Пазаруване от Aliexpress.com 4

• 64 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • на морето
Някой ме беше питал за размера на това http://www.aliexpress.com/snapshot/234428189.html, когато го поръчвах нямаше размери, но дойде с размер UK 10, EU 38, US 6, ширината му е 70 см, аз нося М доста ми е широчко, но не стои лошо. Извинявам се, че отговарям чак сега  Embarassed
Много ми харесва.Ти чисто черно ли получи,че сега е налично само такова?
Как мога да го намеря в други цветове и с картинка отпред?

Моето е бяло с черепи отпред, а на гърба тюла е под формата на кръст. Лошото е че го чаках около 50 дни виж други продавачи дали го предлагат и аз ще погледна

Ето го, но само в черно http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Spring-Summer-skull … -T/755470104.html

благодаря ти много  bouquet  bouquet  bouquet

# 421
  • Ямбол
nandi с кои пощи е пратено?
Sonderzeichen не,обикновено пристигат до 1 месец.
renka79 а защо е необходима такава класация?И по какво да ги класираме,1 е доволен от 1 стока,друг недоволен от друга,А при хиляди продавачи,как да класираме,то си личи от рейтинга им и без това.

# 422
  • при палмите и алигаторите,FL
по повод фалшивите номера се  замислих  ако съм на мястото на продавачите и на ден пускам хххх поръчки, какава ли е вероятноста да сбъркам някой тракинг номер, или просто да ми писне и да пускам без такъв.  Затова се чудя на тоя зор за следене на поръчките и ровичкането им из тракинг сайтовете newsm78

nandi с кои пощи е пратено?
, никид с China Post Air Mail .

# 423
Момичета днес получих боксерките на СК,много съм доволна Simple Smile
Ето ги,но цената им е вече двойна:
http://www.aliexpress.com/snapshot/237071349.html

А да питам за боксерките по-дълбочки ли са и как са на размери... че и аз съм им метнала оЧо Wink

# 424
  • варна
момичета имам нужда от помощ...от вчера се опитвам да направя плащане. Картата е Виза на ЦКБ. В картата има налични пари, както и днес пак я захраних. Но ми отказва плащането. Пратиха ми и мейл за канселирана поръчка...
Някой имал ли е проблем с карта на ЦКБ newsm78

# 425
Аз не плащам с такава карта, но провери дали са ти разрешени он лайн плащания именно с тази карта, че в началото и на мен не ми даваше и се оказа това проблема...

# 426
  • варна
Аз не плащам с такава карта, но провери дали са ти разрешени он лайн плащания именно с тази карта, че в началото и на мен не ми даваше и се оказа това проблема...
Къде трябва да го проверя това newsm78 Плащала съм и преди с нея...

# 427
Е, щом си плащала значи не е това проблема...аз си го промених он лайн, щото моята е от Globul Ipay карта...в такъв случай не знам какъв може да е проблема...sorry

# 428
  • Пловдив
Здравейте, вчера получих тази рокля http://www.aliexpress.com/item/2013-summer-new-arrive-fashion-be … ed/887503975.html
Харесва ми, приятна материя, но на мен ми дойде малко къса в бюста - ластиците идват по-нагоре, а трябва да са под бюста. Въпреки това ще си я нося с кеф. Това е втора рокля, която поръчвам от този продавач. Дойде рекордно бързо - поръчах я последна, а изпревари 3 предишни ордера - дойсе за 2 седмици.

# 429
  • София
момичета имам нужда от помощ...от вчера се опитвам да направя плащане. Картата е Виза на ЦКБ. В картата има налични пари, както и днес пак я захраних. Но ми отказва плащането. Пратиха ми и мейл за канселирана поръчка...

На мен ми се случи преди два дни, но с карта на ПИБ. С нея съм плащала почти всичките си поръчки и не съм имала проблем. И аз много се зачудих защо така се получи. Че и сумата ми блокираха от банката и сега ще си чакам около 2 седмици да я отблокират  Mr. Green
После си направих поръчката пак и платих с Маестро, защото само там имах нужната сума.

# 430
  • варна
abrikotin13    bouquet ...ще отида в банката да видя какво става....пфф тъкмо се престраших да поръчам от алито, те пък взеха че ме отрязаха

# 431
  • София
maichenceto, дано в банката имат какво да ти отговорят, ама надали Simple Smile
Нещо от сайта е, май. На мен дори ми пишеше, предполагам и на теб, че канселирането на поръчката било като предпазна мярка за не знам си какво ти... не ми се рови сега да търся писмото за отказа. И , ако не искам и занапред така да се получава, да съм им пратела някакви документи...
Ако ще искаш по-бързо да ти отблокират парите, пиши на Али-то да ти пратят мейл, че нямат претенции към сумата - на мен това ми поискаха да изпратя на ПИБ, за да ги освободят по-бързо.

# 432
  • варна
Да получих и аз такова мейлче...ще отида да видя дали имам блокирани някакви пари и т.н.
Ето това намерих като текст обаче...

The credit card type that we accept

When you choose Visa and MasterCard as payment methods, please make sure your Visa or MasterCard is a personal credit card. The following types of credit cards are currently unable to be accepted: charge cards, business/commercial cards, Visa and MasterCard debit card.

Да разбирам ли че не може да се плаща с дебитни карти newsm78

# 433

Абсолютно никакви. Плащам с точно такава карта. Може би е добре да се обадиш в банката и да питаш тях какъв е проблема.

# 434
  • София
Да получих и аз такова мейлче...ще отида да видя дали имам блокирани някакви пари и т.н.
Ето това намерих като текст обаче...

The credit card type that we accept

When you choose Visa and MasterCard as payment methods, please make sure your Visa or MasterCard is a personal credit card. The following types of credit cards are currently unable to be accepted: charge cards, business/commercial cards, Visa and MasterCard debit card.

Да разбирам ли че не може да се плаща с дебитни карти newsm78

Стига бе  Shocked Това пък откога? Ми моите всички карти са дебитни. А и предполагам на повечето купуващи. Не е възможно. Канселиратата я платих с Маестро - дебитна. Вчера платих друга поръчка с дебитна Виза на ЦКБ.

Общи условия

Активация на акаунт