На пазар във Варна - 29

• 47 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • ...на безопасно
Моля обяснете за Джуджи!
В колко часа , до кога, за каква възраст....

# 646
Момичета, кажете някои магазини за смесители за баня (мивка).
Ходих в Бриколажа, ще идем и в Сима и Керамик Маркет, може би Джия.
Искам висок смесител с чучур 15 см, а не от онези малките дето не можеш ръцете си да напъхаш отдолу  Thinking
Понеже и аз скоро се занимавах с такава покупка, та и аз много обикалях.
В Досев също има голямо разнообразие , ние от там взехме, даже някой продукти са с % намаления . Друго място, за което се сещам е Джордо/и 22 . Намира се след Баумакс, посока крайезерния път . Имат и сайт, може да разгледаш  Peace

# 647
  • Deutschland/HE
Моля обяснете за Джуджи!
В колко часа , до кога, за каква възраст....
Майка ми днес заведе децата, било е много интересно и е продължило един час. Според Катерина (9г.), било малко скучно, а Борис (5г.) - много интересно.
 http://news.varna24.bg/449395.html - тук има даден телефон и може да питаш за други представления.

# 648
  • Варна
Момичета, кажете някои магазини за смесители за баня (мивка).
Ходих в Бриколажа, ще идем и в Сима и Керамик Маркет, може би Джия.
Искам висок смесител с чучур 15 см, а не от онези малките дето не можеш ръцете си да напъхаш отдолу  Thinking
Понеже и аз скоро се занимавах с такава покупка, та и аз много обикалях.
В Досев също има голямо разнообразие , ние от там взехме, даже някой продукти са с % намаления . Друго място, за което се сещам е Джордо/и 22 . Намира се след Баумакс, посока крайезерния път . Имат и сайт, може да разгледаш  Peace

Благодаря за Досев (живея до него  ooooh! ), Nikolovi Simple Smile Джорди имах предвид и аз по - горе не Джия. Омесих ги малко по край работа, че с Джия работихме скоро, но то беше по друг повод ...

# 649
От къде мога да си купя учебници за системата New Headway?

big fi6, от тук: http://elt.oup.com/contactus;jsessionid=BA6A36651F1D7033B8F852A5 … mp;selLanguage=bg  

BookHouse JSC
18, Raiko Zhinzifov Str.
9000 Varna, Bulgaria
+359 ( 052) 601 287
Email: varna@bookhouse.bg

# 650
Моля ви, кажете къде се намира/ премести магазин "Италголд" (беше срещу "Черно море", на ъгъла срещу спирката). Благодаря!

# 651
  • Варна
Търся техник за пералня Канди - платката не е добре.

# 652
Търся техник за пералня Канди - платката не е добре.

Сервиз Сонийо са ми поправяли съдомиялната Канди успешно. А наскоро майка ми ги вика за пералня Канди. Не съм я питала за отзиви, обаче.

Ето адрес и тел:
ул. Д-р Басанович № 22
052/334848

# 653
baby_doll, благодаря ти.  bouquet

# 654
  • Варна
И аз ти благодаря baby_doll   bouquet

# 655
Момичета помагайте, трябва ми детска раница може и да не е за училище с Angry Birds Praynig

# 656
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте спешно ми трябва някой ,който разбира от ел инсталации на апартамент ,майстор .За Виница с нормални цени

# 657
Здравейте,
Някой виждал ли е във Варна да се продават разкошните продукти на тази фирма:
http://www.mathilde-m.com/fr/boutique  Wink

# 658
  • Варна
Привет, момичета, искам да сменя ресните у дома с пердета - знаете ли магазин втора упореба, където да предлагат повече от едно две пердета.
Трябват ми около 6 лин. метра.

# 659
Мира - за пердета - в магазин Домко (до Майчин дом) има хубави пердета и доста голяма част ор тях на промоционални цени. Миналата седмица си купих от там пердета - ширина 1,50 за 1,49 л. м. Имаше много различни десени, но пердетата са основно тънки. От по-дебелите имаше и при тях промоции, но не ги загледах, защото не ми трябваха.

Общи условия

Активация на акаунт