София МЛАДОСТ (21)

• 86 655
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
bubanka, много мило от твоя страна, не знам как да ти се отблагодаря ако можеш да погледнеш дали имат телефон. Върши ми работа, защото когато се освободя утре, те може вече да са затворили Sad. Затова исках да ги питам дали мога по телефона да си поръчам торта за 11ти, когато е РДто ми в същност ... Ще чакам да пишеш ако все пак можеш да минеш от там  и наистина не те затруднявам много. Като отплата парче от тортата дали е добре Simple Smile? Само трябва адресче да ми пишеш на личния Simple Smile  chef

# 541
ау, ти искаш да надебелея? хм ...  Naughty  Mr. Green Hug

# 542
ау, ти искаш да надебелея? хм ...  Naughty  Mr. Green Hug

е то ся за селФ...квототам беше има и фотошоп сепак  Mr. Green Joy hahaha

# 543
ще видите вие като изпъча наличния целулит и липсата на силикон в поларен анцуг на топчета  Joy

# 544
хахахахах тук било много забавно при вас  Joy hahaha

# 545
хахахахах тук било много забавно при вас  Joy hahaha

За едно парче торта какво не прави човек Кремика, времената са такива дет се вика Simple Smile
Като ни видиш вдруги ден наредени с поларените анцугчета пред сладкарницата с по една чинийка  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 546
  • с/у ОколоМръсТното
... и няколко пъти съм пазарувала оттам дребни сладки и соленки,

Lennyh, сподели моля, хубави ли са... Може ли да минат за домашно правени (от моите  bowuu 2 леви ручки) и да се понравят на поне 100ина деца  Rolling Eyes

Бубс, фитнес-а на Холидей ИНН е баш като за теб  Hug

# 547
  • София

Простете невежеството ми, но срам-несрам ще попитам - какво е "селфиз"  newsm78

Мога да предположа, че колежката има предвид това
http://sweatforit.com/fit-girls/girls-fitness-selfies-sunday-2nd-june/ макар все пак да не съм много сигурна. Иначе, като го докарам до тази форма и аз ще се издокарам - обещано  Joy hahaha

Момичета! Не ви трябват чак такива форми! Като мъж бих казал че много по-важно е излъчването, интелекта и т.н. Разбира се, хубаво е да се чустваш добре в тялото си, но това са крайности до които не е нужно да се стига. Това си е мойто мнение. Желая ви успех и умната!
  bouquet

# 548
  • sofia
Затова исках да ги питам дали мога по телефона да си поръчам торта за 11ти, когато е РДто ми в същност
Препоръчвам ти еклеровата с шоколадовия мус, страхотна е.

Шани, хубави са соленките, както и дребните сладки и най-важното винаги пресни. Целувките и скаличките са разкошотия.

# 549
... и няколко пъти съм пазарувала оттам дребни сладки и соленки,

Lennyh, сподели моля, хубави ли са... Може ли да минат за домашно правени (от моите  bowuu 2 леви ручки) и да се понравят на поне 100ина деца  Rolling Eyes

Бубс, фитнес-а на Холидей ИНН е баш като за теб  Hug

ШанОва, не се шегувайте - първо не сте с леви ручки и второ потвърждението се заключава в 3-те ми чифта отеснели дънки, за които се оправдавам със сушилнята  Crazy Flutter Rolling Eyes, обачееее всъщност са виновни скапаните им ореховки, и едни маслени гадории -такива едни кръгли  Heart Eyes.
И не само могат да минат за домашни - те са си.
Пък поста на мирта ще се направя, че не го виждам - за тортите малко са доста сладки за моя вкус, обаче скаличките и разните сиропирани десерти са им доста сполучливи. Соленки има поне 10-тина вида, абе изобщо много кофти място е - така кат за нас с Бубанка де Simple Smile
Ама като тръгна приказката с фитнеса .... и се замислих, че и няколко анцугчета имам отеснели ехххх Sad  Crazy Flutter Laughing

ipp007 то и излъчването хич не е лошо нещо, ама не пречи и с 2 номера надолу пак да си излъчваме интелект  Crazy Flutter Peace стига да устискаме на празничните изстъпления и купони нон стоп Simple Smile

# 550
  • с/у ОколоМръсТното
мирта, Лени   bouquet

Ей, пак му намерих на баницата мекото...  Blush с ваша помощ, разбира се   bouquet

# 551
  • София-Младост
На 10 декември 2013 г. (вторник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод по бул. „Александър Малинов” жк. „Младост” 4, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Самара”, ул. „Филип Аврамов”, ул. „Димо Дичев”, ул. „д-р Атанас Москов”.

В БГмапс ул.Димо Дичев е с новото си име ул. акад.Румен Цанев.

# 552
  • с/у ОколоМръсТното
Ала-Бала, мерси.

И как можах да забравя...  ooooh!

Честит ви Анкин ден и нов ЛИДЛ...  Flutter

За ...емнайстетте нови гърбици няма да ви отправям поздравления  Tired

# 553
  • София
Цитат

ipp007 то и излъчването хич не е лошо нещо, ама не пречи и с 2 номера надолу пак да си излъчваме интелект  Crazy Flutter Peace стига да устискаме на празничните изстъпления и купони нон стоп Simple Smile

То и на мен ми е трудно да се удържам, ама почна да не ми пука  Wink

# 554
в новия Лидл беше тълпище сутринта, но всички промоции важаха и за този в Мл. 4 - отидох и спокойно си напазарувах хитрата четка за тоалетна и желаната раница за детето  Mr. Green

а гърбиците са направени отвратително - тесни и високи, трошат коли  ooooh!

за водата - аман!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт