На пазар във Варна - 29

• 47 990
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • ВАРНА
Marsy Rose , аз водя дъщеря ми при моята фризьорка. Защо не опиташ при твоя фризьор?

# 556
  • Нейде из лудите гори...
Marsy Rose , аз водя дъщеря ми при моята фризьорка. Защо не опиташ при твоя фризьор?

Така направих, получи се супер,

остава само питанката за чаршафите на Панагюрище?  Blush  Rolling Eyes

# 557
Здравейте! Имам два въпроса:
1. Някой знае ли къде във Варна мога да намеря обувки Флавия?
2. Къде могат да ми бродират "нещо" на шевна машина, на сносна цена?  Hug

# 558
Здравейте,

Търся машинно плетене като услуга , моля, насочете ме !

# 559
  • ride my bike...
Имаше преди едно магазинче за машинно плетиво из уличките до адвокатската градинка.
Мисля, че и плетяха там. Но не съм минавала от години...

# 560
  • Варна
Момичета, кажете от къде и какво фъстъчено масло да си взема.Търся хубаво, гъсто, да става за мазане и слепване/ прим. на бисквити/.

# 561
  • Варна
В магазина за Британски стоки на бул. Мария Луиза има фъстъчено масло - гъсто е и предполагам, че ще става и за слепване.

# 562
  • Варна
В магазина за Британски стоки на бул. Мария Луиза има фъстъчено масло - гъсто е и предполагам, че ще става и за слепване.
Не го знам този магазин, но ще имам път натам тези дни и ще се поразходя.

# 563
Добър вечер, дами Hug
Може ли да ми кажете магазини за риболовни принадлежности, но ако е възможно и къде се намират?
Благодаря  bouquet

# 564
  • Варна
Добър вечер, дами Hug
Може ли да ми кажете магазини за риболовни принадлежности, но ако е възможно и къде се намират?
Благодаря  bouquet
Знам за един който се намира на бул. Христо Ботев - срещу Полиграфията; два- на Чаталджа / срещу бариерата на пазара и срещу Депобебе/ и един на ул. Железкова № 17-19.

# 565
Някой,някъде скоро да  е  виждал епилатори на промоция?

# 566
Момичета, знае ли някой каква е цената влакчето от Аквариума до Делфинариума в Морската градина? Че нещо не намирам официална информация...
Благодаря предварително.

Магазин за риболовни принадлежности има и на "Владислав" при Автогарата.

В сайта на Техномаркет има 9 епилатора означени с "промо". Колко са промо цените не мога да преценя, аз си ползвам прост над 10-годишен Филипс.

# 567

Магазин за риболовни принадлежности има и на "Владислав" при Автогарата.

Също на ниво -1 в Гранд Мола, в подлеза на македонския дом, имаше един или два на първи етаж в Била на колхозния пазар.
antonia, ако искаш пиши ми на лични какво търсиш, ще се опитам да те насоча.

# 568
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, знае ли някой каква е цената влакчето от Аквариума до Делфинариума в Морската градина? Че нещо не намирам официална информация...
2 лева  Peace

# 569
  • Варна
Момичета, кажете от къде и какво фъстъчено масло да си взема.Търся хубаво, гъсто, да става за мазане и слепване/ прим. на бисквити/.

Преди дни купих един фъстъчен крем от Лидл-много се хареса у нас,според мен идеален за слепване на бисквитки.

Общи условия

Активация на акаунт