На пазар във Варна - 29

• 47 936
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Момичета,трябват ми завеси - по-възможност евтини, нямам претенции за десен.Да препоръчате магазин Hug

# 631
Момичета,трябват ми завеси - по-възможност евтини, нямам претенции за десен.Да препоръчате магазин Hug

Вторите употреби - Мания, Хумана и Бултекс ... или накой Мъпет Маг  Rolling Eyes

# 632
  • Варна
Имам нужда от две неща, които засега не откривам - малка хладилна чанта с размерите на 3 малки буркана (ще се ползва за кухня на малко дете)  и нощна лампа на батерии, която да се залепва за стената ( едно време много рекламираха такива по телевизията от някой си тв шоп).
Ако някой се сеща къде могат да се намерят - Благодаря!

# 633
Имам нужда от две неща, които засега не откривам - малка хладилна чанта с размерите на 3 малки буркана (ще се ползва за кухня на малко дете)  и нощна лампа на батерии, която да се залепва за стената ( едно време много рекламираха такива по телевизията от някой си тв шоп).
Аз имам две такива чанти,едната е от орифлейм или ейвън,другата е от Imaginarium(за съжаление нямат магазин във Варна,но в сайта им може да се поръчва с доставка)За лампите аз се сещам за магазините за левче

# 634
Някой знае ли колко струва билета за спектакъла в Планетариума "Джуджи в космоса" или колко време продължава представлението?

# 635
Аз имам две такива чанти,едната е от орифлейм или ейвън,другата е от Imaginarium(за съжаление нямат магазин във Варна,но в сайта им може да се поръчва с доставка)За лампите аз се сещам за магазините за левче

Почти съм сигурна, че и в Баумакс има такива малки хладилни чанти, защото си спомням, че ги гледах около барбекю нещата - най-вероятно и лампи такива може да се намерят там  Rolling Eyes

# 636
  • Варна
Малка хладилна чанта предполагам може да намериш в м-ните за риболовни принадлежности.

# 637
  • Варна
Момичета, кажете някои магазини за смесители за баня (мивка).
Ходих в Бриколажа, ще идем и в Сима и Керамик Маркет, може би Джия.
Искам висок смесител с чучур 15 см, а не от онези малките дето не можеш ръцете си да напъхаш отдолу  Thinking

# 638
  • Deutschland/HE
Някой знае ли колко струва билета за спектакъла в Планетариума "Джуджи в космоса" или колко време продължава представлението?
Безплатно е, но не знам колко продължава. Утре мисля да заведа децата.

# 639
Като стана дума за обсерваторията някой да е ходил скоро ?  Интересува ме цена , час  и колко продължава прожекцията ?  Hug

# 640
  • Варна
Малки хладилни чанти  подходящи за детска кухня има в Джънбо, цената беше около 5 лв. ! А в домашните потреби в двора на болница бях гледала такива специално за детска кухня с 3 буркана вътре , цена не помня , беше ранна пролет като ги гледах !

# 641
Малки хладилни чанти  подходящи за детска кухня има в Джъмбо, цената беше около 5 лв. !
Точно! Чудех се къде съм гледала тези дни. На самите чанти не обърнах внимание каква е цената, но имаше два размера - съвсем малки и малки по-големи. Отделно са охладителите, по 1.80 май беше единия.

# 642
Здравейте, дами!

На гости сме на града за седмица и ще съм безкрайно благодарна, ако можете да препоръчате някое заведение с повечко вегетариански опции. Бяхме в чайната Жасмин, хареса ни, но искаме да пробваме и други места. Искаме да посетим евентуално и някой приятен спокоен пиано бар. Изобщо, приемам препоръки и за други интересни атракции, последно съм идвала преди 10 години и освен делфинариума, други занимателни места не знам. Благодаря предварително и весел ден на всички!  bouquet

# 643
От къде мога да си купя учебници за системата New Headway?
Някой знае ле къде във Варна има специалисти по акупунктура.Търся сериозен, не някакви мърляви далекоизточни субекти. Embarassed

# 644
Здравейте, дами!

На гости сме на града за седмица и ще съм безкрайно благодарна, ако можете да препоръчате някое заведение с повечко вегетариански опции. Бяхме в чайната Жасмин, хареса ни, но искаме да пробваме и други места. Искаме да посетим евентуално и някой приятен спокоен пиано бар. Изобщо, приемам препоръки и за други интересни атракции, последно съм идвала преди 10 години и освен делфинариума, други занимателни места не знам. Благодаря предварително и весел ден на всички!  bouquet

В тази тема, която ти пускам, се коментират заведенията, а на конкретната страница потърси моя пост със списъка заведения (хубави и лоши, според събрани коментари), който оформихме с останалите. Не знам за друго вегетарианско заведение, но ако ви се ходи на пицария -  Пиците на Радо са много хвалени, заведението е на много хубаво място в морската градина. На повечето заведения от списъка намерих и страниците им, в които има и менюта. Също може да си копираш питането и да го пуснеш и там  Peace

Варна - да обсъдим ресторантите

Общи условия

Активация на акаунт