София МЛАДОСТ (21)

• 86 229
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Ау мислех, че записването за ДГ е септември. Та тя моята бебка е на 3 месеца, въобще не съм се замисляла за ДГ. Как става записването, споделете моля.

# 631
  • София
Здравейте!

Можете ли да ми препоръчате хубав ресторант с вътрешен детски кът? За първи път от много години ми се е приискало да си отпразнувам рождения ден, а малката ми племенница не обича да седи на маса.

# 632
Здравей,ако не ти е далече в Дървеница има един,казва се ресторант-градина Йоли,с вътрешен,нов е детския кът,там празнувахме на малката рд,получи се добре,децата си играеха,гледаха ни ги,а ние родителите хапвахме и пийвахме на спокойствие,аз лично бих повторила.

# 633
  • София
Здравей,ако не ти е далече в Дървеница има един,казва се ресторант-градина Йоли,с вътрешен,нов е детския кът,там празнувахме на малката рд,получи се добре,децата си играеха,гледаха ни ги,а ние родителите хапвахме и пийвахме на спокойствие,аз лично бих повторила.
Да, ресторанта е страхотен!  Peace

# 634
  • София
Много благодаря!  Hug
Още днес ще ида да го видя Simple Smile

# 635
Здравейте!

Можете ли да ми препоръчате хубав ресторант с вътрешен детски кът? За първи път от много години ми се е приискало да си отпразнувам рождения ден, а малката ми племенница не обича да седи на маса.
Р-т Бижу в Младост 1А. Peace

# 636
  • София
Благодаря!  Simple Smile
В Бижу има ли детски кът?

# 637
Благодаря!  Simple Smile
В Бижу има ли детски кът?
Да, има - голям и хубав.  Peace

# 638
Ау мислех, че записването за ДГ е септември. Та тя моята бебка е на 3 месеца, въобще не съм се замисляла за ДГ. Как става записването, споделете моля.
За повече инфо влез в системата на дг!

# 639
# 640
  • София
Ужасно! Поредния МОЛ в Младост...

# 641
  • София
Здравейте, момичета!

Може ли да ми препоръчате  хубав фитнес (с добър инструктор) в Младост-4,3 или 2?

Благодаря ви!

# 642
РоЗи ако ти се ходи на таебо-Ангел вув флайс в младост4

# 643
  • София
Здравейте,
Моля ви препоръчайте ми детски стоматолог, няма значение в коя Младост е   bouquet

# 644
  • София
Търся фитнес и фитнес инструктор, да ги съчетая с аеробиката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт