На пазар във Варна - 29

• 48 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
В района на Траката - по скоро средна Трака има хотелчета, конкретно имам предвид Маргарита -имат и страница. Нямам идея как е вътре, наши познати настанявахме там, бяха доволни.

# 421
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета някой да знае фирма ,която да почиства с рейнбол или нещо подобно дивани и спални и да сте доволни ? мерси 

# 422
Благодаря, май ще се възползвам от ваучера. Тези до газостанцията ги знам, преди само тях използвахме. Последно обаче върнаха една пътека цялата в пепел и според мен са прашни, защото ги сушат на главния път. Търся различна от тази фирма. Мерси много момичета:)

# 423
  • Варна
Във Варна има ли някъде щанд на Bodum? Thinking

Търся такава кана:
http://www.bodum.com/int/en-us/shop/detail/11053-16/?navid=87

# 424
Не е много за пазаруване, но исках да попитам в тема, която е конкретно за Варна.
Есента съм решила да си махам бенка и си търся добър специалист към който да се обърна за консултация. Предложения?

# 425
  • Варна
Не е много за пазаруване, но исках да попитам в тема, която е конкретно за Варна.
Есента съм решила да си махам бенка и си търся добър специалист към който да се обърна за консултация. Предложения?
Д-р Бакърджиев в Курортна поликлиника.

# 426
  • Варна
Момичета, брата на мъжа ми ще идва към Варна двете последни седмици на м.Август. В къщи няма място обаче, пък и имам малко бебе на 2 месеца и половина, кърмя и ходя гола до кръста половината ден:)). Имате ли идея къде и как можем да му потърсим квартира за 2 седмици? Гледах разни обяви, но в момента е сезон и всичко е в евро....

Виж обявите за нощувки в местния сайт: http://www.moreto.net/ads.php?c=10

# 427
Във Варна има ли някъде щанд на Bodum? Thinking

Търся такава кана:
http://www.bodum.com/int/en-us/shop/detail/11053-16/?navid=87

Държиш да е точно тази марка или искаш такъв модел кана, защото знам, че ги продават на много места вече - има в Гранд Мол на най-горния етаж, където са стоките за дома в едно с Техномаркет.

# 428
  • Варна

Моето предложение е първо да отидеш на консултация в кожния кабинет към Онкодиспансера, който се намира на последния етаж на Поликлиниката, в двора на Окръжна болница.

Прегледите са безплатни, няма нужда от направление. Единствено трябва предварително да си запишеш час от регистратура, която е на приземния етаж на същата Поликлиника. Ако искаш мога и телефон да напиша.

Моята лична лекарка ме посъветва така да направя. Кожните лекари към Онкодиспансера били едни от най-добрите.

# 429
Къде продават захарни или пластмасови принцеси за украса на торта?

# 430

Моето предложение е първо да отидеш на консултация в кожния кабинет към Онкодиспансера, който се намира на последния етаж на Поликлиниката, в двора на Окръжна болница.

Прегледите са безплатни, няма нужда от направление. Единствено трябва предварително да си запишеш час от регистратура, която е на приземния етаж на същата Поликлиника. Ако искаш мога и телефон да напиша.

Моята лична лекарка ме посъветва така да направя. Кожните лекари към Онкодиспансера били едни от най-добрите.
+1
Д-р Камбурова от Онкодиспансера, много добра

# 431
  • Варна

Може ли телефона на регистратура?
Много благодаря. Днес и аз се готвих да си запиша час при личния за да ми даде направление за кожен лекар, но варианта, който си предложила ми се струва по - удачен   bouquet

# 432
  • Варна

А дали мога да отида на преглед за друг кожен проблем,несвързан с бенки и брадавици?
Мъжът ми маха брадавици при д-р Пенев в Терапията с лазер. Доволен е.

# 433
  • Варна
Номерът на регистратура на Онкодиспансер е 052 975 840.

Възможно е докторките да са отпуска / бяха две лекарки / или да се редуват и да ви дадат час след малко по-дълъг период.

Не съм сигурна, дали се записваше час само в понеделник, за седмицата напред или това важеше, ако искаш да запишеш час за преглед на гърди.

Най-добре звънете сутрин и бъдете настоятелни. Ако не ви вдигат, означава, че има много хора на гишето и няма кой да отговаря на телефона.

Ако си запазите час по телефона, е нужно по някое време да минете през регистратура, за да ви дадат талон с дата, час и номер на кабинета.

Мисля, че за всякакви кожни оплаквания може да се обърнете към кабинета.

Сега се сетих, че моят мъж също маха едно кожно образувание при д-р Пенев. Първо отиде в споменатия кожен кабинет и от там му препоръчаха д-р Пенев.

# 434
Пластмасови фигурки за торта има в сладкарници Крамер, аз конкретно съм виждала в тази, която се намира до Мед. университет. Преди време бяхме коментирали из темите и момичета казаха и за сладкарница Амбелино, тя пък е в уличките зад Медицинския.

Общи условия

Активация на акаунт