На пазар във Варна - 29

• 48 073
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Не точно по темата ми е питането...

Момичета, търся фирма/група за къртене на плочки и лята мивка. Моля ако имате опит с такава и сте доволни, да ми посочите.

# 511
  • Варна, Пловдив
Здравейте,  търся да купя хубава, здрава скара. Къде може да има по-голямо разнообразие на такива уреди. Търся нещо подобно на тази  http://magbg.com/index.php/profesionalna-tr-bna-ner-zhdaema-elek … -skara-2400w.html, но ми се ще да погледна и от по-модерните на Тефал и т.н. Благодаря много Simple Smile

# 512
Здравейте,  търся да купя хубава, здрава скара. Къде може да има по-голямо разнообразие на такива уреди. Търся нещо подобно на тази  http://magbg.com/index.php/profesionalna-tr-bna-ner-zhdaema-elek … -skara-2400w.html, но ми се ще да погледна и от по-модерните на Тефал и т.н. Благодаря много Simple Smile

Ние си взехме като показаната от теб от Баумакс за 32лв, по-хубави сигурно ще има в техно магазините ... можеш да разгледаш предварително в страниците на Техномаркет и Технополис, а в Гугъл като потърсиш "скара каква" и ти излизат от бг мама теми, в които вече е коментирано това - може да са ти от полза при избора  Peace

# 513
  • ВАРНА
Блу , преди 5 години го правихме това упражнение. Намерихме едно момче по обява в Позвънете. Довечера ще питам съпруга ми дали му пази координатите. Иначе така на първо четене се сещам за Терминатор. Предполагам, че предоставят тази услуга.

Едно питане и от мен - 10лв много ли е за пране и гладене на 1 перде?

# 514
Някой скоро да е ходил до Зеленчуковата борса,  интересуват ме цените на корнишоните?

# 515
Блу , преди 5 години го правихме това упражнение. Намерихме едно момче по обява в Позвънете. Довечера ще питам съпруга ми дали му пази координатите.
Благодаря, ще чакам.  bouquet

# 516
Търся резервна част на Индезит за пералня - нагревател. Някой да знае от къде мога да намеря?
   Резервни части за електро-домакински уреди има на ул.Д-р Пискюлиев-102,магазина се казва ЕКСПРЕССЕРВИЗ и предлагат резервни части за Индезит,има изписан телефон но не знам дали ще е актуален 605-131,може да се обадите и да попитате,за да не се разхождате излишно.Магазина се намира след кръстовището на Мак Доналдс по посока колхозния пазар но от лявата страна.

макар и със закъснение - сърдечно благодаря за отговора!  Peace

# 517
  • Варна, Пловдив

Ние си взехме като показаната от теб от Баумакс за 32лв, по-хубави сигурно ще има в техно магазините ... можеш да разгледаш предварително в страниците на Техномаркет и Технополис, а в Гугъл като потърсиш "скара каква" и ти излизат от бг мама теми, в които вече е коментирано това - може да са ти от полза при избора  Peace
[/quote]

Благодаря, Moringa. Разгледах ги темите от бг мама, аз ли не търсих добре, но всички теми бяха поне от 2-3г. Принципно клоня повече към тази, която и ти имаш. Събота сме на лов до Технополис и Баумакс, че е най-близо и да видим на място какво ще ни хрумне.

# 518

Благодаря, Moringa. Разгледах ги темите от бг мама, аз ли не търсих добре, но всички теми бяха поне от 2-3г. Принципно клоня повече към тази, която и ти имаш. Събота сме на лов до Технополис и Баумакс, че е най-близо и да видим на място какво ще ни хрумне.
[/quote]

А тази от Баумакс пробвахте ли я? Читава ли е?

# 519
Нямам опит с други скари, но тази отговаря на очакванията ми - загрява си нормално, нещата се изпичат добре и това е ...

# 520
  • Варна
Момичета извинете ме, ако не е по темата ,но ми трябва спешно майстор който поправя сушилни.Потърсих с търсачката но не излезе нищо.Някой ако е доволен от някой който поправя такива уреди?

# 521
  • Варна
Да ви питам за школа по английски език за деца - синът ми е на 6 години (предучилищна) и имам желание да го запиша, но на няколко места където питах ми казаха да изчакам да мине първи клас. А той сега има желание  Laughing

# 522
  • ВАРНА
Блу , преди 5 години го правихме това упражнение. Намерихме едно момче по обява в Позвънете. Довечера ще питам съпруга ми дали му пази координатите.
Благодаря, ще чакам.  bouquet

За съжаление не пази номера. Опитай с Терминатора.

dessitta , Берлиц според мен е вариант. Познавам деца, които са по-малки от първи клас и ходят там.

# 523
  • Нейде из лудите гори...
Кажете магазин за спално бельо с богат асортимент на Панагюрище  Praynig

# 524
  • Варна
Да ви питам за школа по английски език за деца - синът ми е на 6 години (предучилищна) и имам желание да го запиша, но на няколко места където питах ми казаха да изчакам да мине първи клас. А той сега има желание  Laughing

Една приятелка работеше като преподавател в Berlitz (до Шишковата градина) с 4-6 годишни. Опитай там.

Общи условия

Активация на акаунт