На пазар във Варна - 29

• 48 143
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • До морето
Здравейте, някой знае ли от къде мога да поръчам надпис Happy Birthday, Sami!.  Искам да е с името на детето, иначе само ЧРД има в Джъмбо.

# 496
  • Deutschland/HE
Здравейте, някой знае ли от къде мога да поръчам надпис Happy Birthday, Sami!.  Искам да е с името на детето, иначе само ЧРД има в Джъмбо.

на ул. Генерал Колев има един магазин за парти артикули и там изрбатват такива надписи.

# 497
  • До морето

на ул. Генерал Колев има един магазин за парти артикули и там изрбатват такива надписи.

Може ли да ми кажеш долу гор къде се намира по Генерал Колев, че тя е бая длъжка  Simple Smile

# 498
Цитат
Не помня дали бях питала в предната тема, но все още не съм намерила тетрадка (или нещо подобно) с твърди корици и чисто бели листи, голям формат. Съществува ли изобщо такова нещо, търсих в Office One и в разни книжарници, но няма. Някой някъде да е виждал? Praynig
Може да провериш книжарниците "Ориндж".

# 499
Ето в това магазинче https://maps.google.bg/maps?q=%D1%83%D0%BB+%D0%B3%D0%B5%D0%BD+%D … 12,199.47,,0,13.1 могат да ти направят какъвто искаш надпис  Peace (изчакай да се зареди )

# 500
  • Варна
Здравейте, момичета...имате ли представа откъде мога да си намеря такиваврати за гардероб. Не съм виждала мебели с такива врати и идея си нямам къде да потърся, в кои мебелни магазини бих могла да намеря  Rolling Eyes

# 501
Здравейте, къде ги има пясъчните лакове на Голдън Роуз-Холидей? В Елитис на колхозния пазар не ги видях.Дали някъде в района мога да ги намеря? Конкретно търся номера 53 и 56.

# 502
Преди на центъра и на Сан Стефано имаше един магазин Принцес май се казваше - разни джунджурии, бижута и прочие, къде мога да ги намеря сега, че са ги развалили? По-конкретно ми трябва лента за коса и не си намирам желания цвят, а в тях имаше голямо разнообразие. Моля, някой да ме насочи. Praynig Благодаря!

# 503
Преди на центъра и на Сан Стефано имаше един магазин Принцес май се казваше - разни джунджурии, бижута и прочие, къде мога да ги намеря сега, че са ги развалили? По-конкретно ми трябва лента за коса и не си намирам желания цвят, а в тях имаше голямо разнообразие. Моля, някой да ме насочи. Praynig Благодаря!

Звънни им по телефона и ги питай директно къде са се преместили  Peace

http://www.princessbg.com/

Иначе ленти за коса продават и в китайските магазини и по Варненчик има 1-2 магазинчета за аксесоари, не знам дали ти върши работа ...

# 504
Знаете ли дали в магазин Стената в търг.комп.Явор продават от онези маркучи с катинар за велосипеди?

# 505
  • Варна
Здравейте, къде ги има пясъчните лакове на Голдън Роуз-Холидей? В Елитис на колхозния пазар не ги видях.Дали някъде в района мога да ги намеря? Конкретно търся номера 53 и 56.

Тези цветове ги има на щандовете на ГР в 2-та мола. По принцип не съм виждала пясъчните им лакове в Елитис или др. магазини. Само в Лили видях белия от пясъчните и може би още 1-2 цвята, не обърнах внимание.

# 506

Звънни им по телефона и ги питай директно къде са се преместили  Peace

http://www.princessbg.com/

Иначе ленти за коса продават и в китайските магазини и по Варненчик има 1-2 магазинчета за аксесоари, не знам дали ти върши работа ...

много благодаря, ще се свържа с тях Peace

# 507
  • Deutschland/HE

Може ли да ми кажеш долу гор къде се намира по Генерал Колев, че тя е бая длъжка  Simple Smile

От кръстовището с ул. Чаталджа вървиш към ОМВ-то и се пада от лявата страна, от другата страна е магазина за тапети.

# 508
  • Варна
Знаете ли дали в магазин Стената в търг.комп.Явор продават от онези маркучи с катинар за велосипеди?
Маркуча е всъщност катинар за велосипед и можеш да намериш такива в магазините за велосипеди, дадени няколко поста по-рано, а бях чула че има и в Лидл.
Магазин Стената вече не е в Явор, а е преместен на ул. Котел (до операта).

# 509
Маркуча е всъщност катинар за велосипед и можеш да намериш такива в магазините за велосипеди, дадени няколко поста по-рано, а бях чула че има и в Лидл.
Магазин Стената вече не е в Явор, а е преместен на ул. Котел (до операта).
Живея до Явор, но не знаех , че Стената е преместена. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт