"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 815
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Уникално интервю на Мерием!!! Peace Струва ми се съвсем достоверно, тя е само на 31 години - при този стрес в непознатата страна, без познания на езика, без приятели - не знам как е издържала 3 години. #Crazy #Crazy При това е била неопитна актриса, а й поверяват главна роля! ooooh! Наистина дълго е издържала...  Peace Навярно доста са й помагали - и режисьорите, и сценаристката (Мерал), и актьорите (особено Халит и Окан). Thinking И преди всичко липсата на сериозен приятел до нея - това е била фатално, наистина. Sad
Но, слава Богу, сега изглежда прекрасно! И явно е възвърнала някаква душевна хармония в себе си. Дано е така! Peace

varna, благодаря за превода. Hug Hug

# 676

Краси, да не рискува Халит с такава нощничка, че Фериде се беше докарала за пред Махир с такава, и стана повод да го пита: "Ти не ме ли обичаш?"  Joy Joy Joy
Като каза Махир, дано сценаристките да не го тикнат в затвора за повече от два епизода, че ако си разменят снимачните площадки с Текин ще ми е чооок тъжно. Нито нощничка ще видим, нито шноличка, нито нищо. Simple Smile

# 677
  • София
Разбра ме,това имах предвид....и се чудим защо сама се мота по улиците,но...спокойна съм,сигурно Халит решава ребуса,кой аджеба  "платоничиски"  е заинтригувал Мериам newsm78 Joy hahaha bowuu

ПП. Абе будалкам се,но истината е ,че ми е мъчно за Мериам,колкото и близките да са до нея,тя ще страда от обидата...

# 678

Марманче, аз пък смятам, че на запад не би предизвикало такава изненада. Много смесено отношение имах към Айше Арман след интервюто й с Гизем, но трябва да й призная, чела съм и други нейни неща след това, че умее да бърка с пръст в раната. Пише много често по теми табу, изключително ангажирана с правата на жените, аборти, секс, домашно насилие... Не е трудно в страна като Турция да си извоюва репутацията на скандална журналистка. Много хора днес писаха в туитър, че туркиня не би си позволила да бъде толкова откровена и че на пръсти се броят известните хора, които биха се осмелили да говорят толкова прямо. Но в западна страна с такива теми едва ли може да набереш популярност. Даже днес в един момент се запитах има ли публикация, която би предизвикала такава силна реакция в България. Сигурно за някое природно бедствие, но едва ли тема от подобно естество. При нас се мина от едната крайност в другата. Сега всичко е позволено.

# 679
  • София
  bouquet

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 21:57 от krasminikif

# 680

О, да и аз мисля, че у нас подобно нещо няма да се случи. Исках да кажа, че в Европа бързо ще намерят начин да неутрализират и да минимизират щетите. Всъщност ми е любопитно дали след ден-два  при комшиите ще са забравили за интервюто и ще се занимават с поредните медийни герои или наистина  ще ги разбърка? Щото последните изказвания на бащицата за семейството и особено онова неандерталско изказване за бременните направо ме  smile3511 smile3511 smile3511

# 681
Според мен историята с Мерием скоро няма да се забрави в Турция. Ще има хора, които ще искат за извлекат полза от цялата работа. Сега ще преследват ДЖан. Ще следят кога ще се роди бебето. Няма да се учудя, че някой може да предложи и проект в определена област на Мерием - виждайки колко е популярна, само заради сензацията. Дано се лъжа и да бъде оставена на спокойствие.

# 682

Интервюто няма да бъде забравено, но колелото се върти, животът си върви. След седмица-две ще бъдат ударени от друга медийна бомба. Ето сега за наркотиците вече никой не говори. Мерием си е добре дошла в Турция. С или без това интервю интерес към нея от страна на продуцентите щеше да има. Но сега, когато вече ще има и дете, предполагам доста ще се замисли дали да приема ангажименти, свързани с дълго откъсване от дома й.

# 683

кой аджеба  "платоничиски"  е заинтригувал Мериам

С нейния затворен начин на живот това с голяма вероятност е някой от екипа на ВВ. В туитър имаше предположения за Беяз, доста хора писаха, че  гостуването й в предаването му е бил един от малкото случаи, в които са я видели истински щастлива.

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 22:08 от varna72

# 684
  • София
Аз пък си мислех за Окан...по едно време тя с него имаше по-вече контакти/сцени,отколкото с Халит...

# 685

кой аджеба  "платоничиски"  е заинтригувал Мериам

С нейния затворен начин на живот това с голяма вероятност е някой от екипа на ВВ. В туитър имаше предположения за Беяз, доста хора писаха, че  гостуването й в предаването му е бил един от малкото случаи, в които са я видели истински щастлива.

Не знам семейното му положение, но ако е добър, внимателен, деликатен и т.н. - защо не!!!А и едва ли би се забъркала с човек от екипа. И без това й е било много трудно, за да си усложнява още битието. Тя е професионалист и знае, че основно правило на снимачната площадка е - не се забърквай с колеги! Laughing Е, разбира се като всяко забранено нещо това правило най-често се нарушава! Joy

# 686
марманчи, нарушава се, но пак трябва да има и някаква химия, нещо сродно между двама актьори. Само, защото всеки ден снимаш с някого, не вярвам. Например Тарду и Джейда са били доста време партньори, в театъра също, но...нищо. Виж обаче какво стана с него и "Еда". Забравих името.
Всяко правило има изключения, но то затова е изключение. Случило се е нещо много изключително  rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 687
Според мен историята с Мерием скоро няма да се забрави в Турция. Ще има хора, които ще искат за извлекат полза от цялата работа. Сега ще преследват ДЖан. Ще следят кога ще се роди бебето. Няма да се учудя, че някой може да предложи и проект в определена област на Мерием - виждайки колко е популярна, само заради сензацията. Дано се лъжа и да бъде оставена на спокойствие.

Mydream, направо си е готов сценарий за сапунка! Joy Няма да се учудя ако още утре някой позвъни на Мерием с предложение да закупи правата над историята!Ох! ooooh! Даже и заглавие имам вече - И известите също плачат! Laughing

# 688

Мерием следи профила на Берг в ИГ и беше харесала тази снимка, отбелязвайки го с усмихнато личице. Сега като знам цялата история, дори и този момент придобива друг смисъл.

# 689
Цитат
И известните също плачат!
Затова историята изглежда още по-сензационна, драматична и придоби популярност.
Мерием е известна, бързо се сдоби със слава/с цената на много трудности и раздаване/, беше  на екрана всяка седмица, в хитов сериал....и т.н. на хиляди момичета/жени се случват подобни истории, като тази с Джан, но тях никой не ги търси за интервю.

Общи условия

Активация на акаунт