и се рискува, може да се поразрови. Аз продължавам с моята борба с целулита и за сега съм доволна от ефекта на комбинация мейзитанг с линея и крема на кройтерхоф.  Peace Знам, че хубавите неща стават бавно, но за другото лято трябва да съм 6+ точки  Laughing

Aleksandra1993, от кой липовон си пила и от къде го купи? Коя фирма доставя за 2 седмици?

В безглад.ком имат 2 липовона и се чудя освен опаковката има ли разлика в съдържанието, защото цените са доста различни  Thinking
Съдържанието на Black Spider
Дозировка:    1 капсула
Активни съставки    
Black Spider 25 патентована смес:
Ephedra (екстракт)
Citrus Aurantium (30% синефрин),
White Willow Bark,
Yohimbe 6%,
Кофеин безводен,
Guarana 22% кофеин,
Cayenne 40 HU,
Panax Ginseng 4%,
Ginger Root,
Bladderwrack,
Зелен чай (95% полифеноли 40% EGCG),
Garcinia Cambogia,
Kola Nut 10% кофеин,
алициклени киселина USP,
Теобромин    627.2mg
Chromium Picolinate    30mcg
Витамин В12    6mcg
Витамин В6 (пиридоксин HCL)
Всичко съм изпробвала и съм си давала парите на вятъра,само тази добавка ми помогна и отслабнах.Трябва да пиеш много вода,без алкохол и след 30,40 дена резултатите са налице.Аз направо чувствах как се стопявам на дупето,бедрата и ханша.Тази доза ефедрин 25 мл никак не е обезпокояваща.Продукта ми е американски и нямах никакви проблеми.

# 638
http://www.lipovon-bg.com/ eto от този сайт поръчах аз ! Ами куриерската им фирма беше европът ли нещо такова , след като 1 седмица е стояла пратката там накрая куриера ми звъни и ми вика "Кво стаа , имате пратка от една седмица"  Shocked после още една седмица докато този трудолюбив  и възпитан куриер ми я достави до адрес , защото все нямал време да мине през нас  Mr. Green Но аз съм от Бургас и знам вече от къде на място да си взимам хапчета , даже ми препоръчаха някакви липосевън , нещо такова се казваха  newsm78

# 639
  • Sofiq
Много несериозно, аз винаги като поръчвам на следващия ден са при мен нещата.

# 640
от този зайт ли поръчвате вие? Не знам аз се отказах от този сайт вече  Naughty

# 641
  • Sofiq
от този зайт ли поръчвате вие? Не знам аз се отказах от този сайт вече  Naughty

Не, не от този сайт.

# 642
Здравейте, момичета Simple Smile! Искам да ви попитам някой има ли някаква информация за китайски капсули в розова опаковка, които се пият сутрин и вечер?

# 643
Здравейте, момичета Simple Smile! Искам да ви попитам някой има ли някаква информация за китайски капсули в розова опаковка, които се пият сутрин и вечер?

Sisinkaaa77, всички китайски капсули за които съм чувала се препоръчва да се пият само по 1 таблетка на ден  Naughty, не знам за такива по две. Иначе има едни по-скоро лилави и се казват актив гърл, ама розови не знам   33uu

Gali-presi и Glamur, какви са крайните резултати и продължихте ли с нещо друго или ..?  newsm78

Ако почти месец искарах на мейзи и линея и бях много доволна от цялостното ми състояние - енергия, жизненост и видими резултати  Hug но преди 2 дни се разболях от ангина  Cry Сега съм малко по-добре, да си допия ли хапчетата или да изчакам да се оправя напълно? Какво мислите, дали може да е проблем, ако ги смеся с лекарствата?  Thinking

# 644
http://www.starlight8.com/kapsuli-za-otslabvane-rozovi.html
За тези става въпрос. Някой, ако има някаква информация ще съм благодарна да ми каже Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт