На пазар във Варна - 29

• 48 094
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • ВАРНА
redemi , какво означава "дневни почивки"?

# 541
Секс с партньор, различен от официалния ти.

# 542

И аз така си го обяснявах, понеже тези дни и аз умувам за нещо подобно ... лято е все пак, хормоните бушуват  Mr. Green

# 543
  • ВАРНА
Мерси за разяснението  Simple Smile

# 544
  • Варна, Пловдив
Хм, малко странен въпрос, но за мен е важен. Embarassed
 Знаете ли във Варна жена/мъж, които да гледат на карти таро и наистина да си разбират от работата. За Пловдив си имам една невероятна жена, но за тук още нищо не знам. 

# 545
Хм, малко странен въпрос, но за мен е важен. Embarassed
 Знаете ли във Варна жена/мъж, които да гледат на карти таро и наистина да си разбират от работата. За Пловдив си имам една невероятна жена, но за тук още нищо не знам. 

Попитай и в тази тема, все може да има някой от Варна, който да е по-запознат ... и който да не пише в тази (сегашната) тема  Peace

# 546
  • Варна

И аз това си помислих, но реших, че redemi може да ми се обиди за еретичната мисъл.

Щях да предложа това:
http://bohemy-varna.com/

# 547
Търся телефон на фризорка Сияна/Сиана. Работи на ул. Кап. Райчо, към салона имало и солариум.

Ако е едно младо момиче - 0895884100. Преместила се е наскоро в нов салон, пак на Кап. Райчо.

Търся от къде да купя бебешка козметика на Бюбхен. Имах удобен магазин на Колев, но го затвориха.

# 548
Днес в Елитис вече имаше цени на Милде-то - какво им сменяха, същите са като предния път  ooooh!
Ако някой го интересува пакет с 16 ролки е 10,99лв, а 24+6 са 14,79лв ... Дано както казва tyzarka да има още в Метро, че засилих ММ да ходи от там да вземе (не специално за това, не съм чак толкова скръндза, просто не ми се мъкнеше от Елитис Whistling )

Редактирам се: ММ тъкмо се прибра и ми донесе 16+4 за 9,99лв, сега ги били зареждали точно, да знаете  Peace

# 549
  • ВАРНА
Търся от къде да купя бебешка козметика на Бюбхен. Имах удобен магазин на Колев, но го затвориха.

Аптека Манолова, бебе Депо. Не съм сигурна, обаче. Само предполагам.

# 550
  • На брега на морето
Да, в бебе депо има. И на колхозния и на чаталджа. Срещу депото на чаталджа има и друга бебе борса, там също има продукти на бюбхен.
На базар левски има бебешки магазин, и там ги има.

# 551
  • Варна
Знам,че ще ми помогнете!  bouquet  Моя приятелка идва в понеделник във Варна на  двудневно обучение в Голдън тюлип.Знаете ли цените на единична стая в хотела колко струва,или хотел в близост до този на сносни цени,така или иначе фирмата и поема разхода,но да не е скъпо все пак.
Редактирам се -Видях на предната страница за хотел Палитра май ще е там,дадох координатите на момичето

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 18:01 от princess_des

# 552
Благодаря, момичета  Simple Smile!

# 553
Знам,че ще ми помогнете!  bouquet  Моя приятелка идва в понеделник във Варна на  двудневно обучение в Голдън тюлип.Знаете ли цените на единична стая в хотела колко струва,или хотел в близост до този на сносни цени,така или иначе фирмата и поема разхода,но да не е скъпо все пак.
Ето ги цените им, не знам колко е "скъпо" за тяхната фирма  Simple Smile
http://www.goldentulipvarna.com/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D … %D0%B5.42359.aspx

Иначе един от хотелите, в който настаняват от нашата фирма е Дивеста http://bghotelite.com/608-hotel-divesta-ceni.html
Той е от другата страна на булеварда , до Градска болница

# 554
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, споделете къде мога да заведа 2 годишното торпедо да я подстригат?
Трябва ми бърза и сръчна фризьорка, че ще ние е за първи път, ако и в районите Левски, Чайка и надолу до центъра ще е супер, но приемам всякакви предложения  Peace

И пак да си повторя другата питанка, къде има богат асортимент на спални комплекти Панагюрище?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт