На пазар във Варна - 29

• 47 934
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
СМЕСИТЕЛ за мивка си купихме преди броени дни от Алати/с-у Кайсиева градина/-разнообразие голямо, цени от 20 до 150 лв.,някъде там.

Въпрос- Откъде да си купя парче изкуствена или естествена кожа за претапициране на офис кресло? Сещам се, че имаше м-н за дамаски на бул.Сливница в района м-у Нептун и лятно кино Тракия, но дали там има кожи. Rolling Eyes

И откъде мога да си намеря малки ластичета , но не силиконови, а гумени, класически. Имаме ей тази играчка за оплитане на гривни  http://www.rainbowloom.com/ ,  а ластичетата ни привършват.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 14:56 от ФЕЯТА

# 661
Имам нужда от две неща, които засега не откривам - малка хладилна чанта с размерите на 3 малки буркана (ще се ползва за кухня на малко дете)  и нощна лампа на батерии, която да се залепва за стената ( едно време много рекламираха такива по телевизията от някой си тв шоп).
Ако някой се сеща къде могат да се намерят - Благодаря!

В Джъмбо има хладилни чанти , които успешно съхраняват температурата на храната до няколко часа.Има и лампи , но не съм гледала какви точно.но така или иначе в това Джъмбо има много неща,дето и не бях подозирала,че съществуват...

# 662
  • Варна
СМЕСИТЕЛ за мивка си купихме преди броени дни от Алати/с-у Кайсиева градина/-разнообразие голямо, цени от 20 до 150 лв.,някъде там.

И откъде мога да си намеря малки ластичета , но не силиконови, а гумени, класически. Имаме ей тази играчка за оплитане на гривни  http://www.rainbowloom.com/ ,  а ластичетата ни привършват.

Благодаря, Феята Simple Smile
Ластичета има в Джъмбо  Hug Още нещо ми трябва - знаете ли къде можем да видим фототапети - около 12кв.м. е стената Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 15:15 от Мира Иванова

# 663
Mersi. В Джъмбо има силиконови ластичета, цената им бе 2 лв., а в магазините с китайски стоки, пак са силиконови и по-тънки.Водят ги ластици за плитки. На мен ми трябват гумени, обикновени,цветни ластичета.

# 664
Mersi. В Джъмбо има силиконови ластичета, цената им бе 2 лв., а в магазините с китайски стоки, пак са силиконови и по-тънки.Водят ги ластици за плитки. На мен ми трябват гумени, обикновени,цветни ластичета.

Точно и гумени обикновени имат в китайските, но да ви кажа, много лесно се късат - по-добре дайте 1-2лв повече и си вземете от някоя книжарница (от Офис 1 или Метро), че с всяко късане на ластик, направо и нервите ми се поизпокъсаха  Joy

Фототапети има в строителните магазини (Баумакс, Бриколаж, Практикер ...)

# 665
  • ride my bike...
тези ластици мисля, че ще ти свършат работа, но за съжаление в момента не са в наличност.
Може да се обадиш да питаш
http://www.landofroses.net/Komplekt-ot-340br/0/item/16744/30/
Също може да провериш и в Елитис.

А играта от къде е купена ? Rolling Eyes

# 666
тези ластици мисля, че ще ти свършат работа, но за съжаление в момента не са в наличност.
Може да се обадиш да питаш
http://www.landofroses.net/Komplekt-ot-340br/0/item/16744/30/
Също може да провериш и в Елитис.

А играта от къде е купена ? Rolling Eyes

... пак аз, ама да потвърдя, че в Елитис със сигурност има ластичета за плитки  Peace

# 667
Тези от снимката,ако са малки колкото нокът на палец,биха ни свършили работа.

Не ми трябват силиконови, не ми трябват за плитки, но точно на силиконови и за плитки ми предлагат, когато попитам в магазините, включително и в Джъмбо не открих, каквото ми трябва, а обикаляхме доста време и се взирахме...

Играта е хит сред децата в САЩ, оттам ни я донесоха, ама тук явно няма консумативи за нея. Остава в офис 1 да попитам.

# 668
  • Варна

Магданозът и копърът ги връзват с малки ластичета. Такива ли ти трябват?
Не, че знам къде ги има, но ако са такива, може да попиташ в магазините или по пазарите от къде ги купуват.

# 669
  • ride my bike...
ФЕЯТА,
не са малки, като тези в офис1 са. Купувала съм от тях за работа.

# 670
Извинете ме, но да споделя- в магазин ШИХО/с китайска стока/на кръстовището на пазара,ул.Дрин намерих пакет със сто броя ластичета в 4 цвята за 1 лев-гумени,здрави,точни по размер. /продавачката ми загледа гривната от ластичета и ме заразпитва как се плете/
Наистина тези ластичета може да се ползват за връзване на китки билки,копър и т.н. Simple Smile

Преди това ходихме в Офис 1 суперстор и там ни показаха по-големи по размер ластици, нямало по-малки.

Намерих и магазин с голямо разнообразие на кожи-изкуствени в различни цветове и десени.Пресечка на Бенковска , на 100 метра под Образцов дом.

# 671
  • Варна
Момичета, да сте виждали обществена пералня в района на Чайка, Левски, Чаталдажа? На моята ремонта нещо се попроточи, а дрехите за пране расте с геометрична прогресия. Rolling Eyes Поне по-големите неща да мога да ги занеса. newsm78
Много ви благодаря!   bouquet

# 672
  • Варна
Моля, препоръчайте ми добър хирург-онколог.

Доста години правех профилактичните прегледи за рак на гърдата в Онкодиспансера, но тази програма за безплатни прегледи приключила и не знам при кой да отида.

Имам гинеколожка, но тя не е с онко специализация.
Аз търся такъв специалист.

# 673
  • Варна
Момичета, да сте виждали обществена пералня в района на Чайка, Левски, Чаталдажа? На моята ремонта нещо се попроточи, а дрехите за пране расте с геометрична прогресия. Rolling Eyes Поне по-големите неща да мога да ги занеса. newsm78
Много ви благодаря!   bouquet
На ул. Ген. Колев (кръстовището с Цар Освободител посока ул. Мир).
Така го обясних, дано си ме разбрала  Confused

# 674
Моля, препоръчайте ми добър хирург-онколог.

Доста години правех профилактичните прегледи за рак на гърдата в Онкодиспансера, но тази програма за безплатни прегледи приключила и не знам при кой да отида.

Имам гинеколожка, но тя не е с онко специализация.
Аз търся такъв специалист.

МissNoir, не ти ли трябва читав мамолог-хирург?...Аз съм доволна от д-р Славов-Окръжна Болница.Което ми напомня, че трябва да се прегледам и аз скоро.....

Общи условия

Активация на акаунт