У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И - 19

• 28 381
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
И на мен последните два ми допадат. Peace
"Хижата" не ми хареса.

# 271
Сарко, ти не харесваше ли Inside? newsm78

# 272
  • София
Ами защото бих била груба, ако тръгна да ги коментирам. Бе, голяма тъпня.

Първият е с оценка 7,1, а вторият с 6,2, което мисля, че е реална оценка. Обикновено тъпня са филмите с оценка под 5.

# 273
  • London
Кабината не съветвам никой да се лъже да гледа. Поне, ако има що годе моя вкус.

# 274
  • Ænima/Albuquerque

Първият е с оценка 7,1, а вторият с 6,2, което мисля, че е реална оценка. Обикновено тъпня са филмите с оценка под 5.

Чакай малко сега! Поправила си се! И IMBD не винаги е мерило за моя вкус. Може ли?

Да, Inside ми хареса. Хижата хич, Frozen ептен.  hahaha

# 275

Реална е дотолкова, доколкото е сборна оценка от индивидуалните реални оценки на реални хора, нищо повече.  Laughing

# 276
И аз не харесах "Хижата"...

# 277
  • София

Реална е дотолкова, доколкото е сборна оценка от индивидуалните реални оценки на реални хора, нищо повече.  Laughing

Достатъчно обективна и досега оценката никога не се е разминавала радикално с качествата на филма. Поне според моите наблюдения.  

Скрит текст:
Тая тема да не е някакво подразделение на бирената?   hahaha Не, че това ще ме откаже да пиша тук.  Mr. Green

# 278
  • Ænima/Albuquerque
Точно. Твоите наблюдения. Според моите - оценката в IMDB варира.  Peace

Скрит текст:
Не знам коя е бирената тема, и да е подразделение - кво?
Понеже тази тема е от страшно много време, и аз, и Бебето, както и много други хора са я направили такава каквато е - а именно уютна - ще те помоля да не я разваляш, щом "няма да се отказваш да пишеш тук".

# 279
  • София
Аз ли я развалям, драга?  Grinning Кой почна пръв?  Sunglasses

# 280
  • Ænima/Albuquerque
С кое съм започнала? Че не харесвам някой филм ли, драга?

# 281
  • London
За какво се карате? Реално в темата има хора с различни вкусове и аз за краткото време тук успях да разбера горе-долу кой какво харесва. Това е напълно нормално просто като доловиш някой с прекалено различен вкус чакаш мнението на някой, който си забелязал, че е със сходен на твоя.Има си фенове кабината имаше тук един човек, който харесваше филма. Просто е до предпочитание аз лично следя по-осторожно препоръките на хора, които харесват др. тип филми в жанра. Всеки си гледа неговата ниша. Не спорете. Mr. Green

# 282
  • София
С кое съм започнала? Че не харесвам някой филм ли, драга?

Да се придържаме към темата и да оставим личните нападки.  Peace Поласкана съм от факта, че толкова силно съм ви впечатлила, че ме обсъждате надълго и нашироко в групичките си по интереси.  bowuu Аз обаче въобще не съм впечатлена от вас. Не ми е интересно дори да се заяждам с вас, а по принцип обичам да се заяждам.  Wink

# 283
  • Ænima/Albuquerque
О, изобщо не се ласкай.  hahaha

# 284

Общи условия

Активация на акаунт