Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 113 968
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Ще можете ли да ми кажете кой е истинският сайт на Лида? Много мнения чета.. и направо се побърках,наистина ли помага? Ще мога ли да сваля 10 кг с нея? newsm78 И от кой сайт да я поръчам има много,но има и много фалшиви.Ще очаквам вашия отговор и мнения за Лида.

# 676
  • Sofiq
В момента според мен няма на пазара хубава лида или поне не стара формула.

# 677

Ами кое да си купя,предложете ми нещо ефикасно... колебая се.
Благодаря

# 678

Благодаря

Всеки организъм реагира индивидуално на хапчетата за отслабване. Ако на едни редуктила  е помогнал, на други лидата, на трети мейзитанга, липовона ......и други не така известни. Аз сега съм се спряла на  HAYA Synephrine и за сега съм доволна от тях. От 2 седмици ги пия и съм минус 2,5кг.

# 679

Благодаря

Всеки организъм реагира индивидуално на хапчетата за отслабване. Ако на едни редуктила  е помогнал, на други лидата, на трети мейзитанга, липовона ......и други не така известни. Аз сега съм се спряла на  HAYA Synephrine и за сега съм доволна от тях. От 2 седмици ги пия и съм минус 2,5кг.
В момента и аз пия  HAYA Synephrine не вечерям след 17ч,ям само по 2 пъти на ден.Искам да пробвам и с Лида,казват,че е много ефикасна,но не знам от кой сайт да си я закупя

# 680
От колко милиграма е Синефрина който пиеш и не си доволна? Лидата не е това което бе преди година. Ефекта и е 0-лев.

# 681
  • Sofiq
Яна91 От личен опит да се повторя пак според мен мейзитанга в пакет и новата лида са много по-добре. От чист синефрин нямам опит, но в лидата и мейзитанга има.

# 682
Здравейте, аз да се отчета с моята къращина  smile3518 Супер много, залагах на надеждата и желанието да ми помогне китайското хапче, но при мен уви.... На мейзи съм, първият блистер го изпих, нямам по дяволите намален апетит, общо взето това, което правя си е както обикновено воля и глад, но не успявам всеки ден  Sad излишно е да споменавам, резултати нямам такива 1-2 кила преко сили, но това е нищо. Днес срязах едно хапче, течността е прозрачна, не мирише на кисело, по-скоро на олио миришие  newsm12 обаче от вчера имам проблем, мисля, че е бъбрек, явно от рязкото повишаване на вода, ми се обади бъбрек и боли доста... На някоя от вас да и се е случвало болки в бъбреците? Честно ви казвам иде ми да крещя е така -  smile3514 Ако си бях в България, щях да имам опция да пробвам с друго... но не съм

# 683
Здравейте Simple Smile
Аз искам да се запиша като пробвала няколко вида хапченца за отслабване, без особен ефект... Но  от 5 дни пия мейзитанг и смея да се похваля, че има малко резултат, засега. Усещам се по-лека и - 1,5кг., но ме плаши друго - наближавам 40-те и се опасявам, че започва де ми се отразява първо смъкване на лицето, което определено ме плаши...и както е тръгнало, да не взема аз да изплаша някой Grinning ... Та въпросът ми е, има ли нещо, с което да се спре този процес???

# 684
Спирай хапчетата. След като започваш да сваляш първо от лицето, а след това на другите места.

# 685
Здравейте...
Няма диета , която да не съм пробвала...а тези хапчета ги познавам от около година.
Искам да знам дали има някой с подобен на моя проблем.
За трети път започвам да ги пия, още от първата таблетка се започва:
Ужасно сърцебиене, стягане в гърдите, съхнене на устни и то жестоко( сега от студа, дори се напукаха), потя се  и настръхвам...тъй като и предишните пъти стигах най-много до 7-8 таблетки и се отказвах, този път бях по-упорита, защото чух възгласа: О, отслабнала си! - как да не продължа...НО! нито един от тези странични ефекти не отминава...
Май става и по-зле, защото постоянно се чувствам отпаднала и изморена...НО ОТСЛАБВАМ!
Моля, кажете, някой има ли подобни негативни изживявания? Дали има шанс да не е от таблетките?

# 686

...а тези хапчета ги познавам от около година.

за кои от всички хапчета които сме писали  става на въпрос?

# 687
Уф...извинете, не доуточних - за МЕЙЗИТАНГ  говоря...
И казвам от около година защото на няколко пъти ги започвам и спирам заради посочените проблеми....

# 688
Пила съм Мейзито, Лидата, Синефрина но нямах никакви странични ефекти, то и положителните не са кой знае колко, но напредвам с малки крачки. Сама можеш да провериш- спри за няколко дни хапчетата и ако симптомите продължат, явно не са от тях. /изчистването е за около 3 или 4 дни/.

# 689
Ужасно сърцебиене, стягане в гърдите, съхнене на устни и то жестоко( сега от студа, дори се напукаха), потя се  и настръхвам...тъй като и предишните пъти стигах най-много до 7-8 таблетки и се отказвах, този път бях по-упорита, защото чух възгласа: О, отслабнала си! - как да не продължа...НО! нито един от тези странични ефекти не отминава...
Същото нещо ми се е получавало от старата Лида, която пих преди 2 години. При нея имаше ефект, при това доста голям. Пий повече течности и може да си вземеш някакви витамини. Но щом има такива симптоми, според мен е качествен Мейзитанг.
От къде го купи? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт