"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

Именно, за техниката на целувките, тези монитори кого го интересуват  rotfImbo

А бе аз ви казах и когато писах репортажа, каквито и техники мехники да използват, целувки си има. Да не ми говори Еркан Петеккая, че си целувал ръката, пък те друго показвали.  Joy При нас докато снимаха само актьорите си бяха в стаята плюс оператори, режисьорът отвън, повече телефона си гледаше, отколкото монитора, че да му остава време да мисли за технически трикове.

Ненапразно половината актриси, особено холивудските, ходят на снимки с половинките си. Мелани Грифит не пуска мъжо си без нея. Даже съм чела, че има специални клаузи в договорите им \ не само на Антонио Бандерас и на други\ колко време продължава целувката, под какъв ъгъл Wink се прави и заснема!!! ooooh! ooooh! ooooh! Що двойки се разделиха след целувки на сета, а и що двойки се създадоха пак след същата процедура!!  Joy Joy Joy

# 661

Но... чакам с тих ужас какво ще каже, напише Джан!!! ooooh! ooooh! ooooh!

Какво може да каже Джан, ще измънка там нещо. На мен това, което разказва Мерием ми се вижда напълно достоверно, а и за повечето хора в Турция явно звучи така. Спомням си, че и когато на снимачната площадка на КД разговаряха за ситуацията около внезапното заминаване на Мерием, Берг спомена, че в Анталия е била много зле, изпила е  много алкохол на партито след церемонията, изобщо не е била на себе си.  Но слава богу, че инстинктът й за самосъхранение е проработил преди да се стигне до нещо фатално.

# 662
  • София
                                  newsm78

# 663

Joy Обувките на Берг й били подарък от Халит.  Joy Ох, ще ме уморят тия хора. Полата от кого ли е?

# 664
  • София
ВАРНА,подаръка сигурно е за предстоящия рожден ден newsm78 Laughing,сигурно Али ги е избрал newsm78 Joy hahaha bowuu

# 665
Е, може, но ще има и изненада. Халит ги умее тези неща.  Heart Eyes

# 666

Ама как бе, те си ги измислят тия неща. По принцип нищо не бива да се изключва, но да тръгне Халит да й избира точно обувки. А пък подаръка за РД сигурно ще й го подари във вторник. Веднага измислили история и за термоса, който носи, имало чай на билкова основа, даващ енергия.  Joy

# 667
  • София
Едва ли ще разберем за изненадата newsm78,но може да "изтече" информация Laughing Laughing

# 668
Веднага измислили история и за термоса, който носи, имало чай на билкова основа, даващ енергия.  Joy

изобщо енергии отвсякъде - назар/така ли беше/, термос, и обувките сигурно и те са подбрани с такава цел - бялото е против черните сили  rotfImbo rotfImbo

# 669
# 670

А пък не виждам и сърчица по обувките. Виж розово колело на сърчица е друго нещо.  Joy

# 671
  • София
Може би розава ношничка newsm78 Blush/бархетна с бебе якичка.... Laughing Laughing

# 672

Аз пак да се върна към Мерием! Laughing Представям си ако в Аврупата Grinning излезе подобно интервю! Веднагически споменатият човек ще заведе иск за уронване на престижа!!! Дали съществува подобна практика и в Турция? newsm78 Ох, ама много ме впечатли това интервю!!! И не толкова с разказа за отношенията, щото да не си зариваме главата в пясъка, но такива екземпляри има  в изобилие и по нашите географски ширини! А най-вече със това, че стана публично достояние! Сигурно това е и причината вече в Туитър да има над 19500 туита по въпроса! ooooh! ooooh! ooooh!

http://www.gazeteciler.com/gundem/meryem-uzerli-roportaji-tozu-d … katti-69758h.html

# 673

По сведение на туитър Бергита днес пак се е мотала по улиците без Халит. Дано излязат снимки, да видим този път с какви обувки и герданчета е била.  Joy

# 674

Краси, да не рискува Халит с такава нощничка, че Фериде се беше докарала за пред Махир с такава, и стана повод да го пита: "Ти не ме ли обичаш?"  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт