София МЛАДОСТ (21)

• 86 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Липсата на развитие в общината ме накара да пиша до телевизиите

# 601
Здравейте, извинете ме че нахълтвам така в темата, но и аз съм мама от Младост и би ми било приятно да съм част от вашата група Simple Smile

# 602
Здравей,в коя част на Младост си?Виждам че малките ни деца са на една възраст Hug

# 603
Здравейте на всички  Hug
записвам се при вас! Скоро си купихме жилище в Младост 2 и пролетта, живот и здраве, се надявам да се пренесем.
Ще се радвам да се запозная с всички вас!!!  bouquet

# 604
здравейте на новодошлите   bouquet
И аз наскоро се присъединих към темичката, питайки за една сладкарничка. Супер забавни и мили са членовете тук, знаещи и съвестни граждани Wink Няма да сбъркате, че се записвате за темата  Hug

# 605
unforgiven, аз съм от младост 2
Natali_, значи ще сме съседи Simple Smile
kremika, багодаря за топлото посрещане, ако мога да съм полезна с нещо съм насреща винаги!

# 606
Еееее добре дошли   bouquet
на всички новодомци  Peace
И ние сме в Младост 2, макар трудно да се задържаме на едно място като се запролети може да спретнем някоя среща в Бедрок  Crazy Flutter Peace

Кремика, какво стана с тортата ?!  Flutter Wink
Вкусна ли се оказа?

# 607
Здравейте,

приемате ли компания от Младост 4 за Бедрок?

# 608
Lennyh, аз всъщност не съм новодомка, живеем тук от почти 10 години, но като дойдохме каката ми беше вече голяма за парка, а сега съм отново по гадинките  Grinning и ходим наистина в парка до Бедрок на батута или още по-нагоре, където има по-малко деца, уж да се пазим от разболяване. По-рядко слизаме към люлките

# 609
Благодаря ви за послещането, момичета!   bouquet
Ние все още не сме се преместили и квартала ми е малко непознат. Къде се намира Бедрок и какво точно представлява?
Забелязах, че в паркчето на Младост 2 са започнали да строят нови детски площадки, което много ме радва!  Party

# 610
Бедрок е паркчето на Мл. 2  Mr. Green

# 611
Бедрок е паркчето на Мл. 2  Mr. Green

Embarassed hahaha Crazy
Така ще е, докато разуча.....хахахах
а има ли хубави детски клубове?

# 612
Бедрок е заведението в паркчето на Младост 2   bouquet
Има клубове, в Младост 2 знам два - Пухената къщи и Тумба-Лумба
Лично на мен ми харесва повече втория

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 11:05 от късметче

# 613
Бедрок е заведението в паркчето на Младост 2   bouquet
Има клубове, в Младост 2 знам два - Пухената къщи и Тумба-Лумба
Лично на мен ми харесва повече втория

Peace
Още един глас за хубавите клубчета в квартала!
Като бебешори ходехме повече в Пухената къща, сега повече ходим в Тумба-Лумба.
Малиш  Peace приемаме, как да не приемаме. То това остана една от двете по-големи и приятни за разходка места в квартала, но децата стават все повече. Аз например лятото и събота и неделя - хващам метрото и бягам в Борисовата, защото тук ни е тясно  Flutter Mr. Green

# 614
И ние правим така - събота-неделя в Борисовата или Южния парк, а през седмицата в нашия.
Тумба-лумба е много приятно клубче и каките са сладки, вече сме ходили на няколко партита там, децата се забавляваха страхотно и дори моето, което е най-малко от компанията си игра самичко без даже да ме търси  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт