"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - ТЕМА 225

• 66 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 690

То ако социалните им контакти са сведени само до хората, с които се виждат покрай работата дори и само затова, че често си заедно с определен човек може да те накара си въобразиш, че изпитваш нещо към него. Фактът, че толкова много връзки, тръгнали по този начин се разпадат след това, когато идва тестът на реалността, показва, че не толкова често сходствата са повод за старта на подобни отношение. Особено когато е любовна история, малко му трябва на човек да се вкара във филма. Даже съм се питала дали, ако Берг не беше женена за Халит, би се получило нещо между нея и Кенан.

# 691

Цитат
Освен това знаеш, че ако някой научи за това, ще стане лошо. Продуцентите ще започнат съдебно дело срещу теб. Ще кажат, че си напуснала сериала, заради бременността. Никой няма да ти повярва.

Вероятно в договора е имало клауза, че не трябва да забременява докато вървят снимките? Ох, дали има клауза в договорите на мъжете, че трябва да се въздържат Mr. Green докато текат снимките на филма!!!

# 692

Вероятно в договора е имало клауза, че не трябва да забременява докато вървят снимките?

Аз не вярвам в договорите да има точно така формулирана клауза. Може би се поема някакъв ангажимент, но точно така формулирано. В крайна сметка всичко се случва. Ако си спомняте актрисата, която играеше Фисун забременя по време на сериала, измениха сценария. Доколкото си спомням Туба забременя по време на финалните епизоди на сериала, който снимаше, но избута до края.  А пък за мъжете, видяхме ги колко им е акълът.  Joy

# 693

Ако няма изрично записано такова условие в договора тогава на какво основание могат да я съдят? newsm78 А Мерием не оспорва факта, че е възможно да стане така!Както и да е! Исках само да подчертая, че и на работа, и у дома - няма равноправие!!!Ох,ох,ох!!!!АХ! Wink Grinning Joy

# 694
Три дечица стоят зад гърбът ми,а баба им чете интервюто  и вашите коментари
вместо да ги сложи да спят.Цял ден мислех и очаквах интервюто,но нямах време
да погледна в компа. Ето сега намерих и съм потресена !Милата Мерием!
До утре!Трудно ще заспя.Нека ми е щом си позволих тази вечер да не съм отговорна баба.
А дечицата доволни ли ,доволни!Гледат си телевизия.За тях тази вечер съм най-добрата баба.
Варна, миличка,благодаря ти !Много!

# 695
  • София
 wavey wavey wavey Hug Hug Hug

bouquet  bouquet Пожелавам на всички ПРИЯТЕН  ДЕН и много усмивки през цялата седмица  bouquet  bouquet

# 696

От Ay Yapim съобщават, че още не са взели окончателно решение дали КД да започне на 9 или 16 септември

# 697
Привет! Хубав понеделник и от мен! Hug

От Ay Yapim съобщават.... на 9 или 16 септември

По-скоро от очакваното. Добре. Grinning

# 698
# 699

Пост 698

Хора, близки до Джан Атеш, потвърдили, че той е докарал Мерием до това състояние. Другата виновна била Небахат. Но според мен това е измислена статия, защото на практика само се преразказват думите на Мерием, но уж от името на приятели на Джан.

# 700
  • София
ВАРНА,  bouquet  bouquet

# 701

# 702
  • София

İ got this so precious gift for our Sultan Halit Ergenç and his princess Berguzar GOD save them Thanks Daizy for your gift
http://instagram.com/p/debgmvIrte/

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 15:55 от krasminikif

# 703

Краси, разбирам, че последната снимка е от фейсбук, но знае ли се поне коя е жената? newsm78

# 704
  • София
ЖУ, незнам newsm78, но не е лелята,както предполагах...

Общи условия

Активация на акаунт