На пазар във Варна - 29

• 48 117
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, помагайте. Търся детски чаршафи за легло кораб.

# 481
  • ВАРНА
Добър шивач(ка) във Варна да знаете?

# 482
  • Варна
Добър шивач(ка) във Варна да знаете?
На първо "четене" се сещам за Жельо срещу църквата Свети Никола, досега не съм чула някой, който не е доволен от него! Наскоро открих и една жена до денонощен магазин Нептун, близо до спирка Нептун  Peace

# 483
Търся тънки и плътни завеси на разумни цени някой може ли да помогне

# 484
Търся тънки и плътни завеси на разумни цени някой може ли да помогне

Аз купувах от http://www.soni-m.com/.
Доволна съм, не си надскочих бюджета.

# 485
Аз бих предложила същите магазини за пердета, има и и интересни неща на разумни цени.

# 486
  • Варна
И моите перрдета (плътните) са от Сони М. В последствие открих и още един магазин за пердета - на ъгъла на Цар Асен и Цар Освободител - брандиран е в цветовете на щори Солис, мисля, в тъмно синьо.

# 487
  • Варна
Знаете ли къде продават пелени за многократна употреба ?

# 488
  • Варна
Знаете ли къде продават пелени за многократна употреба ?

Знам за магазин Сладури.

# 489
  • Варна
Къде има по-голям избор от качествени детски велосипеди?Ще купувам на 4 годишната ми дъщеря колело, та търся нещо качествено, момичешко и да няма контра.

# 490
# 491
Не помня дали бях питала в предната тема, но все още не съм намерила тетрадка (или нещо подобно) с твърди корици и чисто бели листи, голям формат. Съществува ли изобщо такова нещо, търсих в Office One и в разни книжарници, но няма. Някой някъде да е виждал? Praynig

# 492
  • Варна
В магазин Фиола, който е над Пикадили Чаталджа, има ли голямо разнообразие на бижутерия, както е във владиславовския им магазин?  newsm78

# 493
  • Варна
Къде има по-голям избор от качествени детски велосипеди?Ще купувам на 4 годишната ми дъщеря колело, та търся нещо качествено, момичешко и да няма контра.
"Джиро" е нашия магазин  Peace, покупките ни(2) от там са успешни. Детето може да си пробва колелото пред магазина. Харесва ми, че при проблем отремонтират колелото на място за няколко часа.

# 494
  • Варна
Solar Wind,  Radost Nezemna, благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт