У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 27 363
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Сарк, жмуц. Hug

Аз също нищо не гледам по темата, освен Teen Wolf. Blush

# 16
И аз да се запиша със закъснение.  Grinning H0uSse_Baby и аз като тебе, ама утре съм на "Z-та световна война", та да напиша и аз някой отзив.  Grinning

# 17
  • London
Ето линк за темата ми за сериала Компаньонка , ако има желаещи да го погледнат Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=726825.0

# 18
  • В Космоса
"Граници" определено ми хареса!  Аз се сетих, че преди време като гледах "Мъченици", който ми е един от топа, се гласях и този да преслушам, но после съм забравила. Мерси, Ла Катрала, че ми припомни!

# 19
Йо, после да кажеш  Heart Eyes Пфу, такива коментари не е имало скоро в темата, направо много ме заиграхте с тоя филм.

Аз преди събота и неделя едва ли ще го гледам, само тогава си правим филмови вечери с мъж ми.

Виви, задължително да си кажеш поосле  Hug

Акаша ХХХ, психария - в смисъл тип Дейвид Линч или истинска , реална или има някакви извращения, ако е последното не ща да го гледам - като му гледах корицата ми се стори просто безумна боза  Rolling Eyes
Дайте малко жокер  Grinning

# 20
  • Ænima/Albuquerque
Акаша ХХХ, психария - в смисъл тип Дейвид Линч или истинска , реална или има някакви извращения, ако е последното не ща да го гледам - като му гледах корицата ми се стори просто безумна боза  Rolling Eyes
Дайте малко жокер  Grinning

Аз съм го почвала, помня че беше гадно, но не помня никакви подробности. Но не, не като Линч. От втория вид.

# 21
На мен ми е много любим, гледал съм го поне 5-6 пъти. И не, не е гаден, няма много кръв и черва, но е адски психарски и доста сюрреалистичен на моменти. Това е една невероятна разходка в съзнанието на шизофреник-убиец, поднесена по начин, който не би хрумнал дори на Дейвид Линч. Всъщност, повечето филми на Ходоровски са още по-сюрреалистични, човекът обича да прави арт кино. Препоръчвам ви да гледате режисьорската версия на Santa Sangre (има я на BRrip в Пайрътбей), защото тeзи в Замунда и Арена са орязани Wink

# 22
  • В Космоса
Не, не е като Линч, като Ходоровски е. Crazy Другия, който съм му гледала е "Свещената планина". И той заслужава внимание.

# 23
Йо, после да кажеш  Heart Eyes Пфу, такива коментари не е имало скоро в темата, направо много ме заиграхте с тоя филм.

Аз преди събота и неделя едва ли ще го гледам, само тогава си правим филмови вечери с мъж ми.

Вив,довечера веднага допълвам мнение. Laughing

В този "Свещената планина", много тела,много нещо Simple Smile
Признавам,че за първи път чух за Ходоровски Blush

# 24
Не съм гледала нищо на Ходоровски. Ще се поправя.

# 25
  • София

Признавам,че за първи път чух за Ходоровски Blush

И аз така  Blush но то пък не може човек да знае всичко Wink

# 26
Стар, но много добър трилър с не малко елементи на ужас -   8MM :

http://www.imdb.com/title/tt0134273/?ref_=sr_1

Чудя се как съм го пропуснала! Очаквах, че ще е някаква тъпня скучна, но се оказа напрегнат и интересен. Сигурно защото недолюбвам Никалъс Кейдж /доста лош актьор, а и ми е неприятен/ съм подминала и филма, пък не е трябвало. Повръща ми се като си представя, че такива неща, като показаните във филма, съществуват!! По принцип "снъф" филмите трябва да се забранят!!

# 27
  • Ænima/Albuquerque
Уф, не мога да се съглася, че е лош актьор, по-скоро точно от 8ММ насам няма свястно избран филм. Предните му роли са страхотни, като започнеш от Лице назаем, Въздушен конвой, Змийски очи, Да напуснеш Лас Вегас (може би най-добрата му роля), Скалата и 8ММ, все чудесни роли. И така.  Mr. Green

# 28
http://www.imdb.com/title/tt0113409/?ref_=sr_1 по Джон Карпентър  Mr. Green

In the Mouth of Madness  В устата на лудостта (1994)

Няма извращения и вътрешности, както сегашните разбира се, но атмосферата е за ценители.  Wink

# 29
In the Mouth of Madness си е класика в жанра Wink

*

Alaskan detective Glenn Flothe (Cage) sets out to end the murderous rampage of Robert Hansen (Cusack), a serial killer who has gone unnoticed for 13 years. As the bodies of street girls start to add up in Anchorage, fear strikes a chord with the public. Risking his life, Detective Flothe goes on a personal manhunt to find the killer before the next body surfaces. When a seventeen year old escapee reveals key information about the case, Flothe is finally able to trail the killer. But will he catch him in time to save the next victim?

http://youtu.be/GeLJHmbgjpI

Общи условия

Активация на акаунт