"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Възможно е това да е по-здравословният начин, за да се съхраниш, особено с тези сериали.
Поне инфото за сета и за обстановката е от първа ръка.   bouquet

Скрит текст:
Последно - с интервюто  Мерием всъщност казва: Всичко, което се случи е заради мен, заради моята психика, заради всичко, което стана с Джан.  Екипът на ВВ и Тимур. С. нямат вина, напротив. Осигуриха ми условия, предлагаха ми дори къща, но аз избрах хотела. Не си създадох собствен уют и т.н.

# 646

Поне инфото за сета и за обстановката е от първа ръка.   bouquet

Така беше поне този ден, не знам как е през останалото време. Така ми се искаше да можех да видя как снимат сцена между Кенан и Берг, ама де тоз късмет.  Joy

# 647
Може би на тези сцени няма толкова калабалък.  Joy

# 648

Обаче отзвукът от интервюто е умопомрачителен!!! Варна вече писа за някой от туитите. Не разбирам какво казват, само ще спомена, че до момента има над 15000 !!! туита по този повод!!!!!!  Shocked

Скрит текст:

Нов вид мармалад има от днес на пазара в Турция - CAN JAM!!! Joy Joy Joy     

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 17:51 от marman

# 649
Интересно ми е какво мислят мъжете по този въпрос, има ли такива от мъже, или от актьори да кажем?

# 650

Обаче отзвукът от интервюто е умопомрачителен!!! Варна вече писа за някой от туитите. Не разбирам какво казват, само ще спомена, че до момента има над 15000 !!! туита по този повод!!!!!!  Shocked

Аз ви казах, истинска буря е от сутринта в туитър.

------

Бяха цитирали мненията на известни хора / но не са такива които познаваме от сериалите/, всички бяха в подкрепа на Мерием. Предполагам, че в следващите дни ще излязат коментарни статии. Не мисля, че продуцентите няма да проявят разбиране, не очаквам някакви съдебни искове. А за колегите й, смятам, че отдавна са й простили, ако изобщо това е точната дума.  С изключение на Небахат, може би. Шегувам се. Страхотна жена и актриса е, но малко ме плашат хора като нея.

# 651

А бе те да ме извикат, ще бъда тиха като мушичка, няма да преча.  Laughing  В интерес на истината и на сцените, на които бяхме имаше шепа хора.

# 652

И аз се надявам продуцентската къща да не започне съдебни дела срещу Мерием. Но... чакам с тих ужас какво ще каже, напише Джан!!! ooooh! ooooh! ooooh!

И писмо са написали на Мерием https://twitter.com/kubranur_01/status/371646979429769216

Струва ми се, че актьорите няма да коментират публично или много малко коментари ще има от тяхна страна. По активни ще са обикновените хора.

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 18:01 от marman

# 653

А бе те да ме извикат, ще бъда тиха като мушичка, няма да преча.  Laughing  В интерес на истината и на сцените, на които бяхме имаше шепа хора.
Какво искаш да видиш от тези сцени - техниката или как си правят шегичките, докато снимат, настроението?! Joy

# 654

Интересно ми е какво мислят мъжете по този въпрос, има ли такива от мъже, или от актьори да кажем?

Аз ги гледах съобщенията до един момент, заболя ме главата после. Не съм се вглеждала кой е мъж, кой жена. Но лайтмотивът в постовете е, че интервюто обобщава по великолепен начин положението на жените в Турция и го определят не толкова като медийно, колкото като социално събитие.

# 655

И аз се надявам продуцентската къща да не започне съдебни дела срещу Мерием. Но... чакам с тих ужас какво ще каже, напише Джан!!! ooooh! ooooh! ooooh!
Със сигурност ще има реакция от негова страна, няма да видим такива подробности от връзката, но нищо чудно да излезе с факта, който споменава Мерием, че е планирала всичко или нещо от рода.
Мъжете не са склонни да споделят тези неща, ще видим.

# 656

Какво искаш да видиш от тези сцени - техниката или как си правят шегичките, докато снимат, настроението?! Joy

За техниките на филмовите целувки ли става дума, защото двата монитора и кабелите ги видях.  Joy Всичкоооооо искам да видя, ноооо толкова беше, трябва да се задоволя с Душко и Бахарчето. Laughing

# 657
Именно, за техниката на целувките, тези монитори кого го интересуват  rotfImbo

# 658

Именно, за техниката на целувките, тези монитори кого го интересуват  rotfImbo

А бе аз ви казах и когато писах репортажа, каквито и техники мехники да използват, целувки си има. Да не ми говори Еркан Петеккая, че си целувал ръката, пък те друго показвали.  Joy При нас докато снимаха само актьорите си бяха в стаята плюс оператори, режисьорът отвън, повече телефона си гледаше, отколкото монитора, че да му остава време да мисли за технически трикове.

# 659
Сигурно затова Халит веднъж в интервю каза, че операторът пръв е забелязал.... Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт